DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 12. ledna 2015

ONE MORE AND I'M DONE

Stres, stres, stres! Za mě rozhodně horší jak 3 hodiny v kuse běhat. Vážně. A to že po We Run Nike 2014 ještě víc běhání nesnáším. Tímto se omlouvám svému přítelovi, který se se mnou musí učit na všechny zkoušky a musí vystát mojí celodenní paniku. Před každou zkouškou.


Já vím, že to je ''jenom'' zkouška.. ale kdo by jí (a hlavně ten stres) chtěl absolvovat znova..?!

Nervama jsem šla spát v půl 2 a nemohla vůbec spát. Ráno jsem se na chvilinku uklidnila - jídlem. Samozřejmě. Obrovskou snídaní. Slaninou. Slaninou a zase slaninou. Mňam

Poté jsme se s přítelem sešli v Costě na kafe a prošli zbytek látky. Před zkouškou jsme měli navíc chvilku čas, tak jsme nafotili outfit a já si na uklidnění koupila dva basic kousky v Zaře, které jsem dlouho sháněla. Ups a ještě jedno ups :D. Vážně mě to uklidnilo.

Na tři minuty.









Kabát - Karl Lagerfeld
Košile - Ralph Lauren
Boty - Samsoe&Samsoe
Jeany - Hollister
Kabelka - Prada
Naušnice - Primark
Náramky - Zara
Hodinky - Daniel Wellington
Prsteny - Accesorize, Mango
Šátek - Tie Rack

Jak to máte o zkouškovém vy? Jste taky nerváci jako já?

Mimochodem... tak dlouho jsem neměla podpatky, že jsem málem nedošla domů. :D

18 komentářů :

  1. Se mnou nikdo před zkouškou nechce bejt :D Na všechny ten stres přenášim :D :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi tak nádherná <3 je super, že sis založila blog, na velkých fotkách ta krása ještě víc vynikne! A článek mě moc pobavil, dokonale jsem si to dokázala představit :D

    OdpovědětVymazat
  3. strašně ti to sluší ! a ta košile od Ralpha je boží <3 <3 můžu se prosím zeptat kde jsi ji koupila ? :) já Ralpha vždycky seženu jen v Parndorfu :( děkuju, a těšim se na další post.

    OdpovědětVymazat
  4. Mám zkoušku ve středu a pak hned ve čtvrtek a jsem děsně nervózní, už to chci mít za sebou..
    www.lucieruzickova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ja som hrozná v tomto, stresujem a často šírim paniku aj keď netreba :D mimochodom si neskutočne sympatická a prirodzená kráska, inšpirácia :)))) veľa šťastia pri skúškach

    OdpovědětVymazat
  6. Zkouškové ještě nemám, ale stačí mi všechen ten shon před pololetím i menší testík a mám úplně nervy- takový ten nepříjemný pocit v břiše. :X :D
    PS: Můžu se zeptat, na jedné z fotek máš "oboustrané" náušnice takové perličky, nevím jak jinak to nazvat (:D) kde jsi je pořídila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji moc. Vše je vždy napsané v popisku, ale jsou z Primarku :)

      Vymazat
    2. Myslim, Domii, ze slecna mysli ty perlicky, co jsem ti koupila v Accessories v Drazdanech...je to tak Mayo? A tady je meli na podzim v Zare.

      Vymazat
    3. Jojo, myslela jsem ty perličky, já jsem je viděla na instagramu. Tak děkuji oběma :)

      Vymazat
  7. Vypadáš úžasně, kočko :) Už dlouhou dobu tě sleduji na insta a konečně i na blogu :)
    Každopádně, s těmi zkouškami to mám stejně :D Stresuji před každou, protože znovu ji opakovat? No to snad ne, to by bylo za trest :) Držím ti tedy pěsti, ať všechny zvládneš :)

    www.littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jsem stejný nervák jako ty a to jsem prozatím ještě na střední, co teprve až se za dva roky (se štěstím a další dvojitou dávkou štěstí) dostanu na mou vysněnou fa čvut, předpokládám, že mi ani jídlo nepomůže, hahaha. Ale co je hlavní, ty tvé džíny a boty od samsoe&samsoe, to je nejen že skvost, ony jsou jedinečné!

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jsi vážně nádherná a musím opravdu říct, že jsem dlouho neviděla tak přirozenou krásu bez tuny make-upu a s krásným úsměvem !!:))
    Mužů se zeptat copak studujes?:)
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
  10. taky strašně stresuju..ale dnes jsem až nad očekávání dala u nás celkem těžkou zkoušku, která v prváku dělá takový to ''síto''..jinak závidím, že ti chybí jedna, mně ještě dvě, jedna teda písemná a druhá ústní..ale za každou zkoušku se řádně odměním :-) dnes jsem si koupila legíny na cvičení v Hmku z nové kolekce :-) Měj se krásně, Kačka.

    OdpovědětVymazat
  11. Krásne fotografie, nádherný outfit. Presne takýto štýl mám rad :)

    OdpovědětVymazat
  12. Mam to stejne. Příští týden se z těch zkoušek zblázním :(( Sluší ti to <3

    OdpovědětVymazat
  13. Nejkrasnejsi fotky, Domi💗 vazne bomba! Tvoje clanky me hrozne bavi a vzdy jsem rada, kdyz se tu u tebe objevi novy:*

    OdpovědětVymazat