DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 6. dubna 2015

GIVEAWAY // A DAY WITH A BLOGGER AND YVES ROCHER

Hurá, mám tu pro Vás první soutěž a rovnou jinou než jste zvyklí! :). A ještě navíc s jednou z mých nejoblíbenějších kosmetických značek!

Yves Rocher se k 50. letému výročí rozhodlo vysázet 50 miliónů stromů po celém světe. V České Republice se jich celkem vysází 100 000 a 16.dubna jich přibyde 2 500. Můžete tedy vyhrát jeden den ve společnosti Yves Rocher a blogerek, včetně mě. Jedna z Vás totiž má šanci vyhrát mé ''plus jedna'' a společně zachránit kus přírody a zasadit strom. Navíc k tomu dostane balíček mých nejoblíbenjších produktů!

A co pro to musíte udělat?
1. Sledovat mě přes GFC (napravo od článku –>)
2. Likovat mě na facebooku a instagramu a taky FB Yves Rocher 
3. Napsat mi do komentářů (s připojeným mailem), jaký máte vztah k přírodě & značce Yves Rocher (nebojte, pokud jste nikdy nic nevyzkoušeli, vaší šanci vyhrát v souteži to neovlivní)
4. A pro větší šanci vyhrát můžete napsat druhý komentář o sdílení soutěže na vašich sociálních sítí pod hashtagy: #SazejmeProPlanetu #DenSBlogerkou #DensYvesRocher #DblogCz

Soutěž dále probíhá u Markét, Péti a Nikči a končí 9.4.

34 komentářů :

  1. YR mám moc ráda - už jako malá jsem měla doma spoustu sprcháčů, které jsem dostávala od babičky - a vždycky božsky voněly. A teď tam sama moc ráda chodím protože mi je sympatické jak se snaží propagovat lepší přístup k Zemi...a mají skvělé věci :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, značku Yves Rocher jsem zkoušela jen jednou a to nějaké tělové mléko, nic jiného jsem ještě nezkusila :) Luciesmrckova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    Značku Yves Rocher jsem ještě nikdy nevyzkoušela, ale už dlouho mě láká (hlavně ta vůně!). Ale stromky už jsem párkrát sázela sice jednou jako trest(za porušení večerky) na táboře, ale jindy už s nadšením.. ;DD

    Btw: moc pěkný blog, sleduji ho již od prvního článku a je to jen lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    Značku Yves Rocher jsem ještě nikdy nevyzkoušela, ale už dlouho mě láká (hlavně ta vůně!). Ale stromky už jsem párkrát sázela sice jednou jako trest(za porušení večerky) na táboře, ale jindy už s nadšením.. ;DD

    Btw: moc pěkný blog, sleduji ho již od prvního článku a je to jen lepší :)

    OdpovědětVymazat
  7. ahoj, značku Yves Rocher jsem nějakou dobu používala, pak jsem nějak přestala, ani nevím proč :D ale pokáždé když jdu kolem obchodu YR, tak mě to láká jít se podívat, protože vše vypadá tak čistě a přírodně a když se to snaží spojit se životním prostředím, tak je to skvělé :)
    kratka.katka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Od YR jsem vyzkoušela jen odličovač, který měla moje kamarádka, ale byla to má jediná zkušenost s touto značkou a už nějakou dobu se chystám zkusit něco dalšího, dost mě to láká 😄 Zato s přírodou mám zkušeností až až 😄 Každý den totiž venčím svého psa, ale také (skoro) každý den vidím nové a nové domy, takže do sázení stromů se moc ráda zapojím 😊
    P.S. Jaké plemeno je tvůj pejsek prosím? :)
    ada.budikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. YR mám moc ráda a min jednou za měsíc u nich něco nakoupím. A tím, že k nákupu dávají dárky, mám i slušnou sbírku jejich dárků, které prakticky vždy využiju.
    Moc se mi líbil i šampón, jehož koupí člověk přispěje k zasazení stromu. Je to super značka se super přístupem k přírodě.
    Já se snažím alespoň třídit a tím, že jsem špatný řidič, tak moc neřídím a planetu šetřím:-)
    gabriela.srbova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj , YR jsem zatim nevyzkoušela , ale moc se mi líbí že v rámci kampane se budou sázet stromky .
    Miluju květiny všech barev a čerství vzduch a příroda je součástí každého z nás měli bysme jí začít pomáhat a ne ničit :)

