DBLOG BY DOMINIKA

pátek 14. srpna 2015

WEEK IN PICTURES

Vůbec nevím, kde mám začít. Posledních pár dnů bylo šíleně hektických, ale skvělých a došlo na pár super projektů. Vůbec se mi nechce chodit cvičit v tomhle počasí, takže se nemúžu dočkat na neděli (kdy už bude normálně!!) do fitka! Zrovna včera jsem byla na skvělém pikniku pořádaným Institutem Esthederm (o jejich nejlepší!!! opalovací péči článek zde). Celá akce se odehrávala v Park Hotelu Popovičky. Já jsem snad nikdy neviděla nic tak přenádherný. Místo jako dělaný na svatby. Holky, já v tom asi mám jasno :D. 

Zbytek týdne jsme jeli k vodě, na člun, jedli, odpočívali, já lítala po schůzkách a byla na jedné super grilovačce s K. Prostě naprostá pecka a nejlepší skvelý týden. Možná proto nemám tolik fotek, protože jsem si to váážně moc užívala :).


// 

Don't know where to star.. The last few days were really hectic but amazing.  Some new projects are coming up. Also I am not in the mood to workout since the weather is here really craaaazzzyyy, so looking forward for sundays workout!

And What I was doing yesterday? Institut Esthederm invited me to their picknik and it was magical. People, the place... Everything. Perfectly spent afternoon at the Park Hotel Popovičky. I have never seen something this beautiful like this, it's made for weddings. 

Rest of the week my friends and I went swimming, ate a lot. Also there was some resting, visited K. and had amazing BBQ ''party''. It was amazing week and maybe thats why I dont have many pictures - I just wanted to enjoy it. :)




Need it!


70% sleva na tento kartáč zde.
Get the 70% off the original price here.


Diana - Svět oříšků


My fitness vein :D.



For my BF.


www.naturalium.com


Legíny Victorias Secret / Boty - Nike / Podprda - TKMaxx


Mango



Hodinky - Klenoty Aurum / Náramek - Paul-Hewitt.com 




A už se chystám na svatbu přítelovýho bráchy, která se koná v září. Šaty jsou ze španělské Zary, 4 roky zpět a za 5 Euro :D. No a konečně budu mít příležitost si je vzít :D.

So after four years of having these dress I finally can wear them. My bfs brother is getting married soon, so time to dust them off :D

Recenze zde.


Krásný víkend, ať ho máte stejně skvělej jako já! A zítra se vidíme na bloges marketu ve žlutých lázní! Pozvánka a více info o jejich skvělém programu zde. :))))

Těšim se,
D.

Have a wonderful weekend,
Kisses,
D.

12 komentářů :

  1. Tak ty šaty jsou úplně nejvíc cute!!! Budeš jak princeznaa

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, ty šaty jsou famózní. Jak jsi snědá, krásně na tobě vyniknou. 🙀👌🏽

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty na svatbu jsou krásný, to budeš ale kočka :) I když mi přijde, že ty vypadáš skvěle úúúplně na každé fotce

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, co pouzivas za fotak? Fotky vypadaji skvele. Diky.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šatky na svatbu jsou kouzelné! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten losoooos ! Omnomnomnom !
    Vypadas skvele !
    Muzu se zeptat cim fotis :) ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)))
      Fotim bud iphonem 6 anebo canonem 1000d, jeden prodávám, segra si ho pořidila taky, ale nepouziva ho uz, tak kdybys měla zajem))

      Vymazat
  7. Zbožňuju tvůj blog Domi. To je vážně první českej, dle mého gusta. Čtu jen Lindu, Verču D. a Ejvi, ale Dblog mě teď 100% baví nejvíc. ❤️👍🏻 Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miiiiii :)))))) Ještě jednou Ti moc moc moc děkuju!!!

      Vymazat
  8. Moc hezký článek, tvůj blog je senzační, Mia má pravdu :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo, děkuju moc. Snad vás budu bavit i nadále)))

      Vymazat