DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 22. října 2015

HELLO HAIR


Tuto hydratační masku HELLO HAIR na vlasy  jsem si objednávala už předávno a konečně na ní přišel čas. A nevim, proč jsem čekala tak dlouho! Je úplně boží! je 100% přírodní - složená z několika různých olejů - kokosový, olivový, ricínový, agranový, ze sladkých mandlí a ještě pár ingrediencí. 

Masku jsem aplikovala na suché vlasy jen do konečků - v kadeřnictví Wella Studia, kde jsem si nechala udělat nové vlasy - článek soon, mi bylo řečeno, že masku aplikovat jen do délek. U hlavy jsou vlasy nejdzravější a není potřeba je vyživovat, tak akorát je zmastíte. Není to náhodou důvod, proč jste svou poslední masku vyhodili do koše se slovy ''tak akorát mi zmastila vlasy''?

Vlasy jsem hodila do culíku a nechala jí působit asi půl hodiny. Poté jsem si umyla a nastylingovala vlasy jako obvykle (chcete článek i o tom?) a výsledek? Nádherné, hebké a vyživené vlasy. A rozhodně né mastné. 


///


It's been a long time since I received this hydrating hair mask and it has finally came it's time. And I have no idea why I waited this long! Its amazing! And it's 100% organic - made out of oils like - coconut, olive, agran, castor and some other stuff.

I applied it on dry hair and left it there for about 30 minutes while I was making my lunch. One quick tip: apply it only to the lengths, where the hair is most damaged.  Then I washed it and styled it as usual (do you want post on this?) The result? Nice, shiny, moisturised  hair! Not at all greasy :)




7 komentářů :

  1. Maska vypadá super a má hrozně hezké balení:) Mrknu na stránky😉

    OdpovědětVymazat
  2. Domčo, jak já ty tvoje vlasy miluju... ♥☺

    OdpovědětVymazat
  3. Domi prosím odkud je ten svetr?? ten odstín je úžasný! děkuji

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla jsem u tebe foto přípravku Hairbust na vlasy, prosím o odpověď, jestli ti pomohl na vlasy. Děkuji. Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj - no pomohl/nepomohl. J to spíš na dlouhodobé užívání, měsíc ti nic moc neudělá :). Ale měla jsem po alespon tom měsíci krásné lesklé nehty :)

      Vymazat
  5. Také ji mám, akorát Island Escape edici. :) Je úžasná! Mimochodem ty jsi měla krásné vlasy i před použitím, a ten úsměv! K tomu se ani nemusím vyjadřovat! :D Pěkné fotky! :)
    Terithebutter

    OdpovědětVymazat