DBLOG BY DOMINIKA

neděle 13. září 2015

PINK JACKET

Ráno jsem vstala s úplně zalepenýma očima. Oukej, to se mi stalo naposled tak mmmm v páté třídě? Hlavně jsem na svoje očekávání vstala moc brzo.. Mám za sebou dva dny Vinohradského Vinobraní, které organizovala moje teta a mě si vzala za asistentku. Jak jsem se toho bála, tak to vlastně byly dva super dny s mojí tetou. Od doby, co nastoupila do nové práce, se nevidíme jako dříve a to nemluvím o tom,  že se mnou  přestala chodit do fitka. Takže díky za každou chvilku s ní. Ty brigády beru hlavně kvůli tomu :)). Foťák jsem na vinobraní nebrala, nebylo co fotit. Za to jsme pořád všichni jedli, pili, ochutnávali burčáky, vína a často se i s někým stánkařem pohádali (ale stále s úsměvem na tváři). Toť k posledním dvěma dnům, jen abych se ospravedlnila, proč jsem nikam nic moc nepostovala :D.


A k tomuto outfitu. Na ten den jsem měla připravený úplně jiný oufit, jenže by mi v něm bylo horko, spěchala jsem a nevěděla, co na sebe, tak jsem na sebe hodila tuto bundičku a letěla. Celé mi to zkazilo plány, zbytek dne jsem se necítila dobře, měla jsem badhairday a všechno bylo špatně :D. Včetně foťáku, který stávkoval a rozmazal mi půlku fotek :/.




///

Woke up with my eyes all sticked up together. Happened to me for the last time in like the fifth grade? Also woke up too early for my expectations... Well well I was working "hard" the last two days at our Prague vine harvest. My aunt organized it all and She wanted me as her assistent. I was really scared about it and didnt want to do it, but in the end it was well spent two days with her. Since she got a new job we stopped seeing eych other that often, so every moment is a blast. To be honest, I take these jobs just because I want to see her.. :))

Didnt take my camera with me, there was nothing to shoot, the only things we did was eating, talking, drinking (wine) and time to time we fought with some guys who were selling the wine, still with our smiles on. So this is the reason why I wasnt so active the last few days on my accounts.

Something about this outfit. The other day we shoot it, I wanted to dress a lot different, but the weather changed + I didnt have time, so I quickly choose this jacket. Cause I didnt expect it, I didnt feel comfortable the whole day. I had a bad hair day and everything was just going wrong :D. Even my camera broke, thats why all the pictures are so blury.

Bunda / Jacket - Oodji
Kalhoty / Trousers - Theory
Kabelka / Bag - Kennel&Schmenger
Tenisky / Trainers - Adidas
Náramek / Bracelt - Pandora
Hodinky / Watch - Marc Jacobs

Děkuji za všechny komentáře! / Thank you for all your comments! :)

3 komentáře :

  1. Cely outfit je moc hezky. Mam hrozne moc rada tuto kombinaci barev! Bundicku uprimne zavidim :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Domi, mam takovy dotaz- jak je na tom paleo a alkohol? Zacala jsem se stravovat podle palea, ale netusim moc co se tyce alkoholu co bych mohla a co ne..dekuji predem:-*
    Jinak bundicka ti moc slusi, krasne ti jde k vlasum:))

    OdpovědětVymazat
  3. jééé úplněse nad tou bundičkou rozplývám, už jí tam asi mít nebudou co? :/

    OdpovědětVymazat