DBLOG BY DOMINIKA

sobota 14. března 2015

KLÍ NO VEC

A jak to bylo s mojí nohou.... 

Minulé pondělí jsem byla běhat. Klasika. A v posledních pěti minutách jsem cítila, že je něco s mojí nohou špatně. Myslela jsem si ale, že jsem uběhla víc než jsem mohla.. No taky že jo. Od druhého dne jsem nemohla chodit. První dva dny jsem si myslela, že to je jen namožené, ale když se mi to ve čtvrtek rozlezlo i na druhou stranu nohy, tak jsem o tom začla pochybovat. Nechala jsem to být, běhat jsem nechodila a čekala, až to odezní.


Celý páteční večer jsem pak prochodila po barech a když jsme byli tak v půlce noci, chtělo se mi bolestí brečet. No nic, byla jsem statečná a v sobotu si ráno pro jistotu sjela na pohotovost, kam si většinou jezdím jen pro svůj klid, že jsem úúúúplně zdravá. 



V nejhorším mi dali antibiotika na angínu anebo takovoutustrašněhnusněsmradlavou mastičku, která vyléčí úplně všechno. Dobře no, ten den mi to nevyšlo. Prý sádra nebo ortéza - já s vystrašeným výrazem, že v žádném případě ani jedno, že odjíždím druhý den na hory. (Nebyla jsem na horách 3 roky a tak jsem se těšila, že jsem řikala, že tam jedu i se sádrou! :D). Domluvili jsme se s doktorem, že začnu léčbu až od pondělí, že stejně bych o víkendu nesehnala ortézu a ať si dávám bacha a neutrhnu si v tý noze vazy. 



Zánět šlach. Nevěděla jsem, jestli brečet nebo se neštěstím smát. Já. Takovej sportovec. 


Sportem ku zdraví, co? Takže mě čekají dva týdny s berlema a následná rehabilitace.


Mimochodem bych potřebovala masáž zad & zasádrovat i druhý kotník. Skákání na jedné noze taky neni dobrý.



No a s nohou zabalenou v ledu na stole Vám tu nahrávám fotky z toho nejnejnejúžasnějšího dne - byl to přesně jeden z těch dnů, na který jen tak nezapomenete a ještě dlouho na něj budete vzpomína. Kluci, díky, mám Vás ráda! :)  Můj zánět šlach za ten den vážně stál! A litovala bych, kdybych nejela. Což asi vycítíte z fotek sami, je v nich tolik štěstí a dobrý nálady)))))).





























A mimochodem.... vůbec mě to v tý snb botě nebolelo! :)
Krásný víkend,
Domča

4 komentáře :

  1. Tyjo Domčo, máš nádherný fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Paradni fotky a silena diagnoza! Ja jsem mela zanet slach v chodidle a prave predlokti a je to hrozny! Jedinou kecnou, ktera pomaha je klid a nasledna rehabilitace. Preji brzke uzdraveni 😉

    OdpovědětVymazat