DBLOG BY DOMINIKA

neděle 11. ledna 2015

M.A.C - HEIRLOOM MIX KOLEKCE


Před hodně dlouhou dobou jsme se s G. jeden večer zúčastnily uvedení Heirloom mix kolekce od M.A.C. Bohužel jsme v tu dobu neměly blog a když už jsme si ho udělaly, bylo pozdě psát o nové kolekci. Teď o to víc. Ale přišla mi škoda se s Vámi nepodělit o fotky, které jsem ten večer pořídila.


Celý večer byl moc příjemný, podávalo se šampaňské a slečny kolem nás poletovaly v tylových šatech. Makeup artistka před námi líčila slečnu modelku a k tomu nám vyprávěla, jak celá kolekce vznikla. Z počátku to vypadalo na velmi jemné nude líčení, ale vše na konci podtrhla rtěnkou v odstínu - Salon Rouge, která změnila celý její nevinný výraz.

Po zbytek večera jsme měly možnost si vše důkladně prohlédnout, vyzkoušet a o všem se poradit. Osobně jsem vždy měla problém s nošením rtěnek, takže jsem měla jasno, na co se zeptám. Jaký odstín rtěnky mi bude sedět? Slečna zvolila odstín SATIN REBEL, cítila jsem se v ní vyjímečně dobře a dala mi tip na odstín - CHILI, kterou jsem si vyzkoušela v Dubaji, úplně se do ní zamilovala a rozhodně si jí plánuji v budoucnu pořídit.

Při odchodu jsme navíc dostaly malé dárečky, které nám udělaly největší radost. Děkujeme moc!


SATIN REBEL
A co řikáte Vy na tuto kolekci? Do komentářů mi napište, jestli Vás kolekce okouzlila stejně jako mě a jací jsou Vaši M.A.C - favorité. Budu se těšit na každý komentář :)


Mějte krásný zbytek večera a pevné nervy těm, co mají před sebou v týdnu nějaké zkoušky! :))
Vaše D.

4 komentáře :

  1. Kolekce mě naprosto okouzlila a nejradši bych si koupila všechno :D A mám hrozný problém s nošením rtěnek. Pokaždé si nějakou koupím a jsem z ní hrozně nadšená a nakonec zjistím, že mi nesluší :D A tak se mi doma hromadí množství rtěnek, které pláčou osaměním. Jenomže k mé velké puse se prostě žádná nehodí! Ta, která ti byla doporučena, vypadá božsky! =)

    OdpovědětVymazat
  2. Je to překrásná kolekce. Několikrát jsem se u ní stavila v Německu, i cestou na nákup potravin. :-D Od MACu mám nejradši rtěnky! <3 A pak asi limitkové paletky očních stínů. :)
    A ten odstín ti opravdu vybrali skvěle. Je krásný.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kolekce je pěkná. Rtěnka, co máš ti vážně sluší:) Já mam od MAC ráda odstín rtěnky Amorous, taky tmavší, pro mně hodně zajímavá :)

    www.rinakrois.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. trblietky, trblietky, všetko trblietkové ♥

    OdpovědětVymazat