DBLOG BY DOMINIKA

sobota 19. září 2015

NEW IN / BEAUTY

Moje vize měsíčních favourites článků posledně trošku nevyšla.. Ups. Zde Vám tedy přináším x produktů, které se mi doma za poslední dobu nastřádály.


My vision of monthly favourites posts last time didn't last.. Ups. So heres a post with products which I store lately.


Každá z nás zná ten pocit, kdy je s přítelem v jednom bytě, v hotelovém pokoji, nebo kdekoli jinde - déle než jeden den v kuse. To se tak občas stane, že prostě POTŘEBUJETE jít na záchod. I když to HOLČIČKY nedělají. NIKDY. Ale tak kdyby náhodou, že jo, tak je na světě Poo-Pourri, geniální sprej, který nastříkáte do toalety "před"… ani vidu ani slechu a hlavně ani čichu po tom, že jste tam byly a NĚCO dělaly. Protože VY jste tam vlastně nebyly. A nedělaly jste tam to, co jste tam dělaly. Ne a ne a ne, protože to holčičky nedělají, pro jistotu ještě jednou opakuji. Kromě toho, že to vážně funguje, to má krásnej design a vážně vtipnou reklamu, kde mimo jiné zaznívá, že tenhle zázrak je světovým bestsellerem a na Amazonu má lepší hodnocení než iPhone. Haha. :D Mrkněte na ní, zaručeně se pobavíte!

Every one of us knows that feeling, when you are with your boyfriend on a vacation, in one room for more than a day. It happens time to time, that you NEED to go to the bathroom. As we all know, girls don't do these kind of things. Never ever ever ever. But just in case here's a product named Poo-Pouri, which you spray in the toilet "before" you go and that's it. So there won't be any evidence you've used the toilet. Haha :D

And it really works!


K mým novým cosmetics kouskům patří tyto laky na nehty - bílý v odstínu Snowwhite a růžovounký Pretty Ballerina. Oba laky mi vydržely okolo 2-3 dnů, taková klasika. 

Gosh bronzer - ten jsem měla vyhlídlý už tři měsíce a konečně je doma. Jsem úchylná na bronzery, kam se hrabou tvářenky.. Když si bronzerem obličej vykonturujete, máte vyhráno. Tento je jemný, ale hodně třpytivý zároveň. Ale nejsou to ty obrovské třpytky, jen decentní maličké, které krásně rozzáří obličej.

Rtěnka Gosh- 166-DIVINE - výdrž se odvíjí od toho, jak moc po nanesení pijete/jíte. Když nejím, vydrží s konturkou krásně i čtyři hodiny.

Mary kay řasenku jsem ještě neměla možnost vyzkoušet (mám jich teď otevřeno hafo), ale kartáček vypadá dobře, přesně takový, co mám ráda.

///

Two of my new decorative cosmetics products are these Gosh nail polishes - in the shades Snowwhite and Pretty Ballerina. They lasted about 2-3 days.

I wanted Gosh bronzing powder for a while now, so I am really happy having it. And theres no product, which does its work this good as bronzers. You can contour your face with it even if you are not a pro and you don't need 748392 shades of make up and other powders :D.

Lipstick - also Gosh -in the shade DIVINE 166 - lasted without eating 4-5 hours.

I didnt have a chance to try out my new Mary Kay mascara (plenty of opened  already), but the brush seems perfect.



Šampon momentálně používám tento, od Wella Proffesionals. S leave-in kondicionérem jsou bez parabenů, ...., bylo těžké si na tento druh kondicionéru zvyknout, ale je to vážně "time saver". Hlavně třeba ve fitku, když musíte rychle letěť na schůzku :). Vlasy mám po nich krásně lesklé a hebké a VOŇAVÉ!

Na jejich objem jsem teď začala používat novou Toni&Guy pastu z limitované edice Sophi. Stačí jí prstami nanést do mokrých vlasů ke kořínkům a vyfoukat. Když jsem jí použila poprvé, úplně jsem čuměla, jak obrovské vlasy mám :D.





Krémy / sprcháče / body misty Naturalium teď na instagramu zažívají obrovskou fame! A naprosto tomu rozumím, krásné balení, bez parabenů.... a jak voní?! Hodně z vás si je koupilo domů taky (stalkuju vám instagramy), takže se mnou můžete jen souhlasit, že jo :))

Jediný produkt, který mi od nich nesedl byl Malinový šamponocondicioner. Rozhodně nekondicioneruje, vlasy jsem po něm měla dost suché. Stačí ale nanést normální kondicionér a problém je vyřešený :)x

Deodorant Eco by Sonya je celopřírodní. Stejně jako můj krystalový (více ve článku zde). Za mě má 4/5 hvězdiček. Proti zápachu je účinný, ale applikace je trošku zdlouhavá, musí zaschnout a pak pokožka trochu lepí. Ale jinak spokojenost :)
///

Body creams / shower gels / body mists Naturalium are really famous on instagram. And I totally get it, they are nicely packed, no parabens... and the smell?! Lots of you bought it and you have to agree right? :))

But the only product, which I dont like from Naturalium is their Raspberry shampoo&conditioner, my hair is do dry after using it. To prevent it, use regular conditioner. 


A poslední novinkou je comfort zone - sublime skin sérum. Tato řada je pro trochu starší ženy než jsem já (35+), ale hned bych ho používala taky. A to kvůli jeho vůni pivoněk a 100% přírodnímu složení a textuře.

My last new in is this comfort zone - snlǐe skin serum. Products from this řada are for a bit older women than I am (35+), but I would use it immediatelly. The smell of puvognes, 100% organic and the texture are amazing.

4 komentáře :

  1. Poo-pourri je skvělý koncept, na nějaké návštěve super! Ale nedovedu si představit to používat doma - to by mě vyšlo pěkně draho :-D naštěstí s chlapem takový věci neřešíme, a on ví že holčičky to dělaj stejně či hůř jak chlapi :-D díky bohu :-D Naturalium jsem viděla u nás v zapadákově v lékarně, tak jsem byla dost překvapená :-) A ta pasta T-G? to jako vážně? to musím mít :D S.

    OdpovědětVymazat
  2. Poo pourri je skvělá věc a ta reklama! :D :D Děkuji za rozšíření obzorů, určitě vyzkouším :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ta reklamní masáž značky Naturalium mě už začíná docela štvát :D jinak pěkný článek, byla by super nějaká soutěž!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat