DBLOG BY DOMINIKA

středa 29. července 2015

TUNISIA PHOTO DIARY III.


Sedím v letadle směr Praha a je mi špatně. Bolí mě hlava (což je u mě dost normální), něco špatnýho jsem snědla a pálí mě noha. Ráno mě ještě stihla kousnout (docela velká) medůza. Nejdříve to bylo jak kousnutí od psa, postupem času mě začlo pálit celé lýtko. Vážně to dost bolí. Ale dělám statečnou. :D To mám za to, že jsme si ráno půjčili cizí (dětský) kruh, který ležel u bazénu a šli s nim do moře (očividně ho tam někdo schválně nechal - anebo alespoň tak jsme to dělali my, na každé dovče jsme koupili nafukovací lehátka a při vyklízení jsme je nechali u bazénu, aby měl někdo další radost). Pak jsem ho ale vrátila, aby ho někdo nesháněl :D. No nic, Karma mi to vrátila že jo. :D Na to mi můj červený náramek a nový hamsa řetízek jsou k ničemu :D.

Konec stěžování! Chtěla bych vám tak nějak shrnout poslední týden..

MINUSY: (Dobře, tak ještě u toho stěžování ještě chvíli zůstanem…..)


Do Tunisu už nejedu.
Říděj jako prasata. Nepouštěj na přechodech. A když chcete přejít, musíte jim skočit do cesty a i tak vám nepřibrzděj. A kdyby nebylo jejich řízení, byli bysme na letišti dřív (a já se málem nepočůrala - držela jsem to hodinu a půl i přes to, že jsem těsně před odjezdem byla).
Krom hotelového personálu tu jsou šíleně nepříjemní. (pár vyjímek by se na hotelu ale našlo :D)
Nepřipadají mi ani kousínkem sexy, takže neni ani na co koukat (ano, mám přítele, ale kdo by se holky rád nepodíval? :D). Rasista nejsem, upozorňuji.
Nebylo to tam ani tak hezký. Nic se nedalo dělat, na výlety taky nebylo kam. (nedokážu až tak pasivně odpočívat :D). Poslední dva dny jsem se už jen těšila domů. A to právě z tohoto důvodu.
Češi na letišti, v letadle a autobuse fakt dělali ostudu. Ani se nedivim, že máme takovou pověst.



PLUSY:

Hotelový komplex Riu Bellevue Park jsme měli celý pro sebe. Takže - obří vila pro nás, vlastní dvacetičlenný personál pro sebe, v bazénu ta voda taky byla jenom moje. Žádné řvoucí děti. A jak už jsem psala - více jídla pro mě.
Když jsme u toho jídla - jídlo v hotelu bylo naprosto bombastický! Vše měli skvěle okořeněné a vybrala jsem si i já. Volila jsem z grilovaných mas&ryb, k tomu bud grilovaná anebo čerstvá zelenina a olivy. Přiznám se, měla jsem často i hranolky. BYLY PROSTĚ SKVĚLÝ! A od paleo doby jsem dost citlivá na to, když je v jídle něco, co paleo není - není mi pak po jídle dobře. Zde se mi to stalo až poslední den, kdy jsem si nandala svůdně vypadající masové kuličky (co v nich mohlo být? mouka? cizrna? pfuuuuuuuu - no je mi STRAŠNĚ).
Moře teplý. (Až bude až moc teplý, bude tam víc medůz, které tam byly i tak :D).
Písek na pláži jemný jak v Thajsku (s Bahamama nemůžu srovnávat, tam jsem ještě nebyla :D). Vlastně tam celkově nikdo nebyl, i pláž byla jenom naše. Ha, aby ne, když hned ve vedlejším hotelu se stal ten masakr.
A kdo vlastně může říct, že byl na místě nějakého masakru?
Mají skvělé oleje na opalování (v článku zde).
A jsem zase nabitá vitamínem D.



































Krásnou středu,
Domča

7 komentářů :

  1. Moc hezký článek a hlavně fotky Domčo. Ty plavky ti sluší a já snad nikdy nepřestanu obdivovat tvoje zuby :D Jako jeden z MÁLA blogů kde já vůbec čtu text, super♥

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny clanek, Domi♡ Kez bys jezdila na dovolene kazdy mesic:D strasne me tyhle tvoje clanky bavi:D a mas fakt dokonalou postavu!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Gábi :).

      Když mě budete sponzorovat, tak ráda jezdit budu :D Ale můžeš se těšit na Řím! :)

      Vymazat
  3. Ty máš vždycky tak super nalakovyny nehty, máš nějakou techniku, že nepřetáhneš na kůžičky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Děkuji. No jen se snažím a když už, tak to uchošťourou s odlakovačem oddělám :)

      Vymazat
  4. Domi, tvoje fotky prostě nemají chybu! Super post, ostatně jako vždy :)

    OdpovědětVymazat