DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 15. ledna 2015

AAAAND ITS OVER

Krásné poledne! Dnes mám pro Vás random fotočlánek z posledních pár dnů mezi zkouškama. Včera jsem si konečně odškrtla poslední zkoušku, výsledky bohužel neznáme, ale i tak jsem si oddychla. Bylo to se mnou naprosto strašný a takhle hroznou náladu jsem neměla fakt asi rok. Byla jsem nepříjemná, zlá a chtělo se mi ze mě brečet.. :D 


Chtěla jsem se uklidnit nákupama, ale ani ty mě neuklidnily.. Narazila jsem v Nike slevách na tyto kraťasy a potřebuji od Vás poradit, jestli si je mám koupit :))?
Na prvním obrázku mám zeleninu, avokádo, olivy a hovězí karbanátky, Miluji mleté hovězí a toto mám rychle hotové - maso osolte, opepřete a zakápněte olivovým olejem. Po každé straně smažte na pánvičce 3-4 minuty podle výšky burgerů.

Níže na fotkách uvidítě RAW chlebíčky. Když jsem je prvně ochutnala, štěstím jsem se málem rozbrečela. Konečně něco, co můžu považovat za paleo chleba! Od té doby jsem vyzkoušela snad všechny příchutě.. Tyto zrovna patří k těm slabším - nekupujte si je. Skvělé jsou s rajčaty a řapíkatým celerem anebo dýňové :).














Byla jsem včera celý den na nohách, a proto jsem zvolila tento jednoduchý outfit. Oversized obyčejnou košili jsem sháněla už dlouho a v týdnu mi jí mums přivezla z Drážďan. Navíc mi vůůůůbec nevadilo, jaký teď bylo teplo.. Miluji kabáty a outfity vypadají hned líp s ním než s péřovkou! Vypadám v ní totiž jak velká černá koule s nožičkama.




Kabát - Theory
Košile - Hollister
Legíny - Bershka
Kabelka - Prada
 Boty - Ugg
Rtěnka - Bobbi Brown Port 19
Brýle - Zara


Chtěla bych Vám všem poděkovat za každý komentář, který mi napíšete. Jak sem pod články, tak na Instagram. Nemyslete si, že bych některý přehlídla, vím o každém z nich a dělají mi radost :)))

Mějte se moc krásně,
Vaše D.

5 komentářů :

  1. Krásný blog i fotky, opravdu se mi moc líbí, a do kraťásků určitě jdi, jsou perfektní a sluší ti :) závidím, že už máš po zkouškách, já jsem teprve v půlce a pomalu se mnou taky není k vydržení :DD jinak by mě zajímalo, jak dlouho jsi na paleo dietě a jak sis na takovou změnu zvykla? Případně jak "těžký" bylo přejít na jiný typ stravování? :)

    OdpovědětVymazat
  2. sluší moc, ostatně jako vždy! si neskutečně krásná Domi :)) kraťásky jsou supr, neváhej a kupuj :D těším se na každý tvůj další post i fotku na insta!!

    OdpovědětVymazat
  3. krasny fotecky a Tobe to jako vzdy mooc slusi!! Nad krataskama bych vubec neuvazovala a hned je koupila!! Slusi Ti jako blazen a barva je uplne bozii ☺

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, Domi :) mně chutnají ty raw krekry s pažitkou a do kraťásků jdi!

    www.veronikad.com

    OdpovědětVymazat
  5. Já radši cvičim v legínách, ale vypadají dobře! A ti psi.. <3 to je něco pro mě! Lásky krásný! Outfit super, až na ugg, které já ne-e, ale tobě sluší a vlastně k tomu i sedí. A rtěnka boží!
    Opět skvělý článek. Každý si tu najde to svý..

    OdpovědětVymazat