DBLOG BY DOMINIKA

středa 4. listopadu 2015

FOOD DIARY


Víte, co mě mimo jiné Whole30 v jídle naučilo? Že je jedno, zda je čas snídaně, oběda nebo večeře. Pro mě je to jídlo 1, jídlo 2 a jídlo 3. Ráda si dám pečené kuře k snídani a mojí paleokaši k večeři. Kdykoliv budete mít na cokoliv chuť, dejte si to! :)

Můžete si na pár fotkách všimnout, že se tam objevují různé druhý sýrů. Ano, nejsou paleo, jsou primal. Chtěla jsem vyzkoušet, jak na to zareaguje tělo a tak nějak asi budu ještě zkoušet. Experimentuji z důvodu, že mi maso moc teď nejede a chci najít jinde bílkoviny.

Připomínka - dost často jsem se pak ještě dojedla jinou zeleninou, nebo zobla pár oříšků nebo si dala pár kusů ovoce :)

Mějte se překrásně,
Domi

Ps: dneska odlítám, tak budu ráda za každý tip, kam v Londýně. Ráda objevuji nové věci.
///

Some of the things I've learnt in Whole30 was, that it doesnt matter, if its breakfast, lunch or dinner. Eat whatever you want whenever. It's meal no.1, meal no.2 and meal no.3. So go ahead and have a steak for a breakfast or a porridge for adinner.

Also you could've noticed there is cheese on my plates. Yep. I wanted to know how would my body react to diary. And I'll keep trying, I have to find another source of protein, when I dont want to eat that much of meat.

This happens to me all the time - when I finish my main meal, I always end up eating more veggies, nuts or some fruit.

Have a wonderful day,
Domi







Pekingská kachna


Zeleninový salát (moje úchylka na zelí) s variací sýrů



Cuketové nudle s rajčatovou omáčkou a mozarellou.

Salát s pečenou řepou a hořčičnými semínky








7 komentářů :

  1. rozhodně musíš navštívit Whole Foods Market hned v ulici nad piccadilly cirkus <3 A mrknout na Carnaby street (obchudky, hospudky, uzasna atmosfera) a klasika - Lush na Oxford Street :)

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, hrozne se mi libi fotka: vajicka s vajickama a pak ten salat mezi svickovo a svickovou!!:D:* Mas to krasny Domi! Z takovych pestrych taliru se najedi i oci:)))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je dokonalost :) ! O víkendu jsem zkoušela tvoji paleo kaši a byla dokonalá :D ! Navíc jsem se divila jak mě zasytila :D ,protože jsem zvyklá na kopu vloček uvařených se vším možným.Musela jsem čekat 3,5 hodiny,než jsem vyrazila běhat :D !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Super!! Je vidět, že i paleo strava může být chutná! Chtěla bych se zeptat, jak si dělala cuketový nudle s rajčatovou omáčkou ? Cuketu jen nastrouhat a uvařit ve vodě nebo péct v troubě? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Na ty fotky jsem se neměl koukat v tento čas :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Já doporucuju sednout na loď Thames Clipper v Greenwichi a nechat se ji svézt až k Westmisteru - výstup na Southbank. Pokud bude jakž takz počasí - dneska nám tu pršelo - tak to stojí za pohledy. Lístky se daji koupit na palubě a nebo na zastávce v automatu. Jinak mám moc rada Greenwich - pak procházky při Temži. Další tip je metrem do Little Venice a pak pěšky do Regents parku.. Dá se dojit při kanálu i do Camdenu! Pěknou návštěvu! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Super, Domi. Díky moc, to je tak inspirativní! A tolik jsem tuhle inspiraci potřebovala. Díky a dobrou chuť! :) :)

    OdpovědětVymazat