DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 21. května 2015

WHATS IN MY FITNESS BAG


Sice mám s fitkem na pár dnů teď útrum (bůůůůůů :( ), ale aspoň Vám ukážu věci, bez kterých se ve fitku neobejdu. Opět jsem navštívila fyzioterapeuta a ten to moc usměvně neviděl. Mimochodem - naordinoval mi POVINNĚ skleničku vína večer, muhehehehehe!

Takže. Na pomyslném žebříčku se o první místo dělí flaška na pití a deodorant. Bez pití nedám ránu a smrdět teda rozhodně taky nechci. Fuj.

Momentálně je moje nejoblíbenější láhev tahle od Zynganything, nejenže suprově vypadá, ale můžete si dolů nacpat jakékoliv citrusové ovoce, stačí jen zatočit a máte nej pití. (Na stránkách mají i jiné typy - třeba na maliny a jahody! - mňams). Kam se hrabou přeslazené ''fitkodrinky''. Proč si to kupujete, když chcete hubnout?!

Deodorant, na který nedám dopustit a už nechci žádný jiný je tento 100% přírodní krystalový. Nechtělo se mi do něj investovat (stojí 200,-), protože jsem k němu byla HODNĚ skeptická - jak něco takového může fungovat že jo. No tak Vám ale můžu říct, že vážně smrdět nebudete. Funguje. #DomčaApproved

Potím se docela dost a při spinningu teprve poznáte, který deoš funguje a nefunguje. Mluvím zde ale jen o deodorantech, né antiperspirantech. Nikdy jsem je nerozlišovala. Potila jsem se při použití toho či toho úplně stejně. Můžete si ho koupit třeba zde. A vydrží Vám věčnost! (Pokud Vám ho mamka nerozbije :D) - viď mumísku?

Mezi mé další nezbytnosti jsou tyto ''body mists''. Nakupuji je v zahraničí - hlavně v Hollisteru anebo ve Victorias Secret. Mám jich nespočet a naprosto je miluju a střídám podle nálady.

Gumičky a čelenky - to je jasnačka. Nejsem pipina, co tam chodí ukazovat vlasy. Navíc - to se dokážete soustředit na cvičení, když si musíte furt hlídat/upravovat vlasy? To asi moc né co? :)) Takže se zamyslete sami za jakým účelem chodíte do fitka..

No a poslední věci - ručník, rukavice - přece jenom jsem holka a mozoly pod prstýnkama nejsou moc pěkný. Hlavně teda ty z kettlebelů. No a spirulinu, kterou používám po tréninku místo proteiňáků. Klasické nepiju, nejenže nenajdete paleoapproved ale přes den sním dost kvalitních bílkovin. Mám je jen k nastartování regenerace a navíc, je zdravá. Takže ničemu neškodím.




A tašky dost střídám - teď momentálně nejvíce používám tuto z Oilily, ale mám vybráno dalších x jiných. Třeba z Adidasu od Stelly tuto anebo tento batoh. :)

Nejkrásnější den,
Pusu,
D.

13 komentářů :

  1. Skvělé věci, já tedy ještě nosím třeba banán, který mi doplňuje energii během cvičení, samozřejmě když cvičím fitness, když dělám box tak to nemůžu ani pít (hahaha), ta sklenice je úžasná :) Krásný inspirující článek :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Domi :) jakou vůni by jsi doporučila toho VS body mists? Mám pure seduction a ráda bych zkusila další ale nemám si je kde očuchat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :))) Voní mi uuuuplně všechny, věř mi, že s ani jednim nic nezkazíš :))

      Vymazat
  4. Jéé ta láhev je super, asi ji potřebuju :). A deodorant bych taky ráda konečně zkusila nějaký přírodní, ale také jsem k nim trochu skeptická

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím D, prosím Tě, to těch tabletek spiruliny jíš opravdu 15 denně jak píšou v instrukcích? Chci si ji koupit, ale přijde mi to jako ujeté číslo teda :D Díky! L

    OdpovědětVymazat
  6. Vsehno se mi desne moc libi a vsechno nutne potrebuju :D a ten deos me moc zajima voni hezky ? E.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deoš nijak nevoní, takže se nebije s voňavkou :)) a vazne do něj jdi, je nej))

      Vymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Jaký má vlastně ten deáč účel, když nevoní a ani nezamezuje pocení? Funguje hlavně kvůli zápachu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deodorant tě ochrání před zápachem. Antiperspirant i před pocením, ale to nevim, jak ti funguje. Já dřív používala proto, abych voněla. Tento ale na 100% zabrání zápachu a tím, že nevoní, tak se vůně nebije s vonavkou :)

      Vymazat