DBLOG BY DOMINIKA

sobota 22. srpna 2015

#ADIDASBLOGGERSCHALLENGE - THE BEST RUNNING OUTFIT

Včera večer jsem na facebooku vyhlasíla první výherkyni naší #AdidasBloggersChallenge, tou je Bětka, moc jí tímto gratuluji. Výherní fotku si můžete prohlédnout zde. Jak už jsem ale psala v minulém článku, nebyla toto první ani poslední soutěž. Běhat nepřestáváme a soutěžíme o další triko! Tentokrát je soutěžní téma ''NEJLEPŠÍ OUTFIT NA BĚHÁNÍ''. 


Toto téma jsme s Eliškou zvolily proto, protože jsme obě dvě zároveň i fashion bloggerky, chceme vypadat dobře i při sportu :D. Nevím totiž jak vy, ale když potkám ve fitku holku, které to vážně sluší a všichni se za ní otáčí, tak mi to zkazí celý cvíčo a nemám dál chuť cvičit. Hm. Díky holky :D Kdo to má tak taky? Nebo jsem jen sama? :D

Jinak pravidla zůstávají pořád stejná (pro ty z vás, co zabloudili na můj blog až teď, zde je link s více info o naší soutěži). Toto soutěžní kolo potrvá do úterý 25., vyhlášení výherkyně opět ve 20:00, ten samý den.

Nezapomeňte, že ta z vás, která za tu dobu naběhá nejvíce kilometrů vyhraje tričko+startovní set na 5. září, kde se uvidíme.

Mimochodem - už jste se přihlásili na čtvrteční běh s námi zde?

Běhejte, sdílejte, tagujte.
Kiss,
D.

Yesterday evening I announced one winner of our #AdidasBloggersChallenge, who is Bětka. Congrats! You can see the winning picture right here. As I said it before, this isn't the first and not the last competition we're doing. So do not stop running, cause we are competing for another t-shirt. 

Todays theme of the challenge is ''BEST RUNNING OUTFIT'.
We choose it because we are also fashion bloggers and we care about, how we look :D. And we want to look always good. Yep. It's true :D Sorry.  I don't know about you, but when I see a really hot chick at the gym, my workout is suddenly over. I can't focus on my exercise, because I dont feel comfortable. Well. Is it only me or.....?

The rules of our challalge are still the same - check them out here. This round will end on tuesday 25th, 8pm.

Don't forget that the one who will run the fatherest will win the t-shirt and starting pack for Adidas 5km run for women on the 5th of september.

And also you can attend our VIP run this thursday - registration link is here
.
Run it, share it, tag it.
Kiss.
D.








Celý outfit z Adidasu. A vodu Voss jsem si pořídila na ladyworld.sk, kde mají i milion dalších super věcí. Když zadáte kód ''dominikapo'', budete mít 5% slevu.

Whole outfit from Adidas . Bought the Voss water at ladyworld.sk, where you can buy a lot of different things, so make sure to check them out. Here's 5%

5 komentářů :

  1. Ach jo, proč zrovna teď musím mít koleno v háji :(

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Domčo, jseš skvělou inspirací!
    Mám jenom malej dotaz - nosíš ten armband i do fitka? Nebo kam si jinak dáváš mobil? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!

      Nosim nosim, ale často nosim jen ipoda, lterýho strčim za legíny, aby mě mobilování nerozptylovalo :D

      Vymazat
  3. Máš super blog a úžasné fotky! Můžu se zeptat čím fotíš, popřípadě jakou zrcadlovku bys mi doporučila? Díky moc.

    OdpovědětVymazat