DBLOG BY DOMINIKA

pátek 6. listopadu 2015

RANDOM SHOTS

Podzim nám začal a já vám po šíííleně dlouhé době přináším week in pictures. Už to moc week in pictures není, spíše to asi pojmenuju RANDOM SHOTS :D 

Zítra se už můžete těšit na první report z Londýna, kde se dozvíte, co mi je a jak proběhla poslední akupuntura. :/

Podzim is here and I am bringing you after a long time Week in pictures post. I think its not anymore week in pictures, since I dont post it weekly :D - so lets name it RANDOM SHOTS.

Tomorrow is the day, Ill post the first London diary, where Ill tell you, whats wrong with me and hod did the last acupuncture go.. :/


 Válenky EMU z different.cz / New EMU shoes from different.cz



 Kari Traa venkovní cvíčo s Domi a Terkou / Kari Traa workout







 Adidas Shooting - konečné fotky zde 

 the final photos here.



 Nové Daniel Wellington hodinky, 15% sleva při zadání DBLOG, platí do 15.11. 

New DW watch - get 15% off with the code DBLOG, valid until 15.11.







 Mohito vs. Zara - kterej? Which one?

 Byli jsme s přítelem na NEJLEPŠÍ thaiské aroma masáži v Sabai... Slečna mi rozmasírovala mé bolavé záda, další dvě hodiny mi bylo špatně, jak mi rozhýbala toxiny a samozřejmě jsem se další dva dny díky tomu nemohla hýbat :D:D. Přítel na tom byl stejně. 

Můžete mi ale pravidelně takový masáže platit, fakt mi pomůžou!! :D

When to this amazing thai aroma massage with my boy... And couldn't move for two days.. Anyone, who would pay regularly me these massages, it would help me a lot :D












Navštívila jsem Design Blok a nevím, jaké z toho mám pocity. Stánky byly naprosto úžasný, hezký a designový, radost pohledět, ale asi mi vadil prostor. Nemám s čím srovnávat, byla jsem na DB poprvé, ale bylo to takové... neosobní, bez kouzla.

Zpátky ale ke stánkům, nejvíce mě zaujal stánek tří návrhářek šprků Mooyyy. Každá z dam vložila příběh a kouzlo do svých kolekcí. To, co mě zaujalo nejvíce byly Ruksha semena, která nás chrání a dodávají nám pozitivní energii. No, tak to je pak jasné, že mě učarovaly. Hned jsem si je na internetu našla a objednala si pár kousků. Až mi přijdou, dám vědět fotkami. :)) Zatím můžete hádat, které to jsou :)))

Few weeks ago I visited Desing Blok and I am not sure if I liked it or not... All of the brands/designers were amazing, but I guess I didnt like the place. It was not that cozy as I expected.

But back to the designers.. What cached my eyes the most, where three designers of jewellery Mooyyy. Each one of them put a story into their collection. Ruksha seeds were one of those magical parts. They protect you and give you positive energy. Thats why I liked them the most.

I ordered some right when I came back and looking forward to share the pictures with you :))!






























Jeden večer jsem s maminkou strávila 3 hodiny na ambulanci. Vlastně jsme jen a jen čekaly. V prázdné nemocnici. (Proč se rozčiluju? Welcome to ČR..). Naštípla si žebro a sotva mohla dýchat. :/

Den na to jsem byla s mamí, která byla, jako ostatní maminky blogerek, pozvaná se mnou na jednu akci v Mandarin hotelu. I když s rodiči bydlím a čas od času s mamí někam jedeme, tak už se tak ale nestalo dlouho... Po celé akci jsme se šly cournout, něco málo nakoupily, daly si spolu super oběd v delmartu a jely domů, bylo to kouzelný a přesně to jsem ten den potřebovala <3!. Co mě ale nejvíce dostalo bylo, když mi maminka řekla, že jediný, čeho se bála bylo, aby po tý nemocnici se mnou vůbec mohla jet a nenechala mě v tom samotnout. <3

Miluju tě.

I spent over 3 hours waiting with my mum at the hospital. She couldnt move and breath much.. After all, they told us, she had cracked her rib partially. :(

The day after we spent a lovely morning with other bloggers mums at one event. As I live with my parents, its still nice to do a mother&daughter day. And that was exactly, what we did&needed... Later we went shopping and had a lovely lunch, where my mum told me, that the night before she was really scared that she would be able to come. <3.

