DBLOG BY DOMINIKA

úterý 17. listopadu 2015

LAYERS LAYERS LAYERS

Než jsme odjeli s přítelem do Londýna, byli jsme se projít v Průhonickém parku (tip na super procházku!) a nafotili tento outfit. Bylo překrásně a listí ještě na stromech. Tento podzim se náramně vyvedl, co říkáte?

Mimochodem - akorát jsme přijeli z Drážďan, kam jsme poprvé jeli o svátku a už to NIKDY neuděláme. Místo obvyklé hodiny a půl jsme tam jeli čtyři!!!!!!. Na hranicích kontrolovali uprchlíky a celé centrum bylo ucpané Pražáky, co si udělali výlet. Stejně jako my. Takže to vážně chvilku trvalo.. Pak jsme všichni byli tak otrávení, že jsme si den ani nákupy neužili a nekoupili ANI JEDEN Vánoční dárek :D.

Což je škoda, protože jsme měli fungl nové auto s obřím kufrem od RENTT.cz. Kdybyste si tedy chtěl někdo udělat výlet a nechtělo se vám autobusem, můžete jejich služby využít s 15% slevou při zmínění kódu DBLOG.

Takže kdo jede se mnou příště? :D


Before I left for London, my boyfriend and I went to Průhonický park (tip for a lovely walk) and shoot this outfit. Amazing fall this year right?

By the way I just came back from one-day-trip to Dresden, where I am never going back again on a holliday. It never took this long to get there. Four hours instead of one and a half. Pfuuuu - I didnt even want to do the Christmas shopping after all. Actually.... we didnt buy anything :D.

Really need to go there again - whos with me? :D










Jacket - Zoot.cz
Scarf, Sweater - Orsay
Leggings - Zara
Bag -  Kennel&Schmunder
T-Shirt - Primark
Shoes - Adidas

8 komentářů :

  1. Vždycky když se jdu podívat do Orsaye, tak mě často čeká zklamání a v životě by mě nenapadlo, že se tam dá sehnat tak skvělý svetr :))
    Hezký den :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kontrolám na hranicích se ted už bohužel nevyhneš. Už nákej ten měsíc je to tam uzavřený a vybírají si, koho nechají projet a koho si zkontrolujou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím jsme tak nějak počítali, ale že to potrvá tak dlooouuuhhoooooooooo... Pfuuuuu :)

      Vymazat
  3. Krásný outfit a super vlasy Domi ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ziji v Nemecku v Mnichove,zlate kontroly holky.Jinak Domii,zase vypadas super:-DJinak mam dotaz?ja nemuzu nak pochopit ted tu modu nad kotniky.V lete to taky nosim a je to super,ale ted???Tuhnou mi svaly zimou,kdyz to vidim.Nejhorsi je,ze shanim kalhoty a vetsina je jich nad ty kotniky.Pri me praci si nemuzu dovolit do prace prijit ve valenkach:-D:-Da kozacky zatim nechci nosit.Preji krasny den.

    OdpovědětVymazat
  5. to mi ani neříkej, taky ze chystáme do Dráždan:/

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherný svetřík!! <3 .. Taky jsme včera jeli do Drážďan a absolutně jsme sabotovali Primark :-D .. Všude samí Češi a každý 3 obrovský tašky nekvalitního oblečení právě tam odsud.. To zdržení říkali v rádiu, a tak jsme to vzali jinudy než přes dálnici a trvalo to asi tak hodku a 3/4 :)) .. A kromě Primarku (který byl fakt šílený :D) to bylo moc fajn!! :)))

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat