DBLOG BY DOMINIKA

úterý 15. září 2015

WEEK IN PICTURES

Další týden je tu a s ním i váš nejoblíbenější článek :) Snad si ho užijete tak, jako vždycky. Předem děkuji za komentáře.
Tento týden jsem:

Byla na snídani Mary Kay. Nejenže jsem se nasnídala, byla ve společnosti milých slečen, ale také jsem se dozvěděla, co Mary Kay chystá za podzimní novinky, mohla jsem přijít nenalíčená, slečna vizážistka by mě nalíčila. Musela jsem ale předtím nafotit (tento) outfit, tak snad příště :)). Očekávejte voňavky, hodně voňavek. Přichází totiž týden vůní Mary Kay, kdy budou jejich voňavky k sehnání se slevou.

Hi everyone, Hope you'll like this post as always and thank you for all your comments :)
Last week I:
Had an amazing breakfast at Mary Kay's. I had something to eat, in a company of wonderful ladies, but also got to know all of new products, which will be introduced soon. It will mostly be about the parfumes. :)






Hned po snídani jsem letěla do nově otevřeného butiku Tory Burch v Pařížské, kde mě uchvátily kabelky (ehm ehm :))) ) a hucule. A peněženčičky. 

Right after I went to the oppening of out new Tory Burch boutique.




To byl čtvrtek... V pátek jsme se s přítelem zúčastnili svatby (outfit ze svatby zde) a já vám dnes přináším ještě více fotek :).

That was thursday. On friday my boyfriend and I attended a wedding (outfit is here) and here is another bunch of pictures.












 Wella professionals salon.

V sobotu mi přijela Bára z Brna. Vysoutěžila si totiž startovní balíček na Adidas 5km běh pro ženy. A jelikož mám problémy s kolenem ( a teď se k tomu přidalo i druhý), tak jsem to radši nechala a Baruš běžela sama. Vážně mi to bylo moc líto, těšila jsem se na něj přes měsíc a půl.. Mezitím jsem se šla kouknout do H&Mka, kde jsem si vyhlídla hned několik kousků oblečení, ups, zase.

Gratuluji holky všem, co se běhu zúčastnily! Kdo z vás to běžel a jak se vám to líbilo? Já si to s Baru náramně užila alespoň ve VIP koutku s obřím rautem..................... JÍDLO!

On saturday, my friend visited me. She won this starting pack for Adidas 5 km run for women. And cause I have some problems with my knees I couldn't do it. So I went shopping a little and I have an eye for these H&M products. Ups. Again :D

Congrats to everyone who ran! How did you like it? At least I enjoyed it in the VIP food court :D Well....... you'll find me, where the food is :D!








Samozřejmě, že B. nenechám jet večer domů, takže u nás přespala, ráno jsem hned udělala banánové palačinky a vyrazily jsme za Pavlem natáčet náš nový společný projekt, coming soon :)!

Večer (už sama) jsem se sešla s přítelem a šli jsme do Yam Yam na Vyšehradě. Dala jsem si sushi plate (bez rýže) a přítel pad thai. Přišlo nám, že mu přinesli dětskou porci. Měl ještě někdo podobné zkušenosti? :(

There was no chance to leave Bára on saturday, so we did this little sleep over and the only thing what was about the sunday's morning was the breakfast... Then we went shooting this special project, which is coming really soon!









V týdnu jsem pak opět navštívila kadeřníka ve Wella Studiu vKarlíne a vlasy jsme tak nějak doladili, doufám, že se kořínky ještě trochu vymyjí, furt je to moc tmavé..

Visited again the hair salon to make some little changes, its light again! And hope it will be a little more..






Byla jsem se také kouknout na uvedení nové, podzimní kolekce Dyrberg/Kern. Za mě mohu říct, že mě čím dál tím více okouzluje. A ty perlové náhrdelníky jsou prostě boží! Co na ně říkáte? Líbí?

Visited Dyrberg/Kern's new collection. I can say, the more often I see their collections, the more I fall in love. What do you think about their pearl necklace? I love it!




Tety pejska :D // My aunts doggie. :D


Detoxuju čajem z ladyworld.cz // detox from Ladyworld.cz

Adidas





No a abysme načerpaly s Didi pořádně atmosféru nadcházejícího Říma, sešly jsme se a udělaly si holčičí den. Teda než přišel přítel a celý to zkazil (kecám! <3 ). Nějaké tipy, co v Římě navštívit?


To get into Rome mood Didi and I met up, talked a lot, planned a lot and everything was so nice, until my boyfriend showed up and desrtroyed our girls date (kidding!). Any tips what to see in Rome?



Vinohradské vinobraní / Wine harvest






Moje minuta slávy :)))) / One minute of fame :))


Focení pro @instantnikluci // Photoshoot for @instantnikluci











Ps: poslední fotky jsou foceny Olympusem Pen :)))
Mějte se krásně,
D.

Kiss,
D.

15 komentářů :

  1. Troufam si rict, ze ty tmavsi vlasy ti vic slusi! A obecne musim uznat, ze nejvic ti seknou outfity v tmavych barvach.. nemuzu si pomoct :-)

    OdpovědětVymazat
  2. krása střídá nádheru :)) miluju tyto články♥ máš super styl! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Toooolik fotek!!:) Delas mi radost, Domi:D:* krasa!!

    OdpovědětVymazat
  4. Já tyhle články taaaak miluju! ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Ja jsem strasne moc zamilovana do toho tveho sedeho velkeho svetru! Je uzasny ❤. A cely clanek je supr! :)

    OdpovědětVymazat
  6. jeziiis, to zavinovaci cosi na fotce z kabinky! odkud prosim?

    Lost in Cyprus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby sis přečetla text, tak se dozvíš, že je to z H&Mka :))

      Vymazat
  7. Kde prodavaji plantain chipsy prosim? A husi jatra? Fotky jsou hodne pozitivni, umis to;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou ze Sklizeno - Vodičkova, Husí Játra jsme měli na vinobraní, Jiřího z Poděbrad.

      A děkuju moc :) Dělám to s láskou :)

      Vymazat
  8. Zrovna jsem na stopě ideálním šatům na svatbu, protože nechci jít za černou sudičku. Jedny velmi podobné mi visí ve skříni, tak se k nim třeba právě pro tuto příležitost v sobotu ještě vrátím. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Zas ekrásný fotky :D !
    Zrovna dneska jsme si s kamarádkou koupily fíky ,tak je chci zítra šoupnout do kaše :D !

    OdpovědětVymazat
  10. úžasný, úžasný a znova úžasný !!!!!! a šálu z H&M mám taky !!!! je božíííí !!

    OdpovědětVymazat