DBLOG BY DOMINIKA

neděle 1. března 2015

SO THE SPRING IS FINALLY HERE?

Krásnou neděli Vám všem! Dnes tu pro Vás mám páteční outfit, který jsem zvolila na uvedení nové M.A.C kolekce (článek bude v úterý). Šaty jsem si koupila ve slevách v Zaře a od té doby, co mi visely ve skříni, jsem se nemohla dočkat, až si je vemu na sebe. 

Takže třikrát hurá sluníčku a počasí, které se v poslední době vážně povedlo!

Po uveřejnění outfitové fotky na instagramu jsem pak hned dostala komentář, že mám nohy do ''X'' a ať navštívím ortopeda. Tak jen chci Jarmilovi říct, že ikska nemám, pusu :))

























Šaty - Zara
Bunda - French Connection
Řetízky - Forever 21
Brýle - Zara
Boty - Aldo
Psaníčko - Marc Jacobs
Hodinky - DKNY
Náramky - Zara, Forever 21
Rtěnka - Kiko - odstín 607 Passion red

Za fotky děkuji Káťě :)

Do komentářů mi napište, jaké byste chtěli články, ať mám nějaké nápady a baví Vás to tu :))

Krásný start do nového týdne,
Pusu, 
Vaše D.


12 komentářů :

  1. Já bych uvítala článek o nehtech :) péče, postup jak lakuješ, a hlavně odstraňuješ gel-lak, s tím se nejvíc peru :D dííky :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mňa by potešili články napr. What's in my Bag, tvoja zbierka rúžov, monthly favorites. A samozrejme pokračuj s outfit, food a fitness postami :)
    A chcela by som sa spýtať prečo tvoj blog nejde pridať na bloglovin?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám podobnú otázku:) Sledujem ťa cez GFC, ale keď publikuješ článok, v novinkách sa mi nezobrazí:(

      Vymazat
    2. Mam nejake problemy s RSS, ktery je nejaky nefunkcni, proto mi to nejde, ale nejak na tom uz pracuju, tak snad brzo! :))))

      Vymazat
  3. tak tohle ti strašně sluší!! :-) také bych nejraději kupovala všechny kousky v černé barvě, jenže jak mám tmavé vlasy, tak pak už je to moc tmavé..tak jsem černou vyměnila alespoň za tmavě modrou :D
    Jinak dále outfitové články a klidně i ty nehty, mám gel lak sally hansen a v poslední době mi přestal držet, chtěla jsem se zeptat, jaký používáš ty :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou super a boty taky!! Jinak mě by zajímal článek o tvém líčení třeba nebo oblíbených rtěnkách :). Vždycky máš skvělé odstíny!

    OdpovědětVymazat
  5. ty šaty jsou tááááák krásný a perfektní doplňky! Mně by se líbil například room tour článek :)

    OdpovědětVymazat
  6. Outfit je super, moc ti to sluší :)

    A ja by som napr uvídala článok o tvojich workout oblečkoch. Dúfam, že to neznie divne :D

    OdpovědětVymazat
  7. Bomba Domi! Ty botky jsou parádní:)))

    OdpovědětVymazat
  8. Jednoduché, ale unikátní, to se mi moc líbí =) Závidím hřívu a barvu, neuvěřitelně mi k Tobě sedí a jsi v ní naprosto úžasná!
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Často přemýšlím, jestli ty blogerky jsou fakt denně mega štastné, všemi milované, opětované, milé, či je to pouhá přetvářka. Ukázat to nejnovější ze šatníku, chlouba? nebo prostě jen chceš aby to viděli další? Závist? Z mé strany rozhodně ne, jen často přemýšlím proč takové blogerky nenapíší nikdy článek o úplné realitě , kdy se citily špatně, nebo se jim neco nepovedlo. To už taková chlouba neni co? Nebo ste nekomu udelaly pekny den či pomohly? Nee... radeji si koupim to nejhezčí nejdražší abych měla o čem psát... Nezávidim, jsem pouhý realista, který si žurnalistikou, a reklamou samotné osoby prošel. Nedělejte si kolem sebe nepřátele, jdete na to chytře, protože za pár let, bude kontrast mezi vašemi fanoušky a kritiky nepopsatelný.
    Mejte peknej vikend!

    OdpovědětVymazat