DBLOG BY DOMINIKA

neděle 6. září 2015

WEDDINGS


V životě jsem byla na třech svatbách. První byla mých rodičů, rok 2002, šly jsme se ségrou za družičky. Jedla jsem úplně všechno. Alkohol: 0. Účes: by kadeřnice. Make up: none. Svatba k nezaplacení, byla nejnejnej z těch všech.


Druhá - léto 2012, známí mého expřítele. Extrémní nuda. No. Aspoň jsem v tu dobu ještě jedla normální dorty. Ten, byl tenkrát skvělý. A nádherný. Alkohol:  (nepamatuji, ale kocovina nebyla - myslím :D :D). Účes: vyžehlené vlasy. Make up: linky (které mi nesluší). Byla jsem spontánnně zvolená za družičku. :D:D:D!! Doopravdy. Nekecám.

A pak ta poslední - 2015. Přítelův brácha. Zámek Štiřín. Počet snězených dortů: 0.  zeleniny: dvě a půl kila rajčat, paprik, domácích jablek a brambůrků. Alkohol: 4,5 skleničky bílého víma (když nepijete, máte to jak z praku hned :D:D:D, bolehlav druhý den taky. Plánovala jsem jen dvě.). Účes: by me s dopomocí mojí mamky. Make up: byly nestíhačky,  malovala jsem se v autě. 

Přítel byl od rána na pěst :D. Byli jsme domluveni, že mě vyzvedne v 9:00 (ikdyž jsem mu řikala den předtim, že to nemůžeme stihnout, pátek ráno = kolony všude). 

Bylo 8:13, začala jsem si dělat vlasy, nenamalovaná, nesbalená a neoblečená, přítel mi napsal: '' Vyzvednu tě radši v 8:30, ať to stihnem''. Okay a zabít nechceš? :D <3 

No nic, stejně jsme vyjeli v 9 , protože jsem nestíhala :D. Cestou na dálnici se nám rozbilo auto, odpadnul nám cestou kryt od motoru a museli jsme stavit uprostřed dálnice. :D Pecka. Jeho nálada byla hned lepší, že jo. :D

No ale na místo jsme dojeli v pohodě, hned byl v klidu. Já taky :) A celý den byl  pohádkový.

Mějte se krásně a hezké pondělí :)
Pusu,
D.

PS: Tyto šaty ze Zary mě stály předminulé léto 5 euro. Super slevy!

PSS: na obřad jsem měla tělové balerínky. Na after jsem se přezula do tenisem a oblékla koženou bundu. Za poslední rok jsem uplně přestala nosit baleríny a vůbec se v nich necítím. Takhle to je více "já". :)))
///

I have been to three weddings in my whole life. The first one was my parents, 2002, went as a bridesmaid with my sister. Ate everything, no diets. (happy me). Alcohol: 0. Hair style - hairstyllist. Make up: 0.

Second one was in the summer 2012. This one was extremely boring! :D. Ate everything. So yep, the wedding cake, it was amazing and really beautiful. Alcohol: have no idea, dont remember, but no hangover. Hair style - straight hair. Make up - eye liner.

And now the last one. Summer 2015. My boyfriends brother. Štiřín castle. Cakes: 0. Veggies - kilo of tomatoes, kilo of bell pepper :D, some fresh apples and chips. Alcohol: 4,5 glasses of wine. (There was a vision of 2, but well... Never mind :D). Hair - did it at home with a little help of my mum. Make up - done in the car on our way there, no time :D

My boyfriend was supposed to pick me up at 9:00. At 8:13 he texted me: l'll pick you up at 8:30, just to be sure we make it on time. Okay. I had no make up, just started doing my hair... Well well well..bi HATE YOU :D 

Picked me up, his mood was horrible, but nothing to do with it. I tried to make it better, I swear. Nothing happened. And it got worst, when something in his car broke and we had to stop in the middle of highway. 

But we made it and the rest of the day way really nice and everyone enjoyed it. :))

Have a wonderful Monday,
Kiss,
D.









