DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 29. ledna 2015

WEEK IN PICTURES


Posledních pár dnů jsem byla úplně mimo a neměla jsem chuť blogovat, i když mě to neskutečně moc moc moc baví a jsem ráda za každý komentář, který mi napíšete pod články nebo na instagram. Všímám si každého z nich, jen jsem přestala stíhat na všechny odepisovat. Tímto Vám všem moc děkuji za milé a motivující komentáře. Moc si toho vážím. A proto pro Vás s G. chystáme malou GIVEAWAY :))


Nejenže jsem za poslední týden byla tak 45074 cvičit, ale také jsem konečně navštívila Yam Yam Express ve Vodičkově na rychlý oběd. Dooobbbřřeeee nooooo - s thajským kari to nemá nic společného (v Thajsku jsem mimochodem rok žila), ale bylo jedno z těch hodně dobrých, které jsem tu v Praze měla a plánuju se vracet. Už proto, že Yam Yam mám za rohem od školy. mňam!


A vyzvedla si v Aldu nové boty! Jsem z nich úplně nadšená! Mám podobné (3x), ale všechny jsou se zlatým zipem. A i když mám všechno zlaté, tak potřebuji i boty ke kabelce se stříbrnými detaily... ups.

Aldu jsem do nějaké doby nedávala moc pozornosti, ale po návštěvě Dubaje předminulý rok, jsem se do něj úplně zamilovala! Mají perfektní náhrdelníky, kabelky, boty a mnoho dalších doplňků. Takže až půjdete okolo, určite se stavte. Navíc ještě teď mají slevy a určo si všichni vyberete. :)))



 Mikina, Jeany - Hollister



Recept na makovou bábovku HERE + další recepty na kitchenandthecity.cz ! :)

Opět jsme se s mamí jely podívat do outletu ve Štěrboholech. Odvezla jsem si nejlepší oversized homeless černý kabát (který mi našla mums) za NEUVĚŘITELNÝCH 400,- z Manga!!!!!!, Esteé Lauder rtěnku, rozjasňovač Bobbi Brown. Diář a lepičky do něj z Tchiba. A knížky






S kamarádkami jsme už dlooouuuuhhhoooo plánovaly společné rande v kavárně Tea Mountain. Domlouvaly jsme to tak dlouho jako výlet do Budapeště, který připravujeme už asi půl roku a furt né a né se závazně dohodnout. :D

Nejsem čajový expert a vážně si nepamatuju, co jsme která měla za čaj, ale byl to moc fajn večer. Kavárna je moc příjemná a je v ní taková ta dobrá nálada, znáte to ne? :)

A pokud nevíte, kam se jít učit, toto je určitě perfektní místo! I když takhle hezkého místa je škoda využít na učení :D.



 Tacos z Můj Šálek Kávy + Káťa = VSL

Mimochodem.. Prodávám svůj foťák Canon Eos 1000d, pokud tedy máte zájem, pište mi buď na fb nebo na mail - meenkeers@gmail.com.

Mějte se krásně! Dneska nafotíme s D. další outfit & vyzkoušíme další kavárnu (dám si po roce zase v kavárně dort - jupííííí).

Pusu, Vaše D.

8 komentářů :

  1. Co dodat, spousta krásných fotek jídla, věcí, super článek :). Salad by Leni

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny clanek Domi! Uz se moc tesim az budu v Praze na vysoky a projdu vsechny kavarny a restaurace o kterych jsem od tebe slysela :-) jinak bych si strasne rada precetla clanek o tom proc jsi zila v thajsku, jaky to bylo a celkove o tom roce... To by me strasne zajimalo! Mej se krasne Lucka

    OdpovědětVymazat
  3. VSL :DDDD Naposledy ho tam neměli :(( A na tu RAW kavárnu jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky! Podobné články piš určitě častěji :)

    OdpovědětVymazat
  5. napíšeš článek, jak jsi žila v Thajsku? moc by mě to zajímalo

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky a super barva rtěnky :)

    www.nicolwernerova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ta rtěnka vypadá báječně, jinak moc hezké fotk!

    OdpovědětVymazat
  8. Nechtěla bys něco napsat o tom roku v Thajsku? :) Myslím, že by to bylo zajímavé pro víc lidí ;)

    Skvělé fotky :) Washi pásky taky využívám na zkrášlování všeho možného :))

    A díky za tip na čajovnu ;)

    Sororessa
    A.

    OdpovědětVymazat