DBLOG BY DOMINIKA

pátek 24. července 2015

TUNISIA: PHOTO DIARY II.


Den 4. už jsem zoufalá z nechození do fitka, připadám si jak vepř kříženej s velrybou. Jídlo je totiž skvělý. Ale už mě tu nemá co překvapit a tak od zítra se začínám kontrolovat. Pf. Po večerech se tu nudim. Jako šíleně. ŠÍÍÍÍLEEEENNNĚĚĚĚ!. Jsem ale černá jak ani né za týden v Dubaji, což na fotkách není vidět. Aaahhrrgg. A už se tu cítim bezpečnějc :). 






Plavky - Victorias Secret 




Denně se tu mimojiné podávají pečená masa a masa čerstvě z grilu, které kombinuji s čerstvou a tepelně upravenou zeleninou. Všechno je naprosto boží a nejdepřestat :D.







Super scruby, na které jsme tu přišli. Odvážím si jich domů 7 :D.









A nejčerstvější mandle, které jsem kdy měla. Nebyly tvrdé, ale krásně měkkoučké. A ještě za úplnou hubičku!

Děkuji předem za všechny komentáře, mám z nich vždy velkou radost.

Mějte se krásně a pořádně si za mě zacvičte,
Domča

16 komentářů :

  1. Super fotky! :-) Jde vidět, že si to užíváš :-) Na jak dlouho tam jste?

    OdpovědětVymazat
  2. Ty že jsi verlyba ? Tak to já jsem vorvaň na druhou ! 🙈 Za 4 dny se to nepo* ! ;) :) Máš naprosto nádhernou postavu ! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No už se těšim domů na normální režim zas, ale děkuju moc :)

      Vymazat
  3. Máš úžasnou postavu o které každá holka (jako např. já) sní! A skvělý fotky!!

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle tvoje články. ..myslím. poslední tři např. Jsou fakt super.Sice poznámka o detech když mám tři ve me vyvolala myšlenku ze i ty jednou budeš mit deti...hihi...ale neboj...I ja nemusím křičí či deti😂😂😂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, děkuju moc :))

      A já děti naprosto zbožňuju, hlavně když hlídám, ale když se snažíš si odpočinout a jenom tam (ne jen děti) všichni řvou, tak je to fakt otrava :D. Ale tatka řikal.. Cízí parchanti řvou, tvoje děti nikdy :D

      Vymazat
  5. Naopak, kdy jindy tam v dohledny době jet, než ted? Nikdo tam neni, tudiz je dost nepravdepodobny ze teroristi o ty turisticky oblasti budou mit zajem.. navic extremni ochranka, takze se jim to ani proto nevplati a spis pockaji az polevi / budou utocit jinde.. takze no stress, uzivej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)) Jen musím souhlasit, fakt to tu je v pohodě)

      Vymazat
  6. Ahoj Domčo, s přítelem taky plánujeme nějaký last a podle tvých fotek přemýšlím dost nad Tuniskem. Prosím, přes jakou cestovku jste jeli?
    Jinak užíveej a měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Exim tours :) A určo do toho jdete, za ty prachy? Bomba! :))

      Vymazat
  7. Domi, jak se ti líbí ta knížka? :) Já jsem teď dočetla od Greena Papírová města a teď se rozhoduju mezi touhle a Hledání Aljašky :) Tak by mě zajímal názor :) děkujuu! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kájo, jsem v půlce a knížka se mi líbí moc, nejsem nijk náročný knižař ale. Co jsem slysela, tak tohle je nejhorsi knizka od greena a hledání aljašky prej nejlepší :). Já jsem ale zatím spokojená :)

      Vymazat
  8. Ahoj Domi, dost obdivuji, že jsi letěla zrovna do Tunisu, to jsi se nebála? Zajímalo by mě jak to tam doopravdy probíhá a ne jen to co je ve zprávách :) a kde nakupuješ všechny ty skvělý kousky z Victoria secret? :)


    OdpovědětVymazat