DBLOG BY DOMINIKA

pátek 31. července 2015

THINGS YOU DIDNT KNOW ABOUT ME

  1. V říjnu pátého oslavím své 22. narozeniny.
  2. Stále bydlím s rodičema a neplánuji to měnit. S rodiči vycházím skvěle, tak proč ještě odcházet. Sama budu bydlet určitě dlouho, takhle se aspoň nemusím bát.
  3. Miluji sladké (koláče, dorty, french toasty, makronky..), ale díky paleu jím jen ovoce anebo hodně vyjímečně raw/paleo dezerty. Klasický dort jsem neměla rok a půl. Naposledy na svoje 20. narozeniny.
  4. Nesnáším svoje břicho a někdy i svoje nohy. Trápí mě to natolik, že kvůli tomu brečim. Hodně a furt.
  5. Mám hrůzu z pavouků, hadů a všech tadytěch příšer. Jaký paradox, když jsem žila v Thajsku uprostřed jungle.
  6. Do vysoké mě na každé škole šikanovali. Jenom základech jsem vystřídala pět.
  7. Neměla jsem nikdy štěstí na kamarádky. O to víc si teď vážím těch, které mám. Děkuji D. & K. Mimochodem - nemám hodně kamarádů, ale jen pár doopravdických.
  8. Nevěřím v Boha Ale když už bych měla říct něco, v co věřím, tak v karmu. 
  9. Závodně jsem tancovala jazz a moderní balet. Přestala jsem kvůli škole. Do teď toho lituji, ale bojím se opět začít.
  10. Jsem strašně líná. Maturovala jsem ze španělštiny, dokázala se domluvit. Od té doby (dva a kousek roku) si ‘’hledám’’ kurz. Až tak je to se mnou špatný. A kdybych nebyla líná, věřím, že mám ve škole samé áčka.
  11. Minulé léto jsem pracovala u americké aerolinky Delta na letech Praha - New York. Odhalovala jsem teroristy. Letos jsem se na to vykašlala, bylo více mínusů než plusů, ale práce to byla vážně skvělá a kdybych bydlela blíž, budu tam i letos. (kdybyste věděli o někom - rodiče, známí, kamarádi.., kdo hledá trenéra na cvičení, jsem tuuuuu). Teď brigádně dělám pro ZOOT. Proto mě můžete často potkat na jejich akcích. ;)
  12. Miluji focení. Fotím mamce fotky na blog - kitchenandthecity.cz (teď chci slyšet chválu jo? :D). 
  13. Studuji obchodní právo, ale v životě chci fotit, trénovat a blogovat.
  14. Věřím v nadpřírozeno, duchy a vše kolem.
  15. Jednou se chci odstěhovat z ČR. V žádném případě tu nechci bydlet.
  16. S přítelem jsme spolu čtyři a půl měsíce. Mám ale pocit, jak kdyby to byly alespoň dva roky. Je to poprvé, co se mi s někým stalo, že bych si řekla, že s ním chci bydlet. Stále si máme co říct a nikdo pro mě neměl takové pochopení. Podporuje mě v tom, co dělám a toho si moc vážím! Děkuju.














Top - Top Shop
Kraťasy - Hollister
Sandále - Miss Sixty
Hodinky - DW
Náramky - Zara, Livelokai
Prsten - Primakr
Brýle - Vogue
Kabelka - Marc Jacobs

Ps: Foceno na střeše hotelu.
Krásný pátek a víkend - s kým se uvidím v sobotu na High Jumpu?
Domča.

23 komentářů :

  1. Páni, skoro jako bych to psala já. Naprosto se s Tebou shoduji s 5., 6., 7., 8., 12., 14 a 15. Pak tedy i s tím žitím u rodičů a dalším, v něčem jsou vyjímky, ale jinak opravdu jak psáno mnou. :D
    VJ Photodiary blog

    OdpovědětVymazat
  2. Just ♥♥♥!

    PS: jestli TY brečíš kvůli nohám, tak já se můžu jít zabít :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Moc zajímavé informace! Kde jsi ještě žila krom Thajska? Hrůzu z hadů, pavouků, hmyzáků...mám taky! Můžu se ještě zeptat, co to je za krásný lak, co máš na fotkách, na nehtech? Tvůj blog mám moc ráda, jen tak dál!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Domčo, ty jsi tak moc krásná a příjemná holka! (Mimochodem, tady jsi mega podobná mamče.)

    OdpovědětVymazat
  5. Vůbec se nikam nestěhuj!!!! Kdo by mi fotil ty krásné fotky! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Jsi mi teď ještě víc sympatičtější! <3
    Ale brečet bys kvůli svému tělu neměla. Jsi krásná a děláš pro to, si myslim, maximum. Brečet bych měla já - lenoch všech lenochů, co cvičí jednou týdně a běhá jednou týdně. :( :D
    Pusuu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemyslím si, že opravdu kvůli své postavě brečí, kdyby to tak bylo, nedávala by na net tolik fotek své postavy :). Asi chce zvednout ego.

      Teď reakce na článek, spoustu věcí bych do tebe neřekla :). Mohla bys udělat víc takových článků, zajímala by mě třeba ta brigáda s teroristy :D

      Vymazat
    2. souhlasím a taky mě zajímá ta brigáda, to zní docela nebezpečně :-D

      Vymazat
    3. Já bych zase řekla, že Domča nemá potřebu si takhle zvedat ego. Holcici psychika je zamotana a pochyby o sobě má snad každá, což neznamená, že se musíme schovávat v nějakých maxisatech.. Ale je mi to líto, protože Domca se ke svému tělu věnuje ukázkově! Zajímavý článek :))

      Vymazat
    4. Já bych zase řekla, že Domča nemá potřebu si takhle zvedat ego. Holcici psychika je zamotana a pochyby o sobě má snad každá, což neznamená, že se musíme schovávat v nějakých maxisatech.. Ale je mi to líto, protože Domca se ke svému tělu věnuje ukázkově! Zajímavý článek :))

      Vymazat
  7. Super článek Domčo - na fotkách ti to moc sluší! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsi skvela holka s uzasnym stylem ❤️ Pro velkou vetsinu holek si jiste inspiraci. Zboznuju tvoje fotky a tvuj blog patri mezi me nejoblibenejsi! 😊
    P.S: Kritiku si neber osobne, vetsinou jde totiz jen o zavist. V hloubi duse ti zavidim i ja :):D mas totiz strasnej smrnc!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Domčo, sleduji tě od té doby, co jsi dala příspěvek o Dubaji, kam jsem se zrovna chystala. Tvé příspěvky jsou inspirativní 😊 a líbí se mi jaké máš koníčky, protože jich mám plno stejných😊. Hodně úspěchů v blogování a miluj se taková jaká jsi, zdravá a fit. Kde jaká holka by ti tvůj vzhled záviděla! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tohle je jeden z nejlepsich outfitu, jake jsi v posledni dobe nafotila!
    Btw..stejnou harmonii ve vztahu citim i ja..v zari slavime sesty rok ☺ a uz se nam ta laska rozrostla o nasi malou Stelu..ja jen tak..na co se muzes tesit 😀
    Drzim palec!

    OdpovědětVymazat
  12. jak dlouho jsi žila v thajsku? napiš o tom článek, prosím, hrozně mě to zajímá. Jeden z mých snů je být alespon měsíc v thajsku

    OdpovědětVymazat
  13. Vůbec kvůli svému břichu nebo nohám brečet nemusíš, jsou skvělý! :) Vím, že to ti říká asi každej a ty si myslíš něco jinýho a vím, že když si člověk něco takového vezme do hlavy, je těžký se toho zbavit, ale snad tě aspoň potěší, když tě takhle pochválím, že máš super postavu, blog a jsi hrozně sympatická :)
    Jinak na kamarády jsem taky nikdy neměla štěstí, takže je dobře, že jsi konečně našla ty pravé :)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kvuli svym noham nebrec! Mas je uzasne a jednou budu mit taky takove ❤❤

    OdpovědětVymazat
  15. jestli brecis kvuli svejm noham nebo brichu, tak by bylo asi nejlepsi vykaslat se na paleo a najit si vhodneho psychologa.
    asi nevis, co by za takovy nohy a bricho dala spousta jinych holek.

    OdpovědětVymazat
  16. Jsem překvapená, kolik toho máme společného :) a jak jsi to zvládla, v Thajsku? Vůbec si nedovedu představit, ty potvory tam. :O

    OdpovědětVymazat
  17. Byla sem překvapená když si psala, že nemáš ráda svoje břicho a nohy mě právě příjde, že je máš super :D Mě přijde, že máš skvělou postavu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělé články :) ! tak snad my, ostatní začínající blogerky budeme tak skvělé jako TY ! http://denniesk.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat