DBLOG BY DOMINIKA

pátek 30. ledna 2015

MY RAW(NDE) W/D.


Krásné odpoledne, jak jsem slibovala, článek o MY RAW CAFE je tu. Bohužel se nám nějak do focení outfitu nechtělo, takže tu mám jen selfies.. :)

My raw cafe nám s D. naprosto učarovala a klíďo bych tam šla hned zas. Velice příjemný personál, s výběrem nám pomohli a bez problému odpověděli na jakoukoliv naší (pak už otravnou) otázku. No jo no ... vybrat si nedoslazovaný dort je fakt fuška. A stejně jsem si ho pak dala. Byl to bíločokoládovo-ovocný cheesecake - spodní vrstva byla z kokosu a krém z kešu oříšků, ovoce a doslazený agáve sirupem.. Jednou za čas, proč ne :))

Za poslední rok jsem měla dorty 3. Jeden k narozkám - čokoládovou Pavlovu, tyto minipavlovky k svátku a teď tenhle. Takže jsem nic neřešila a dala si ho. K tomu samozřejmě cappuccino s kešu mlékem. Mé poprvé s kešu mlékem, doma piju jen mandlové a rozhodně si ho doma zkusím vyrobit! Největší mňam!

D. si dala ovocné smoothie a čokolobanánové palačinky s javorovým sirupem, granolou a ovocem. 

Měla to lepší. 

A. To. O. Dost.

S čím se Vám ale musím pochlubit.. předtím jsme se šly ještě podívat do Palladia - Top Shopu. Mikina za 150,-, Legíny za 150,- a baby blue sukně za 200,-. No nechte to tam že jo. :D Určo uvidíte bzry na blogu snad i s pořádným outfit postem :D.
Klobouk - Bijou Brigitte
Kožich - Karl Lagerfeld
Tričko, Legíny - Zara
Boty - Ugg
Kožená bunda - All Saints
Kabelka - Marc Jacobs















Mějte se přenádherně,
Vaše D.


4 komentáře :

  1. Vypadá to dobře, zajdu si tam příští týden :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak až přijedu tak tam jdeme jo ?:-P

    http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. O tomhle podniku mám rozepsaný článek na blog několik měsíců :D je to tam super :)

    www.veronikad.com

    OdpovědětVymazat