DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 10. srpna 2015

PARNDORF HAUL

Tak jsem si ještě před pár hodinama myslela, že vám nebudu schopná tento post napsat.. Byla jsem dneska opět na akupunktuře. A už když mě pani napíchala všema jehličkama, zakručel mi šíleně žaludek a pani lékařka "to je super znamení, to se vám ta slezina konečně uvolnila". Ležela jsem tam jednou tak dlouho jako posledně a je to znát. Všechny body mě teď pěkně bolí. Ale za super pocit a psychickou pohodu mi to stojí :)) No to jsem ale odskočila... No prostě mě pak strašně začal bolet žaludek a vaječníky. Nejdřiv jsem si myslela, že ten žaludek je z hladu, ale když jsem se doma najedla (!!!skvělýho domácího zeleného kari - recept zde), tak do minuty jsem ležela na posteli s chladivými gely na hlavě a myslela jsem, že každou chvílí poletím na záchod zvracet. Jenže jsem si nemohla dovolit, aby mi bylo špatně, protože jsem šla hlídat Violku, tak jsem do sebe chtě-nechtě hodila smectu (=hotový /nepaleo/ zázrak) a už jsem v pohodě.

No takže abych se dostala k tomu Parndorfu.. Vyjeli jsme s rodičema na výlet a bylo to super fajn. Nepořídili jsme toho moc, ale za to mám kvalitní kousky, které jsem sháněla a chtěla už šíííleně vesmírně dlllooouuuuhhhooo. Takže za mě maximální spokojenost. Časem poznáte, že mně vážně nejde o kvantitu, ale o kvalitu. Což je přesně to, co v čechách moc nezažijete, když lidi z Drážďan odjížděj s pěti taškama z Primarku :D 

Tak a teď už k fotkám:

So few hours ago I though I won't be able to write this post... I was at the doctor today and she did acupunture. After she applied all of the needles, my stomach growed. The lady said ''oh that a good sign, the spleen has just relaxed''. Well I layed there much longer than usual and I can feel it know. Every point she applied the needle to, hurt. Seriously. Well it's all worth it on the other hand. Ill be all chilled and happy again. After the procedure - my stomach started to hurt and so did my ovary. At first I though it's all because I'm hungry, but when I had lunch, I started to feel sick. Well there was no chance for me to be sick, because I had to visit Violka and look after her for few hours. So I drank this magical thing called Smecta and now I finally feel fine again.

But back to what I wanted to write about.. And that is our Parndorf trip. Went there with my parents for a day and it was just amazing. Didn't buy much, Im more of the ''buy less choose well'' person, but I am reeeeaalllly satisfied. :)

Pořídily jsme s mums laků více, ale nějak se doma ztratily a nemohla jsem je najít :D

Bought more Essie nail polishes, but when I wanted to shoot them, I couldt find most of them :D

Po roce a půl chtění jsem si konečně koupila M.A.C rtěnku v odstínu Chili. Pak ještě rtěnku v odstínu XXXY. Moje stará tvářenka drží už asi 3 roky a cítila jsem, že je potřeba nové, ikdyž tak ještě rok mi vydrží :D. A tahle mě okouzlila svojí neobvyklou barvou. Boží.

After a year and a half I finally bought M.A.C lipstick in Chili. And this beautiful blush. I find this color really unique.Amazing.
 
Calvin Klein lace bra <3

Největším úlovkem byla tahle kabelka. Bucket jsem chtěla už meeegggaaa dlouho, ale nenarazila jsem na ten, který vám ukouzlí. Tak tenhle mě přesně praštil do očí a už jsem z něj nepustila. Mamky reakce ''no to jako blogerka prostě musíš mít :D''. Tak jsem jí dostala k svátku :). A od té doby jsem jí nesundala z ramene :D. Pak jsem si ještě koupila chinos modré kalhoty a zeleně zelenou pouzdrovou sukni. Jsou to ale dva velice nefotogenické kousky, takže si na ně musíte počkat až do outfit postu :).

If I have to say, thisis the thing I am mostly happy about. I wanted bucket bag for such a long time, but didn't find the one. So when I saw this one I didnt let go. And so my mum. Since I got it I didnt put it away from my shoulder :D I bought also chinos trousers and green pencil skirt, these two items are really not photogenic, so wait for outfit post to see them :).


Vstávala jsem v 4:30, takže snídaně na cesty byla jasná - vařené vajíčka a  oříšky. A vyrazila jsem v nejvíc pohodlném triku @furtplnej. :D

Woke up at 4:30am, so for breakfast was hard boiled eggs and nuts.
@furtplnej #furtplnej


Bag - Moschino / Dress - Zara / Shoes - Converse


V tomto obchůdku si mamka nakoupila L'Oreal make upy za jedno euro a taky sprchové gely-krémy Garnier za jedno euro. Amazing!


Děkuji za všechny vaše komentáře a přeji vám krásný den.


Thank you for all of your comments and have a wonderful day!


Facebook / Instagram / Ask

17 komentářů :

  1. Ta rtěnka je ďábelsky boží :-) a bucket bag? TOP! Nemálo závidím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže mě určitě chápeš, že jsem po ní toužia už přes rok a půl :D)))))

      Vymazat
    2. Úplně! bez te krásky by byl prohřešek odjet :-D)

      Vymazat
  2. Kdyz vidim ten outlet, nemuzu se zas dockat outletu v usa! Moc slusi.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka!!! <3 to bude pecka! Já jedu na Parndorf koncem měsíce, tak jsem zvědavá...taky jsem na kvalitu, ale poslední dobou jsem tam nic moc nenakoupila

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný odstíny těch Essie laků! Pěkný jarní/letní barvy :) A stejně i ta tvářenka - je fakt pěkná a věřim, že i když to nevypadá jako nositelnej odstín, určitě bude vypadat super!

    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem za to, že ta rtěnka nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dúfam, že už si v poriadku nerada vidím, keď tie je zle :/ Ale ty si aj tak usmievavá (videla som na snapchat-e video) :)
    Ten rúž a bucket bag :O Úprimne závidím:)

    OdpovědětVymazat
  7. Super nákupy a parádní fotky... Jinak nový design blogu je úžasný!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu, taky jsme nad tim s Kubou seděli včera do půl 2 v noci :)

      Vymazat
  8. ta stříbrná kabelka je naprosto boží! po tomhle typu pokukuji už děsně dlouho, ale do takové výrazné barvy bych se asi bála jít, přestože nosím převážně černé oblečení :) ale tobě padne jako ulitá :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jsme byli v Parndorfu teď a já se přiznám, že jsem byla docela zklamaná.
    Třeba v tom UGG obchodě neměli nic z toho, co máš na fotce :(
    Ale něco málo jsem si taky odvezla.

    ZARA
    Hot diamonds

    OdpovědětVymazat
  10. Když vidím, že šest Nike gumiček/čelenek stojí stejně jako jedna (dvě) například ve u nás v ČR ve Sportisimu, chce se mi brečet :D

    OdpovědětVymazat
  11. Práve som zistila, že ten rúž nutne potrebujem :)

    OdpovědětVymazat