DBLOG BY DOMINIKA

pátek 3. dubna 2015

WEEK IN PICTURES & MY TEETH



Krásné dobré ráno, další week in pictures je tu a moc toho nebude. Minulé úterý jsem padla a aby mi zánět šlach nestačil, tak k tomu mám ještě opravdu ošklivou angínu. První čtyři dny byly fakt hrozné, ale včera jsem už byla na kontrole a vše v pořádku. Když už jsme u těch doktorů... Taky jsem byla u nového zubaře a jsem úplně nadšená - ten můj byl za Prahou a dojíždět tam... 

Vždycky jsem nerada chodila k zubařům. Všichni sice byli úžasní, milí a nikdy nic moc nebolelo, ale v dětství jsem si své zažila, půlku zubu ulomila, rovnátka nosila... No. Kdo tam rád chodí?

A když jste si všichni řikali o to, jak se starám o zuby, tak to tu teda napíšu. O zuby se mi momentálně stará pan doktor Chvojka z kliniky Alfadent v Řeporyjích. Sice to mám přes ceeeelllloooouuuuu Prahu, ale věřte mi, že tam to za to vážně stojí. Navíc ... musíte tam jen dvakrát ročně. Všichni jsou milí a mají dobré ''vibes'', což je pro mě velké plus! Další fotky & info zde. :)

Tak to bysme měli. A teď k péči, která bude tak na 2 řádky :D : čistím si zuby 2x denně - Curaprox kartáčkem 5460 ultra soft, používám mezizubní kartáček růžové barvy a Listerine ústní vodu.

Stejně Vás nejvíce zajímá, čím bělím, pokud bělím.. Zuby jsem si naposledy bělila (dobělovala) čtyři roky zpět přípravkem White Pearl, který jsem si pořídila v DMku asi za 700Kč. Nejsem si jista, zda ho ještě stále prodávají, protože ho teď momentálně nepotřebuju, ale dejte mi vědět do komentářů, kdybyste ho tam viděli/neviděli.

Vsuvka: ty celé čtyři roky piju kafe ve velkém množství a nezpozorovávám, že by se mi výrazně zabarvily. 



kitchenandthecity.cz 

nejlepší kámoška a kuchařka :D



nejkrásnější taška na cvičení z reserved 




nejnejnejoblíbenější oříšky na světě z Marks&Spencera



a další třídění oblečení. Vyřadila jsem dva velké pytle :D.


Mimochodem, děkuji všem za poslané hlasy do ZOOT Contestu, vyhrála jsem a do teď tomu nevěřím! Jste skvělí, a proto jsem Vám zařídila slevu při nákupu a to 10% na cokoliv. Stačí zadat kód DOMINIKAPO. Kód platí do 15.4., tak si ho užijte a dejte vědět, co jste si udělali za radost.
Mějte se krásně a hezký víkend, 

D.

13 komentářů :

  1. Páni, máš opravdu hooodně oblečení!:D Opět skvělý článek!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Curaprox kartáčky jsou podle mě nejlepší :) závidím ti to velké množství oblečení :D. Gratulujuu k výhře a díky tobě jsem si strašně zamilovala tulipánky :D :)
    http://fovercze.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. A co děláš s vyřazeným oblečením? Jinak gratuluju k výhře! Zasloužila sis ji!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu ho prodávat, už od Vánoc plánujeme s terou bazárek :)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduju už tě hrozně dlouho na instagramu,ale musim říct, že máš skvělý blog :) a hlavně tyhlety randomy mě u tebe hrozně baví :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj white pearl tam porad prodávají 😊 mam v planu si ho take kupovat doufam ze budu mit taky tak pěkný zářivý úsměv jak ty 😊

    OdpovědětVymazat
  8. jak já miluju ty tvoje fotky :) zatím jsem tě sledovala jen na insta, teď už konečně i tady :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ouu, to třídění je fakt drsný :))

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ja ten white pearl nevidela v zadnem Dm zatim, snad jinde na nej narazim. Na bazarek se tesim :-))

    OdpovědětVymazat