Pět zkoušek ve škole za mnou. Dvě přede mnou. Jedna rovnou zítra. A to bych nebyla já, kdybych nezprokrastinovala celý den :D. To bych lhala. Byly jsme se ségrou s Abbynkou na veterině, pak jsem si k učení na chvilku sedla a po chvilce jsem začla přemýšlet nad tim, že mám už tři měsíce chuť na pizzu. Pizza z restaurací není paleo ani náhodou. Takže MEATZA byla jasná volba. Recept je šíleně jednoduchý a řeknu Vám, že už dlouho jsem neměla nic tak dobrýho! Nejradši bych jí teď snídala, obědvala a večeřela.
Na "těsto" budete potřebovat:
- mleté hovězí maso
- olivový olej
- sůl, pepř
Na sugo:
- rajčata
- cibuli
- česnek
- čili
- olivový olej
- oregano
- sůl
- Předehřejte si troubu na 200.
- Smíchejte maso se zbytkem ingrediencí a rozprostřete opatrně na plech s pečícím papírem. Dejte na 15 minut do trouby péct.
- Mezitím si připravte sugo - na olivovém oleji nechte zesklovatět cibulku, přidejte nakrájená cherry rajčata, česnek, čili, dochuťte a po chvilce podlijte vodou.Vznikne Vám taková jakási kaše červená. :D
- Těsto vyndejte z trouby a začněte se zdobením. Jako první se sugem. Poté čímkoliv máte rádi. Já zvolila cuketu, papriku, květák, slaninu a nechala pod grilem v troubě zapéct. Po vyndání jsem jen přidala bazalku a hotovo.
Přeji hodně štěstí při zkoušce, určitě to zvládneš! :)
OdpovědětVymazatMiluju jednoduche a rychle recepty. Urcite to vyzkousim ;).
OdpovědětVymazat