DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 26. ledna 2015

DO IT PROPERLY.

Daily Face&body routine
Krásné pondělní odpoledne,
moc se omlouvám za ''delší'' odmlku, neměla jsem moc dobrou náladu a do ničeho se mi nechtělo. Jen do cvičení. Taky to tak v mém cvičícím kalendáři vypadá. Za poslední týden dnes půjdu už po 6.? A rovnou zase posilovat zadek a možná si dát pár sprintů na dobrou náladu :))).


Dnes Vám představím všechny produkty, které používám na obličej&tělo. Často jste se mě ptali, jak se o pleť&vlasy starám. Tak dneska tedy obličej&tělo. Snažím se (hlavně tedy poslední rok), aby co nejvíce věcí, co se vstřebají do těla byly co nejpřírodnějšího původu. 
Ke značce Yves Rocher jsem před rokem byla skeptická, před půl rokem jsem jí ale dala šanci a v letní akci jsem si u nich koupila z řady Hydra Vegétal: Micelární vodu, Čistící gel, Hydratační gel Den&Noc. A jsem naprosto spokojená! Žádné pupínky! Bohužel ale zkouškové&nervy okolo udělaly své a teď se mi dva týdny v kuse dělá na obličej opakovaně bordel. A mé čelo neví, co chce. Jednou je spokojené a od včéra zrovna těžce protestuje.

Každé ráno a večer si čistím obličej Čistícím gelem&Micelárkou. Čistá pleť je základ!

Když jdu večer spát, namažu si obličej kokosovým olejem místo jakéhokoliv krému. Je to jedna z nejlepších věcí, kterou si domů můžete pořídit. Vařím na něm,  mažu si s ním celé tělo a Michal T. s ním i namazal skřípající panty od dveří. Pokud mi nevěříte, přečtěte si jeho Zázrak jménem kokosový olej. Jen s ním musím souhlasit!

Pokud se bojíte, že se Vám pleť ještě víc zmastí, tak se bojíte naprosto zbytečně. Dejte mu šanci a uvidíte, jak budete spokojení. :) Dříve jsem mu moc nevěřila, používala jsem ho nepravidelně. Až teď po dlouhodobém používání vidím jeho skvělé benefity.

Hydratační gel používám hlavně přes den, když se plánuji nemalovat. Malá rada k hydratačním krémům/gelům - nepoužívejte je v zimě, když chodíte ven a mrzne. Mohly by Vám popraskat žilky.

Jednou týdně si dělám peeling - Teď momentálně používám Mr. Bean, který jsem si objednala z Teatox.sk a jsem z něj úplně nadšená! Je kokosový a všechny ingredience jsou přírodní - mletá káva, kokosový olej, Himalájská růžová sůl, cukr, Bio Kakao... Na obličej je trošku hrubší, ale je to momentálně číslo jedna z peelingů, které jsem kdy vyzkoušela.

(Mimochodem, když si ho objednáte a zadáte slevový kód MEENKEERS, dostanete ode mě 5% slevu a do týdne dostanete balíček domů).

Na tělo používám kokosový tělový krém od YR. Není hutný a rychle se vstřebá. Moc jsem krémy nepoužívala, ale tento si mě svou konzistencí nejvíce získal a nyní se bez něj neobejdu.

4 komentáře :

  1. Mr.Bean peeling mám také a je nejlepší :). Vyzkoušet nějaký olej na obličej chci už dlouho, tak si konečně nějaký pořídím!

    OdpovědětVymazat
  2. Na kokosový olej slyším pořád samou chválu, asi budu muset konečně taky vyzkoušet :) Můžu se zeptat, kde ho kupuješ? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Yves zbožňuju ty jejich ovocné toaletky, malinová je božská. Voní jako bonbonek a když mi chybí nějaký body mist, tak po cvičení nebo v létě je to pro mne to pravé ořechové. A ještě co si od Yves nemůžu vynachválit je tonizační voda (ale je to spíš takový gel) se třemi čaji (http://www.yves-rocher.cz/tonizujici_pletova_voda_na_oblicej_a_oci) tento. Mám už asi 3. balení, je výborný a nádherně voní. Ten krém od hydra vegetal i přes to, že byl lehký mi moc ale nesedl. Ale to je spíše mým typem pleti, která špatně vstřebává krémy, po většině se lesknu jako diskokoule a i při aplikaci nočních krémů, jsem ráno pociťovala nevstřebaný krém na tváři takže se teď taky orientuju spíš na oleje, které spolu s trochou vody vmasíruju do pleti a je neskutečné, jak rychle se vstřebávájí. A jak píšeš, taky jsem se zprvu hodně bála, že oleje mi pleť více zmastí než krémy, ale opak je pravdou. :)

    A ten peeling jsem viděla už i Verunky na blogu a teď mám nutkání si ho pořídit taky, protože o něm čtu jen samou chválu. :D

    Skvělý článek Domi. Od té doby co tě sleduju na instagramu jsem závislá na Tvém blogu a nemůžu se pokaždé dočkat, až zase přidáš nový článek nebo fotku na insta. :D Máš skvělý vkus (mně hodně blízký), boží vlasy a hlavně jsi hrozně sympatická! A na blogu u tvé mamky si zase zaškrtávám recepty, co bych chtěla vyzkoušet... :D Jste báječné obě a moc vám přeju aby vám tohle nadšení v blogování vydrželo! :)

    OdpovědětVymazat
  4. do toho peelingu asi půjdu, protože hledám nějaký drsnější na pokožku zadečku a stehen :)

    OdpovědětVymazat