DBLOG BY DOMINIKA

úterý 13. října 2015

WEEK IN PICTURES

Krásné poledne, po dlouhé době week in pictures, moc se omlouvám. Jako omluvu pro vás mám snad ten nejdelší w-i-p :))) Se začátkem školy a vším kolem, co mám, nestíhám postovat každý den. Když se ale nad tím zamyslím, aspoň se máte vždy na co těšit. Obden to stačí ne? :)

Pokud mě sledujete na instagramu, nic vám neunikne... Mohli jste si všimnout, že jsem v poslední době třeba:

Byla milionkrát ve Starbucksu.

Dvou milionkrát v Delmartu.

Dostala jsem přenádherné kytky od @coolflowers.cz.

Natáčeli jsme cvičící video.

Lítala jsem různě na schůzky&kafe&do školy.

Holky z Czech chicks nás pozvaly do svého showroomu a druhý den do Marriotu na véču, která byla naprosto božská! Jak už jídlo, tak celý holčičí večer. 

Když už jsme u jídla - byla jsem na dvou skvělých snídaních - jedna v Jen Café a druhá v Marthy's Kitchen. Jedna lepší než ta druhá, oboje mají 5 hvězdiček z 5ti. Marthys ale má malé mínus, čekaly jsme s Domi asi 20 minut jen na jídelní lístek. Ok, za to strhávám hvězdičku.

V neděli jsme se babičkami, dědou, strejdou, tetou a všemi příteli oslavili naše společné narozky (já, taťka, ségra). Byli jsme v Soho restauraci a to pro vás mám speciální post :)!

Taky jsem se zúčastnila módní přehlídky spodního prádla Marks&Spencer, která se odehrávala v Žižkovské věži a podávalo se, jak jinak než M&S jídlo! (Mňaaam!!!) z čeho jsem byla zklamaná ale bylo to, v jakém stavu modelky byly. Já absolutně nic nemám proti tlustým lidem (opravdu!) a naopak jsem moc ráda, když se firmy přeorientovávají na holky s normálními ženskými tvary místo vychrtlin.  Ale vychrtlé modelky, které živí jejich vzhled, si nemohou dovolit, aby měly 90% všech svalů ochablých, chodily zkroucené a jejich zadek (který ve spodním prádle je sakra vidět) připomínal domácí želé.

A hřebem tohoto wip článku je včerejší návštěva Wella Studia v Karlíně, kam jsme s blogis holkama byly pozvané (holky z A cup of style, Verča D, Leni). Do parády si nás vzal team těch nejlepších kadeřníků a já jsem snad nikdy nebyla s výsledkem tolik spokojená jako právě teď. Takovou délku jsem chtěla poměrně dlouho, ale bála jsem se, že to bude moc krátké. Dneska vlasy znožňuju a furt si na ně musím sahat :DDD! Vlasy jsme navíc s Bárou ještě zesvětlily, líbí se mi tak daleko víc (těšim se, až se barva ještě více vymyje). Děkuju, byl to super holčičí večer! :)

A já děkuji předem za vaše komentáře :).

Taky děkuji za nominaci do Blogerky Roku. Pokud mě máte rádi a chcete, abych blogovala i nadále, byla bych vám moc vděčná za váš hlas v soutěži Blogerka Roku. Odkaz je zde. Upozorňuji, že svůj hlas musíte potvrdit v mailu. Děkuju moc moc moc!!!

xxx
Domča











































































































21 komentářů :

  1. Krásné fotky :) To, že nestíháš je logické, když máš teď školu.. My si na články určitě počkáme, ještě když budou takhle dlouhé a plné hezkých fotek :))
    NLlifestyle

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky! Moc vám to holky s novým sestřihem sluší :) A musím se už konečně dokopat a vyzkoušet tvou paleo kaši! :D
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Tak fotky s tatínkem (?) jsou absolutně nejkrásnější a nejupřímější! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky a vlasy ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jak já Week in pictures s tvými fotkami zbožňuju.... Jinak ty vlasy ti nehorázně sluší! ♥☺

    OdpovědětVymazat
  6. Teda tentokrát bylo fotek požehnaně, ale to je dobře! Zase super fotky a všude ti to moc sluší, tvůj úsměv mi vždy zlepší náladu..stejně jako tvoje snapy :D

    OdpovědětVymazat
  7. Zbožňuji ty tvé Week in pictures:) Máš nádherné fotky a ti tvoji pejsci jsou úžasni! :) Články vydávej jak budeš stíhat, stojí za to si na ně počkat! Měj krásný den Domi!:)

    OdpovědětVymazat
  8. ta fotka z tvé oslavy narozenin s tatínkem (?) - nejdojemnější a nejkrásnější :) nech si ji zarámovat :)

    a pokaždé, jak vidím fotky tvých pejsků, mi ten můj začne chybět ještě víc!

    Lost in Cyprus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to s těma pejskama mám uplně stejně vždycky :D a děkuju moc!

      Vymazat
  9. Kde si kupila tu krasnu celenku?

    OdpovědětVymazat
  10. Kde si kupila tu krasnu celenku?

    OdpovědětVymazat
  11. Domi, jakou kávu si dáváš ve Starbucks?

    OdpovědětVymazat
  12. naprosto skvělý fotky!:) všude ti to tolik sluší:) Jsi krásná!

    OdpovědětVymazat
  13. Juuuu, Domi, nejkrasnejsi fotky:* a ty nove vlasky ti hrozne moc slusi!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Prosím odkiaľ máš tie čižmy nad koleno? Sú úžasné <3 Btw. milujem tvoje nohy! :D

    OdpovědětVymazat
  15. heeej tak to tričko karma potřebuju, pejsci jsou mega úžasní a moc se těším na to video!! ;)
    Style by Eliza

    OdpovědětVymazat