    m.hofirkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, všechno už sleduji :) Zkušenost žádnou bohužel ještě nemám, ale chystám se navštívit jejich obchod, láká mě moc vůně! :) Ta kampan je super a určitě ji podporuji. Moc bych se toho chtěla účastnit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj :-) tak tahle soutez je uzasna. Ne ze pomuzes prirode, ale seznamis se i s blogerkami :-) sleduji te vsure, ale nejdyl na ig, protoze me laka paleo strava a pomalu odbouravam jidla, ktera do paleo nepatri. K prirode mam vztah dost kladny. Sama bych rada zasadila strom a pomoct tak dale prirode. S Yves Rocher nemam zadnou zkusenost :-D je to asi blby, ale je to tak. Samozrejme o jejich vyrobcich jsem slysela... :-) budu rada za zucastneni do souteze...
    barochovamartina@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. Žádný produkt od Yves Rocher jsem ještě nezkoušela, ale moc mě to láká, jejich obchůdky úplně zbožňuju<3 a ještě udělat něco pro přírodu a potkat se s tebou? supeeeer!!:)

    OdpovědětVymazat
  14. + adela.lescinska@gmail.com -zapomela jsem napsat:)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, přeji krásný večer:)
    YR také žádnou zkušenost nemám, ale minule jsem četla v tvém článku, že používáš od něj BB krém a strašně mě to zlákalo, takže se možná dokopu i ke koupi:D A jak se znám, tak to jen u BB krému nezůstane a nechám se zlákat i něčím jiným:D Ale tato soutěž se mi velice líbí a ráda se jí účastním:)
    A k přírodě? Co budu povídat:) Holka z vesnice..:) Ale mrzí mě, když vidím, jak se pomalu kolem naší vesničky vybudovala dálnice, tím se zporáželo velké množství stromů, rozkopali se cesty na běhání a podobně, hlavně aby byla dálnice a vše bylo autem rychlejší. Jasně, že dálnice je super, ale ne za každou cenu:/
    No nic, psala bych dlouhé slohy na tohle téma:)
    Měj se krásně, s pozdravem Kateřina.
    kaaackaa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Domi :)
    Ke značce YR mám zkušenost jen s krásně voňavými sprchovými gely, ale zato jen tu nejlepší :) A co se týče vztahu k přírodě, v ridině máme 3 ochranáře a 4 skauty, tak si asi domyslíš, k čemu nás ( dobrovolně i nedobrovolně 😄 ) vedou :)
    dostalovabara@email.cz

    OdpovědětVymazat
  17. No ne ne, jakože soutěž o to setkat se s Domčou? Tak to nesmím zmeškat! Ives Rocher mám sice ráda, ale setkání s tebou to nemůže konkurovat :D Sleduju tě na IG už věčnost a jsem tvůj velkej fanoušek :D Ha ha...

    Jinak teda co se týče Ives Rocher, tak mám ráda jejich shower milk, jednou mi ho půjčila kamarádka ve fitku a je fakt skvělý! :-) A k přírodě mám vztah samozřejmě kladný, doma třídím odpad, nezahazuji papírky po městě a snažím se ji chránit :-) mail: wendyvillfelton@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Sdílela jsem u sebe na blogovém facebooku :-) Kdyby nešlo zobrazit tak jsem tam jako Wendy vill Felton, czech blogger
    https://www.facebook.com/theblondaffair?fref=nf

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Domi, Yves Rocher jsem začala používat díky tvému članku zde na blogu a jsem s ní moc spokojená. Navíc studuji obor životní prostředí na stavební fakultě tady v Praze takže k němu mám více než blízko :-D Jinak sleduju tě na insta, můj neoblíbenější profil! A facebook bohužel nemám tak snad to nebude problém. Hezký den Anet

    OdpovědětVymazat
  20. ggrrrrkopretinka@seznam.cz

    hlava děravá :-D

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Domi, moc bych chtěla "vyhrat" a díky tomu se s tebou setkat a ještě se zapojit do tak úžasného projektu jako je sázení stromů s Yves Rocher.
    O projektu jsem slyšela již dříve a tak jsem se i seznámila se značkou. Teď když jsem díky tobě pečlivě prohledala jejich web a zjistila, že ceny jsou příjemné mám v plánu, ještě tento týden navštívit jejich kamený obchod a odnést si něco sebou domu. O pomoc okolí se zajímám delší dobu, zatím sem se zaměřovala na pomoc zvířatům v depozitech ale příroda mě taky zajímá. Snažím se kupovat potraviny bez palmového oleje a poctivě recykluji.
    Opravdu moc rada bych se stebou setkala a zučastnila se sázení, muj email je regalova.lenka@gmail.com , můžeš se podívat i na instagram: @hloupaholka ,kde budu propagovat tuto akci.
    Měj pěkný den, Lenka.

    OdpovědětVymazat
  22. YR zbožňuju ! Především jejich voňavoučký sprchový gely (nejradši mám malinovou řadu a taky tu se zeleným čajem), tělový krémy a ted jsem vyzkoušela i voňavku Moment de Bonheur a jsem nadšená <3 tak doufam že vyhraju, protože další produkt do sbírky by se hodil :) a když ne tak si ho holt budu muset koupit zase sama :D mail : annette.h@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Domčo, tak tímhle článkem jsi mi zrovinka kápla do noty. Prvně jsem od YR vyzkoušela balzám na rty s bambuckým máslem, ke kterému jsem přišla jako slepá k houslím (darekr v časopise). Byla jsem tak nadšená, že jsem o týden později v Miláně všem známým pokupovala právě tyhle balzámy a již zde několikrát zmíněné voňavé sprchové gely.
    Podruhé mě YR přesvědčil akorát týden zpátky, kdy mi dopomohl se prostřednictvím heřmánkovéh čistícího gelu zbavit vyrážky/kopřivky/bůhvícotobylo.. a za to mu jsem opravdu vděčná, jelikož jsem se s tím trápila již několik měsíců a nebylo to vůbec pěkný. O milém přístupu slečen a dam v kramech nemluvě.
    A vzhledem k tomu, že čím jsem starší tim víc spíš řeším okolí, namísto sebe, jsem ráda, že YR je tak přírodě nakloněné. (btw vzdycky jsem si chtela vysadit svůj strom, abych si mohla říc "Mám právo na kousek svýho vzduchu" :D)
    Giveaway nasdílím a tobě s výherkyní přeju krásně prožité odpoledne. A brzy se uzdrav!
    Andrea :) andrejka.mor@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Btww: Ten výše zmíněný BB krém jednou ze slečen a na tvoje doporučení musim taky vyzkoušet. Vážně díky bohu za blogerky :))

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj, k značke YR, ako aj k prírode mám veľmi pozitívny vzťah. Od YR som si obľúbila krémy na ruky, a takisto aj moja mamka. :P Zatiaľ som nevyskúšala iné produkty ale keďže konečne otvorili v našom meste predajňu tak to hneď napravím!
    email - zuzana.ivanova38@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Mínko😊 kosmetiku YR mám moc ráda pro to že je lehká a přírodní. Snažím se neničit životní prostředí. Mám ráda takovou tu čistotu😪 Na instagramu tě sleduji už velmi dlouho a myslím že máš jedny z nejlepších příspěvků. Nebudem si lhát... Jsou lepší než nejlepší! Mám tě moc ráda a doufám že budu mít možnost tě poznat. To by byl splněný sen! Krásný zbytek dne přeje Soňa❤️

    sonakejmarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Domi, od YR jsem vyzkoušela zatím jenom BB krém, který používá moje kamarádka. Navíc nedávno jsem koukala na jejich e-shop a asi si něco objednám, jejich nabídka se mi moc líbí. Jinak můj vztah k přírodě je hrozně moc pozitivní. Máme uprostřed lesa chalupu, kde jsem trávila jako malá prázdniny, navíc i v dnešní době se tam hrozně moc ráda vracím, protože miluji ten čerstvý vzduch, vůni lesa, všude ticho jen zpěv ptáků atd. Navíc jsem hrozný "blázen" do zvířat :) mám doma dva pejsky, králíčka a morče..pravidelně podepisuji různé petice pro podporu zvířat, chodím venčit pejsky do útulku a podobně.
    Nejde mi ani tolik o to, abych vyhrála ten balíček, přihlásila jsem se do soutěže, protože bych tě chtěla vidět. Vím, že kdybychom se potkaly, moc dobře bychom si rozuměly, protože jsem stejně staré a navíc krátce také píši blog! Pokud si mě vybereš slibuji ti, že večer si naproto skvěle užijeme! :)
    email: Lucianka17@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Ahoj Mínko! Značku Yves Rocher jsem nikdy zatím nevyzkoušela. Slyšela jsem hlavně o jejich odličovači s chrpou po kterém už jsem i pokulovala, ale zatím nekoupila😄 jinak je mi celkem sympatická☺️ Přírodu mám moc rada, chodím do přírody odpočívat, tak alespoň 3 dny v týdnu na procházky s našima raťafákama a taky běhat 💪😏 sice máme doma pás, ale venku to je proste lepší👌 už se nemůžu dočkat pořádného jara a všechno bude hned veselejší 💗💗 necaskovapavla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj :)
    Značku YR poznám veľmi dobre a zatiaľ som s ňou mala samé pozitívne skúsenosti. Už niekoľko rokov používam ich sprcháče (úplne top sú malinový a kokosový) a zakaždým sa poteším, keď prídu na trh s nejakou novinkou. Skvelé sú takisto všetky ich krémy na ruky, telové mlieka či balzamy. A nedávno som si kúpila trblietavý púder na telo z limitovanej edície s vôňou černíc. :)
    parishathebeauty@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj! O tom, že jsem velký milovník přírody svědčí fakt, že jsem deset let byla zapálenou členkou skautského oddílu u nás v obci :) teď už bohužel kvůli vysoké nestíhám, ale na přírodu jsem nezanevřela, často se domů vracím a chodím na procházky, protože je tady krásně. I když plánuju třeba nějakou dovču, vždycky se ujistím, že na tom místě je hezká krajina a můžeme podnikat nějaké výlety s batůžkem :) Yves Rocher samozřejmě znám, ale měla jsem od nich jen sprchový gel a ten byl moc fajn! Podmínky soutěže splněny. email: kolarikova.t@gmail.com. Měj se krásně Domčo (PS: už to zkouším nahrát potřetí, nějak mi to nejde, takže kdyby se objevily všechny komentáře, tak se moc omlouvám :D)

    OdpovědětVymazat
  32. Momentálně nemám snad nic od této značky, ale v minulosti jsem určitě už náký ten produkt vyzkoušela. A co se týče přírody jako takové, tak tu miluju. Máme chatu na vesnici a neni nic lepšího než trávit léto v přírodě :)))
    turkova.eliska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Hrozně mám ráda jejich sprcháče, úplně úžasně voní :)

    OdpovědětVymazat
  34. 1. sleduji jako Nikol Čapková
    mám pouze rtěnku a můžu říci, že není špatná :) ráda bych vyzkoušela něco z pečující kosmetiky ;)
    Nikki207@seznam.cz

    OdpovědětVymazat