Love you the most.




























@madotta








Objednávky na dorty & makronky přijímáme. Buď piště mně do mailu anebo www.kitchenandthecity.cz 









 Do what you love and do a lot of it :))))) <3










Halloween & zeleninové chipsy a já jako makronek.. Recept bude! 

Hallooween & veggie chips & me as a macaron. Obviously. 












 Bestie time & happy messy buns.













Byla jsem na uveřejnění nových Yves Rocher vánočních produktů a jsem nadšená! Až budu doma, udělám vám článek.

New Yves Rocher Christmas collection - will be on blog as I get back from London.

A v den odletu jsem to měla nejvíce bussy - hned v 9:30 jsem byla na tiskovce Sony, kde nás seznámili s jejich novými sluchátky. Ty malé pecičky H.EAR IN mají v sobě zabudovaný noise cancelling systém, který ruší okolní ruch. Když si to zapnete (i bez písniček), tak vážně skoro nic neslyšíte. Ideální, pokud nechcete poslouchat připomínky v MHD anebo třeba svou drahou polovičku :D.

A i když jsem apple lover a nedám dopustit na iSluchátka, tak ty bych ve srovnání s těmito hodila do koše a brala tyto Sony hned ve všech barvách! Boží! #DomiApproved. 


A těsně před odletem jsem ještě byla na akci KOMONO&HAPPY SOCKS. Spojili se a udělali super hodinky s měňavým ciferníkem. Nafotím také. :)) Zbytek akce jsem strávila v super společnosti, pak mě rovnou nabrala mamka s přítelem a jeli jsme na letiště :)).

Happy Socks & Komono collaborated and came up with amazing watch, which were introduced to us on an evening when I was leaving to London.





Mějte se přenádherně a posílejte tipy na místa, kam v Londýně! :)))

Pusu,
Domi

Have a wonderful day and let me know of places in London, where we need to go!

Kiss,
Domi


12 komentářů :

  1. Ahojky, tip určitě ! Alexandra Paláce v Muswell Hill, žila jsem tam rok a nejoblíbenější místo, fakt! Je tam super výhled na cely Londýn. Nejbližší zastávka metra je asi East Finchley, nebo z Tottenhamu autobus 134 a zastávka Muswell hill Road :) a pak určitě Camden town stojí za podívání i přes tu kupu lidi tam ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, článok je mega super :* a prosím odkiaľ je ten hrnček na tej foto s Roxy čajom? :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, určtě ti sluší ten růžový kabát od MOHITA víc!! Je úúplně boží, jako všechny fotky :) Užijte si Londýn!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Domi, krásné fotky! a určitě ten kabát z Mohita, ten ze Zary je šíleně...ruský :D
    chtěla jsem se zeptat, na jedné fotce máš vyfocenou paleo porridge a vedle v hrnečku něco s pěnou, mohu se zeptat co to je? Normálně bych řekla, že káva, ale vím, že ji teď nepiješ, tak mě to zaujalo. Díky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ahoj :)))) To je Ditty ovoce&kafe s mandlovým mlékem :)

      Vymazat
  5. Domi tak to jsou naprosto krásné fotky! Ráda bych si objednala dortík u tvé mamči, ale bohužel jsem z Jesenicka a to je moc daleko :( Ti tvoji pejsci jsou naprosto fotogeničtí! Jsou užasní :) Londýn si užijte s přítelem, snad se tam taky jednou podívám!:) Jinak v Yves Rocher jsem se už byla podívat na tu jejich novou kolekci s tím jablkem a neodolala jsem! Musela jsem si hned něco koupit :D :)
    Měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš nejkrásnější fotky :) !"
    A taky psa,hodinky a paleokaše :D !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Kožíšek ber rozhodně ten s vínovými akcenty, Domi, vypadá parádně a ty v něm taky!:)

    OdpovědětVymazat
  8. MOHITO! Nádherné fotky, pejsciii a ty! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Domii, za tyhle kvanta fotěk tě miluju:D♥ A můžu se zeptat, odkud je to oříškové máslo?:) Viděla jsem ho někde na netu a chtěla ho koupit taťkovi, ale už jsem zapomněla stránku. Takže kamenný obchod by se mi hodil:)):*

    OdpovědětVymazat