DBLOG BY DOMINIKA

neděle 29. března 2015

COLORS OF MY LIPS


Před třemi roky bych nikdy neřekla, že budu nosit rtěnky tolik, jako nyní. Nikdy jsem se v nich necítila dobře, neuměla si je nanášet a když už jsem si jí vzala, tak jsem měla pocit, že se všichni koukají jen a jen na mojí pusu. Proto jsem všechny rtěnky schovala do mého šuplíku s kosmetikou. 


No... Tři roky jsou tři roky a já už jsem taky někde jinde. Takže bych Vás chtěla seznámit s mými top rtěnkami, které naprosto zbožňuji a nedám na ně dopustit. Tím, že si většinou maluju jen řasy, tak jsou pro mě rtěnky skvělým a nejoblíbenějším ''doplňkem''.



V první řadě ale musím zmínit, že než si rtěnku nanesu, aplikuji tuto bázi od PUPA v několika vrstvách, nechám 10 minut vsáknout a následně mezi rty nechám obtisknout odmašťovací papírek. Rty jsou připravené a hurá na barvičky.



Pokud nemám k dané rtěnce konturovací tužku, aplikuji rtěnku nejdříve do středu rtů po celém tvaru. Následně vezmu štěteček na rty (MaxFactor) a opatrně dokreslím tvar.

1. Estée Lauder - Double Wear - 09 STAY CORAL




2. KIKO - 78 - Na oficiálních stránkách jsem jí nenašla, takže nevím, zda jí stále prodávají (mám jí už asi tři roky). 


3. NYX - soft matte lip cream - San Paulo 08 - jediná růžová rtěnka, kterou si sem tam nanesu. Mám pocit, že mi narůžovělé make up produkty nesluší. Navíc s tím musím sladit i make up a i přestože růžové tvářenky mám, tak se v nich necítím tak dobře. (jednou Vám udělám srovnání růžová vs. bronzová já)




4. KIKO - 607 - zde a k tomu mám konturku od S.HE 004 - Asi moje all time nejnejnejoblíbenější rtěnka. Kiko jako značku miluji a tuhle rtěnku o to víc. Je matná, krémová, nevysušuje, vydrží v kombinaci s konturkou fakt dlouho a nedělá žlutý zuby. Juch juch!



5. Bobbi Brown - PORT 19, konturka MAKE UP FOREVER - Aqua Lip 12C. V této super tmavé rtěnce si připádám vážně dobře, ikdyž jako jiný člověk, ale dobře. Mám s ní ale dva problémy. První je, že bez konturky se nedá moc nosit - na to jak je tmavá, tak vážně špatně kryje a s konturkou je až moc do černa. Druhým problémem je to, že na Vás KAŽDÝ kouká. A je jedno, jestli je jedna odpoledne nebo jedna v noci. 

Ale to vlastně zas takový problém neni... Že? :)))) :D



6. M.A.C z kolekce TOLEDO - BARBECUE - můj nejnovější přírůstek. Původně jsem chtěla jako svojí první M.A.C rtěnku CHILI (jak už všichni víme), ale když jsem měla možnosti si vyzkoušet tuto, tak to byla láska na první pohled. Navíc od Chili je více jarní&letní + je to limitka, tak nebylo o čem diskutovat. Ale Chili bude na řadě jako další!



Od shora: Estée Lauder, Kiko, Kiko, NYX, Mac, Bobbi Brown

U poslední rtěnky jsem už měla odřenou celou pusu, jak jsem si rtěnky dokola malovala a stírala, tak doufám, že to stálo za to. Jediné, co jsem včera večer pak dělala bylo to, že jsem si mazala pusu balzámem z Manufaktury :D.

PS: NIKDY NEMĚJTE RŮŽOVÝ NEHTY A ČERVENOU RTĚNKU. //Nebo naopak//.
Mějte se překrásně,
D.


19 komentářů :

  1. Ta KIKO 607 naprosto dokonalá, jsi v ní děsně sexy :)

    www.christinwest.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jo já tu Barbecue měla vzít, nakonec jsem pořídila dvě od NARS, ale tahle mi nedá spát. :D Jinak podle mě ti ta růžová sluší! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, zkus jí ještě někde sehnat, je naprosto nejdokonalější! :)

      Vymazat
  3. Krásný článek, rtěnky ti vážně sluší :) Já si Kiko zamilovala! Mají úžasné laky, tužky na oči,.. a od té doby co jsem ve Španělsku také začínám propadat rtěnkám :D ještě tak před rokem jsem měla jednu někde hluboko schovanou a teď už se moje sbírka začíná rozrůstat :) jen škoda, že nemáme Kiko v Praze...holt musím nakoupit zásoby tady:)
    http://fashionenjoyment.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho kupuju v Drážďanech, kam často jezdíme s mamkou :)) Takže jen takový malý tip kam pro Kiko) :))

      A děkuju!

      Vymazat
  4. Mínko? Super článek! Rtěnky bych chtěla hrozně moc nosit, ale přijde mi, že moje rty nemají pro rtěnku ten správný tvar. :// A vlastně ani netuším, který odstín by mi, jako tmavému typu, seděl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem si o svých rtech taky myslela... a jde jen o zvyk. Taky jsem se ze začátku necítila vůbec dobře v rtěnkách, ale teď? Jenom rtěnky!

      Vymazat
  5. Rtěnky jsou krásný, sluší Ti :) Nejvíc se mi na Tobě líbí rtěnka z Kika

    OdpovědětVymazat
  6. Jůů skvělej článek! Ty tulipány se nakonec krásně otevřely :))))))

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se na tobě líbí nejvíc ta růžová. Ta ti strašně sluší.

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě ti sluší i ta růžová, možná se mi i líbí nejvíc :) Taky mám pocit, když si dám rtěnku, že na mě každej zírá, ale postupně se odhodlávám častěji a častěji a myslim si v duchu svoje. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, ale i tak se v ní tolik necítím jako v té červené třeba :)

      Vymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. tak zaprvé máš naprosto perfektní chrup a sluší Ti snad všechny barvičky :) ta oranžovo-červená z limitky od MACu je úžasná, ach! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Ta 4 a 5 jsou naprosto dokonalé. Zejména ta tmavá ti nehorázně sluší, vypadáš v ní tak jinak a lišíš se od ostatních! :)

    http://veass.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat