DBLOG BY DOMINIKA

úterý 6. října 2015

BAD DAY

Světe div se, včera jsem měla šíleně hrozně nechutnou a nepříjemnou náladu. Na všechny jsem se tvářila jak kakabus a tak nějak ''nic'' nešlo podle plánů. Už od pátku jsem taková náladová, neustále brečim a jediné, co chci, aby bylo náplní mých dnů je pouštět si film '' PS I LOVE YOU'' a k tomu jíst kupu plaintainových a řepových chipsíků. Musím ale funguvat... A chodit do školy (tam se nejde ale jinak než kakabus tvářit :D). Dneska jsem měla pauzu skoro dvě hodiny a když jsem POCTIVĚ přišla na danou přednášku, tak jsem se dozvěděla, že hodina odpadla? Seriously?!


Nejvíc mé náladě ale přispěl bad hair day a nové boty, které mi rozedřely celé paty. Navíc z ''over the knee boots'' jsem po celém dni měla spíš ''under the knee boots''. ''Sedli si'' a během dne se neustále sunuly do půlky lýtek. Cítila jsem se v celém outfitu díky tomu nesvá, bolavá a chtěla jsem jet prostě domů :D!

Celou mojí náladu mi ale zlepšila nejdříve Domča, se kterou jsme nafotily outfity (tímto jí děkuji za fotky)a pak holky z czechchicks.com a Miou, se kterými jsme společně byly všechny na skvělé večeři. (Foto soon).

Takže ano, nesměju se furt :)) A je to v pohodě, svět se jednou nezblázní. Stačí se jen obklopit dobrými lidmi a náladu máte hned lepší. Anebo jít nakupovat!

Holky děkuji za super večer a vám hezký začátek nového dne,
Mějte se krásně, dneska už bude suprově!

Děkuji předem za všechny vaše komentáře - nyní mi na ně nejde odepisovat, nevím, co se děje. Tak se omlouvám.

xxx












Bunda - zoot.cz
Šaty - Zara
Kozačky - Aldo
Kabelka - Kennel&Schmunder
Brýle - Vogue

10 komentářů :

  1. Krásný outfit a celkově moc povedené fotky. Srší z tebe dobrá nálada, i když jsi měla bad day :))

    OdpovědětVymazat
  2. To neřeš, já jsem poslední dobou taková pořád a strašně mi to leze krkem. Ale svádím to na počasí! Já za to samozřejmě nemůžu! :D
    Na to, že si měla bad day ti to strašně sekne!

    OdpovědětVymazat
  3. Aawwwww, tu kabelku nejde nemilovat <3 :D

    OdpovědětVymazat
  4. Domi, prosim te na kolik ty kozacky vyjdou? Dekuji za odpoved :). Jsou uplne skvele! A je mi lito, ze si mela spatnou naladu, ale je pravda, ze nemuzeme byt porad happy :).

    OdpovědětVymazat
  5. Krásný otfit a moc ti to sluší, dostala si mě tím kakabusem, tohle slovo doma docela používáme a často mě rozesměje. :* Těším se na pondělí!

    OdpovědětVymazat
  6. Knee high boots miluju, já si pořídila jedny s podpatkem, protože na ně nemám zase tak dlouhatánské nohy :D Moc ti to sluší:))

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, takové dny znám moc dobře :D Asi dva týdny jsem měla celou sérii 4 dnů po sobě - vylité pití/zničený podpatek/nefungující mobil, achjo :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit, ty boty vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
  9. No ale ty botky na tobe vypadaji naprosto uchvatne!!! Celkove se mi to moc libi, jsi koooca!!!:*

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle outfit je naprosto úúžasný a ty boty jsou luxusní ♥

    OdpovědětVymazat