DBLOG BY DOMINIKA

úterý 18. srpna 2015

WHAT MY SUNDAY LOOKED LIKE

Před pár dny jsme se s mamkou alias kitchenandthecity.cz zúčastnily jednoho skvělýho KafeBloku. Teda zúčastnily... mamka byla pozvána, aby jim napekla, tak napekla pro potvrzených 300 lidí. Díky zmatenému počasí jich dorazilo sotva 40 :(((. Okay, sice jsme neprodaly všechno, ale přítel a kamrádi mohou být jedině rádi, že mají tak na týden bábovek, šátečků a dalších sladkých dobrot k snídani :D. 

Místo pikniku v trávě se vše přesunulo do kavárno-restaurace na Výstavišti U Primasů. Kavárna byla kouzelná a skvěle zrekonstruovaná, přesně podle našeho gusta. Už dost povídání, fotky řeknou více. Pokud příště budeme i jinde, ráda vám oznámím vše více předem, abyste si udělali čas a stavili se :)
Few days ago my mum kitchenandthecity.cz and I attended one amazing Coffeetalk. Well - they invited my mum to bake some goodies for invited 300 people. The weather was really confused so there was max 40 people. Well, we didn't sell it all, but at least my boyfriend and my friends have a breakfast for a week ahead :D.

















8 komentářů :

  1. Teda, musím říct že vypadáte s maminkou jako sestry! Strašně vám to moc sluší :)
    http://www.natalimae.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hned jí to vyřídím, ta bude mít radost :D Dneska jsem si na facebooku dělala nějakej test podobnosti a vyšlo mi, že jsme s mamkou dvojčata :D:D:D:D:D:D

      Dekujeme moc!

      Vymazat
  2. Skvělý outfit!
    http://avecm.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Uzasny fotky,jste s mamkou kocky :D !

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky. Vyzeráš na nich veľmi šťastne:))) Nech už je za tým čokoľvek, prajem Ti, nech Ti to vydržííí:) Pekný príspevok:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivo, děkuju moc. Jsem teď asi nejšťastnější, co jsem kdy byla. Děkuju!

      Vymazat