DBLOG BY DOMINIKA

středa 11. února 2015

KNOW EVERYTHING ABOUT VALENTINE, KNOW NOTHING ABOUT MEN


Znáte ten film Zas tak moc tě nežere? Jestli ne, rozhodně neváhejte to napravit. Vždycky, když se na něj dívám, od srdce se směju u scénky, kdy se právě odkopnutá servírka ptá hlavní hrdinky: “Chcete stůl nebo budete sama?” Hlavní hrdinka odpovídá: “No, víte, sednu si na bar, vlastně tady mám rande…” Na což servírka hbitě zareaguje: “PROČ?!”

Představte si jednu velkou množinu žen. Tahle množina se dělí na podmnožiny, z nichž jedna je plná těch z nás, které se na 14. února těší, druhá by toto datum nejradši vymazala z kalendáře a třetí skupina netuší, o čem je řeč. Každý rok se počty žen v jednotlivých množinách mění, členky jedničky se obávají, že je někdo šoupne dvojky, dvojky se zas mermomocí snaží urvat si místo v jedničce a ty z trojky se chovají jako nekontrolovatelné spermie a vlastně vůbec nevědí, která podmnožina je pro ně ta pravá. Kromě jeptišek, samozřejmě.


Tenhle stav jsem nastínila z jednoho prostého důvodu. Kdybych tenhle článek psala jenom pro zamilované, možná bych se postarala o nějakou tu single slzičku a to samozřejmě nechci. Pro holky z jedničky jsem tedy připravila klasickou srdíčkovou záplavu radosti a pro holky z dvojky tu mám trochu inspirace, jak Valentýna nejen přežít, ale jak si ho dokonale užít! A holky z trojky dblog nejspíš nečtou. Nebo jo? :)
1. hodinky z limitované kolekce Valentine, Louis Vuitton 
2. EdP Marry Me Confettis, Lanvin 
3. prsten Love, Pandora 
4. šaty, H&M 
5. krém na ruce s třešní, L’Occitane 
6. balzám na rty s vůní broskve, Avon 
7. balzám na rty Cheeky, asos.com
8. řetízek Love, Pandora 
9. spodní prádlo, Calvin Klein Underwear


Vaše G.


3 komentáře :

  1. Já jsem jednička, ale když vidím to prádlo, tak se obšťastním ještě jednou sama..:D Pěkně napsaný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem asi trojka, stastne zadana, ale Valentyn me vubec nezere.. :D Pritele nastesti taky ne.. :D Ale treba nas zase moc moc hezky zere prvni maj :))))

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat