DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 17. srpna 2015

#ADIDASBLOGGERSCHALLENGE

Léto je sice u konce, to ale pro nás neznamená, že na sobě přestaneme makat. Chceme vypadat krásně a fit celoročně, proto teď nepřestaneme a budeme pokračovat dál. Navíc - nikdy nevíte, kdy nečekaně odletíte pryč k moři.

Mám tu pro vás super výzvu. Spojily jsme se společně s Eliškou z timetofit.com a vymyslely pro vás běhací-neběhací Adidas challenge, která bude plná výher. Rovnou teď vyhlásím jednu. Ta z vás, která při svém běhu vyfotí nejzajímavější fotku, nahraje jí na instagram pod hashtagem #ADIDASBLOGGERSCHALLENGE (je to dlouhý, tak dávejte pozor, ať ho zadáte dobře) a označením @dominika.po do komentáře , vyhraje toto super tričko. Soutěž začíná dneškem a potrvá do pátku 12:00 (abyste ještě ráno stihly vyběhnout), vyhlášení bude ve 20:00 ten samý den.

Nahrávejte na instagram fotky sdílené přes running aplikace, ať je na fotce vždy vidět vzdálenost (každý metr se totiž počítá!), kterou jste uběhly. A to z důvodu, že poslední týden vyhraje ta, která za naše tři týdny uběhla nejvíce kilometrů, balíček v hodnotě skoro dvou tisíc - tričko z nové Adidas kolekce a startovní balíček na 5km Adidas běh pro ženy, který se bude konat 5.září v 18:00.

Fotky musíte nahrávat nové, zpětně označené se nepočítají. 

Je dost důležité, abyste měly veřejný instagramový profil, jinak žádné fotky nevyhledáme a tudíž se nemůžete soutěže zúčastnit.

Sdílejte každý svůj běh. Ze dvou důvodů - buďte dalším lidem motivací a čím víc toho uběhnete, tím blíže budete výhře.

Další věc (a ta nejlepší!) - zařídily jsme pro vás VIP běh a spojily jsme ho s ''meet&greet''.  Poběží se 27.srpna a na místě si budete moci vysoutěžit startovní set na 5.září. Takže o důvod víc, proč se za námi stavit. Kapacita je omezena na 35 míst. Rychle si udělejte volno a připravte si tenisky :). Zde se můžete registrovat.

Mějte se krásně, běhejte, foťte a sdílejte.
Pusu,
D.
///

The summer is at its end, but it doesn't mean we quit the hard work we put it into our ''summer bodies''. The best you can do is, to be fit all year long, so keep going. You never know when you will have your next vacation.

To keep you motivated, Eliška from timetofit.com and I have joined together and created this adidas running challenge where you can win some amazing prices. And I got one for you right now. The one who will post the most interesting photo from the run on the instagram, will win this adidas t-shirt. It starts today and it will end on friday at 12am, I will anounce it at 8 pm the same day.  Don't forget to hastag it with #ADIDASBLOGGERSCHALLENGE and tag me in the comment (@dominika.po).

Only new pictures will count, not old ones with the new hashtag.

Post all your running pictures through the running apps, so we can see how far have you ran (every meter counts!!). The reason why is that the one of you, who will run the most in the next three weeks will win this t-shirt and starting set for the biggest 5km Adidad run for women. Here's more info.

It's also important, that your instagram profile is not private, we won't be able to see your pics and you can't be part of our challenge then..

Post every run you run. It has two reasons - Be motivation to others and be closer to twin he price.

And the last thing (and the best one!!) - we've created a VIP run and put it together with ''meet&greet''. We will run all together on 27th of august and there will be chance to win another starting set for the race. Another reason to come. Here is the register link for the VIP run.

Have a wonderful week.
Kiss,
D.
Whole outfit by Adidas.

14 komentářů :

  1. Pekne, rada bxch se zucastnila, ale jak mam v nike+ running pridat k ubehnute trase foto? Nic takoveho mi aplikace nenabizi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš iphone, tak fotku tam dostaneš pod sdílícím tlačítkem :)))

      Vymazat
    2. Iphone nemam. A sdilici tlacitko take ne. Takze se zúčastnit nemohu?

      Vymazat
    3. http://support-en-us.nikeplus.com/app/answers/detail/a_id/44654/p/3169,3575 jeden návod zde anebo jsem ted našla applikaci FitSnap :))

      Vymazat
  2. To by mě taky zajímalo ��IPhone taky nemám a soutěže bych se rada zúčastnila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě stačí, když uveřejníte screenshot běhu :)

      Vymazat
    2. Podle mě stačí, když uveřejníte screenshot běhu :)

      Vymazat
    3. http://support-en-us.nikeplus.com/app/answers/detail/a_id/44654/p/3169,3575 jeden návod zde anebo jsem ted našla applikaci FitSnap :))

      Vymazat
    4. Mně to přes tu první aplikaci nejde a druhou mi to nenašlo

      Vymazat
    5. Dik Domco za odkaz, ale ani jedna z casti navodu (pred-behem-po behu) mi nefunguje, nikde holt tlacitko foraku nemam ani nemam v aplikaci moznost sdílet. Kamaradka take ne, tak mozna to jde jen u iphonu. S jinou aplikaci behat nechci,cely zivot beham s nike a kdyz zapnu do pozadi druhou appku jeste k nike, tak se mi jedna z nich nezapocitava.

      Vymazat
    6. Hmmmmmmmmmm to je dovný :D jen ze zajímavosti, jaký máš mobil? Něvo mě napadlo, jak to vyřešit, napíšeš mi prosím zprávu na facebook dblogcz? :))))

      Vymazat
    7. Poradila by jsi mi taky? 😃

      Vymazat
  3. Tak jsem to vyřešila tak, že jsem pod fotku podle Nike dopsala kilometry😄 Protože vážně nevím, jak jinak to udělat. No a jeden screenshot mapy běhu na ig už mám, tak mi snad budeš věřit😇☺

    OdpovědětVymazat