DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 2. listopadu 2015

LOV ORGANIC TEA vs. COFFEE


Dnes a denně mi chodí dotazy, co a s čím piju kafe

Já vím a omlouvám se za to, že jsem vám to dávno neřekla, ale já už dva měsíce kafe nemůžu ani cítit. Pila jsem ho buď samotné černé (espresso, americano) anebo s mandlovým mlékem. Bez problému jsem vypila až sedm obrovských hrníček press z kávovaru. No. Přesně tak, taky si říkám ''fuj'' :D. Cítila jsem, že jsem překafovaná, a tak musela zakročit. Kafe, i se všemi kofeinovými čaji jsem vyřadila. Drželo mě to dva měsíce, pak jsem si jako ''cheat'' dala k svátku ledové kafe s mandlovým mlékem, které naprosto zbožňuji a bylo výborné. nevím ale, co se stalo, od té doby jsem ho neměla. Zhnusilo se mi natolik, že si k čistě černému kafi ani nepřičuchnu.

Pokud se ptáte, jak jsem se cítila při kofeinovém detoxu... tak jsem se cítila naprosto skvěle. Jen mě pár dnů lehce bolela hlava, toť ale vše...

Ve finále jsem ale i tak zařadila zpátky čaje obsahující kofein a nelituji toho. Vlastně se teď bez čajů neobejdu. Miluji Kusmi Tea, které jsem dostala k narozkám. A tyto jejich sesterské čaje LOV ORGANIC pro Roxy se mi objevily doma v pátek a kdybyste cítili, jak voní (a chutnají!). Pecka.

Krásně doplňují Roxy sportovní řadu oblečení, mají po tréninku nakopnout tělo k regeneraci a svěžesti. A ještě je v takové krásné krabičce.

Jak jste na tom s kafem a čajem vy? Můžete/nemůžete? Chutná vám vyhlášené Pumpkin Spice ze Starbucksu? :))


9 komentářů :

  1. Já pracovala přes dva roky v Costě. Předtím jsem kafe nepila vůbec a pak si začla vybírat. Takže to dopadlo tak, že v kavárně si dám ráda, ale spíš mléčné a sojové (jako je latté), doma bych si ale třeba rozpustné nikdy nedala.
    Od té doby co jsem se přestěhovala do Londýna oblíbila jsem si čaje, protože kohoutková voda mi tu nechutná. Takže celé dny popíjím bylinkové čaje. Heřmánkový je můj nejoblíbenější!
    A Pumpkin spiced latte mi nechutná :( Rději si dám svou oblíbenou White Chocolate Mocha :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kafe jsem nikdy nemusela :) ať už latté nebo cokoliv jiného. Ale vždycky jsem milovala čaje, hlavně ovocné a s cukrem. Od té doby co mám svoji stálou brigádu jsem se naučila pít čase bez cukru (nechce se mi kupovat do práce :D) a hlavně teď piju zelené čaje! Nejlepší co jsem kdy měla, byl z Marks and Spencer :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som mala pred par rokmi kofeinovy detox nedobrovolne (nemohla som spavat) a strasne zle som to niesla. Ked som citila niekde kavu bola som ako fetak, normalne som bola nervozna a nevrla..Ani neviem, ako sa ten moj navrat ku kave udial, ale som rada - je to pre mna nielen napoj ale aj relax:)

    Pozyvam na 6 rocnu GA o Biodermu, Macadamia hair..tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    OdpovědětVymazat
  4. Já miluju čaje, ale i kafe. Co se týká kafe, tak ve Starbucks jsem se vším všudy byla asi 2x... Mám doma kávovar a miluju vůni čerstvě namletého kafe ;)

    A.

    OdpovědětVymazat
  5. promin ale presso neexistuje, znamena to italsky "na", kdyz uz tak espresso...

    OdpovědětVymazat
  6. Dají se někde koupit ? A taky bych Vás chtěla pozvat na GIVEAWAY na mém blogu

    OdpovědětVymazat
  7. Kde se dá konkrétně tento čaj objednat, prosím?

    OdpovědětVymazat