Šaty / Dress - Zara
Psaníčko / Clutch - Mohito
Tenisky / Trainers - Adidas
Hodinky / Watch - DKNY
Naušnice / Earrings - Chopard
Řetízek, prstýnek / Necklace, ring - Bvlgari

32 komentářů :

  1. To jsi tam vazne sla v těchto botech???jinak šaty jsou krasny😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi :DDD děkuju moc za připomenutí, uplně jsem na to zapomněla to tam dopsat :))). Na obřad jsem měla baleríny a pak jsem se přezula :))))

      Vymazat
    2. No proto ;D nejak mi to k tomu neslo ;))) ale i tak si krasna vila ;))

      Vymazat
  2. Ty šaty jsou nádherný! Moc Ti to slušelo :)
    A mimochodem... Já si hned myslela, že bys takhle na obřad nešla, i když proti gustu! :D

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  3. Tobě to tak sluší! Barva vlasů ti krásně ladí s barvou šatů a ten účes je nádhernej!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné šaty a účes! Jen jsem ti chtěla napsat, že je škoda, že si po sobě článek nečteš. Bez chyb a překlepů by jistě působil kvalitněji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli díky moc :)

      Překlepy jsem našla snad dva... Po sobě to čtu tak dvakrat.. Chyby jsem nenašla...?

      Vymazat
    2. "Spontálně" - spontánně

      Vymazat
  5. Vypadáš jako víla!! <3 Nádherná! A ta fráze "okay a zabít nechceš?" mě pobavila :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Domi,
    Sluší ti to jako vždycky :)
    U každýho příspěvku si říkam, kdo tě tak skvěle fotí, tak už sem se musela zeptat :D:)

    Krásný den))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc Aničko :)

      Fotí mě přítel anebo kamarádky :)))

      Vymazat
  7. Díky moc!

    To ja mam baleriny pohodlný, ale přestaly se mi líbit :D

    Mmmmm teď nevim, co myslíš :). Hoď mi link :)!

    OdpovědětVymazat
  8. Uzasny! Krasny vlasy-takovy podobny jsem vzdycky chtela mit na muj ples.. Saty taky, navic za 5 euro! :) super super super!

    http://claudiasnewlife.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  9. Když pominu ty překrásný šaty, dokonalej účes a celkově to jak ti to slušelo, totálně jsem se pobavila nad tím příběhem, jak to vlastně od rána bylo! :D PS: v těch teniskách ti to sedne líp, moderní popelka :D♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to ještě horší než sk myslíš :D!

      Děkuji :)

      Vymazat
  10. Jsi tak strašně krásná! Ten účes je vážně super, to bych sama nevykouzlila:O a ty šaty 👗 jsou taky naprosto kouzelný :3 můj blog www.terithebutter.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ty šaty jsou opravdu krásné a sluší ti, taky jsem takové sháněla. Vůbec se nedivím, že jsi se převlékla do tenisek, já je nosím úplně ke všemu, ať jde o sukni či šaty, není nad pohodlí. :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Přijdou mi teď jako "must have" ve skříni. Prostě jdou naprosto ke všemu. Nenosim koktejlky, k tomu fakt ne, ale k tomu, co vše nosím, se hodí perfektně :)

      Díky :)

      Vymazat
  12. Šaty i účeš božské, jako víla .. ale musím říct, že tenisky to docela zabily .. myslím si, že jsou šaty, ke kterým se prostě tenisky nehodí ;)

    OdpovědětVymazat
  13. Není někde na netu tutorial na tenhle účes? Moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moni, zadej si do youtube Hairstyle up do - nejela jsem podle jednoho konkrétního, ale okoukala jsem jich více :)

      Vymazat
  14. Já nenosím baleríny už tak 3 roky, přijde mi že strašně deformují nohu za to mokasíny jsem si velmi oblíbila. Jinak svatby mám moc ráda a toto léto jsem začala fotit a i když se to bere jako nádeničina je tu super pracovní zážitek!

    OdpovědětVymazat
  15. Oáni ty ti opravdu sluší ,jen mi ze začátku moc neseděli k tomu ty adidasky ,ale po přečetní komentáře nahoře se to vysvětlilo :D !

    OdpovědětVymazat
  16. Příběh mě pobavil, samozřejmě to znám, ale která žena ne? :D a vlasy se vám moc povedly! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahoj:)Tohle je poprvé, co jsem se odhodlala, k tomu okomentovat ti článek, ikdyž tě sleduju dlouhou dobu a na instagramu lajkuju uplně všechno..:D
    Strašně ráda se dívám na tvůj blog, protože mi vždycky zvedne náladu jak jsi pozitivně naladěná.Outfity i fotky jsou skvělé!Velké plus ode mě dostává přítel, pokud ti fotí outfity, protože sama mám blog a můj bývalý přítel to vůbec nechtěl dělat a jediné co uměl, bylo být zlý a proto jsem vždycky hledada "útěchu" a pozitivní energii na tvém blogu..Doufám, že si komentář přečteš a potěší tě:) Měj se hezky! A.

    OdpovědětVymazat