DBLOG BY DOMINIKA

středa 2. prosince 2015

CHRISTMAS GIFT TIPS

PRO SÉGRU / KAMARÁDKU

1. Kosmetika - Rtěnky / lesky / stíny / krémy / eos balzámy (zde)  (na ladyworld.cz máte 5% slevu s kódem ''dominikapo'')


3. Pandora přívěsekje klasika pro každou kamarádku / ségru / maminku / babičku - co rovnou nějaký vánoční z nové kolekce? Můj Panďorácký vánoční wishlist si můžete prohlídnout zde a vytvořit si vlastní :))

4. Hodinky anebo krásné náramky kamarádství. (Na Daniel Wellington stránkách máte 15% slevu s kódem ''DW_dblog''.)

5. Čepice / palčáky / šála / nákrčník Roxy napuštěný Biothermou - krásně pleť v zimě vyživuje.

PRO PŘÍTELE / BRÁCHU / KAMARÁDA

1. Hrníček - toto je asi spíše takový dívčí dárek, ale zas - proč by kluci nemohli mít pořádný hrníček na ranní kafe? :))
2. Peněženka / Danny P. (zde) - Pokud někoho odměníte kvalitním kouskem, vydrží mu neskutečně dlouho, já mám svou koženou už pět let a nevypadá, že by jí měla nějaká vyměnit.

3. Vánoční svetr - už druhým rokem hledám ten správný svetr pro mě, ale vždycky jsem si přála přítelovi jeden pořídit. I když by ho asi nenosil, asi to letos risknu a jeden mu pořídím :D Promiň!

4. Hodinky - s peněženkou je považuji za ''hlavní'' dárek, hlavně nenápadně zjistěte, jaké přesně se líbí, ať máji jíště větší radost :)

5.Ponožky (zde) - byly by to snad vánoce, kdyby alespoň jeden člen rodiny nedostal ponožky nebo spodní prádlo? :D

PRO MAMINKU / TETU

1. Pyžamo - mojí mamce každoročně můj jéžíšek kupuje pyžamo (heh, promiň mamí, letos tam žádný nebude). Je jí šííleně těžký jí koupit cokoliv na sebe, takže proto volím takové měkké dárky, kde když se jí nebudou líbit, tak jí v tom uvidíme jenom my doma. <3 Miluju tě.

2. Kvalitní kosmetika - chtějí být nekonečně mladé, tak proč je v tom nenechat :D? Co nějaké antivráskové sérum? Parfém je klasika snad pro každého, nikoho neurazí, pokud se tedy trefíte do vůně :D.

3. Miluji svíčky (podobná zde), hlavně o vánocích a je to takový vděčný dárek a doplníte tím i takzvaný ''hlavní'' dárek. Ještě mě napadají vonné tyčinky.

4. Kabelka Matt&Natt z veganské kůže je skvělý tip na ''hlavní dárek'' :) Jejich kabelky i peněženky mají také na zoot.cz , kde máte slevu 15% s kódem ''RADOSTODDBLOG''



PRO BABIČKU / DĚDU
1. Knížky - zde mám Polreichovu kuchařku - vím, že babičky jsou ty nejzkušenější kuchařky, ale jsou zajeté ve svých starých receptech a ty jsou často hodně těžké, tak pojďme je naučit něco nového, lehčího. Což znamená to, že dost možná bude kuchařka zahozená vzadu v knihovně, ale chceme aby byli zdraví. Tak jim vysvětlete, že to s nimi myslíte dobře :) A dědovi nějakou válečnou knížku, co tuto novinku - Mnihov / Krize Appeasementu?

2. Doplňky do bytu - ty moje babička přímo zbožňuje! Po ní to asi ta maminka má :D  Závěsná srdíčka / hodiny pro dědu/ trojhrany na zeď (ty asi životně potřebuju do pokojíčku!)

3. Miluji čaje a miluji je dávat, zatím jsem je dala vždy alespoň někomu o vánocích. Tak rovnou alespoň s hrníčkem.

4. A klasikou pro babičky a dědy jsou kosmetické balíčky. Yves Rocher má skvělou vánoční edici (#vyzkoušenoZaVás a Toni&Guy má moje babi a teta snad nejradši, to pro prarodiče není, ale mají teď dárkové balení s obalem na ipad.

PRO TAŤKU

1. Knížka - a proč ne rovnou o cvičení? Nikdy není moc pozdě na to začít cvičit :)

2. Karafa na víno, protože muži jsou klasici přece.

3. Kožená peněžka Danny Pspolečně i na iPhone 

4. Měkké dárky - košile, protože ženy milují muže v košilích. A vtipné trenýrky, opět nesmí chybět :D.

5. Diář, aby nezapomněli na různá výročí a narozeniny :)


Mějte se krásně a nezapomeňte mi napsat do komentářů, co by udělalo radost vám :))

4 komentáře :

  1. trenyrky se pisou s tvrdym y!!! paneboze. slovosled a chyby v interpunkci u jinejch clanku nekomentuju, ale z tohodle me vylozene boli oci. myslela jsem, ze kdyz chce clovet delat blog, mel by umet spravne a hlavne zajimave psat, ale zrejme to neni nutny :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna u tebe se stále divím, že se na můj blog vracíš, díks)

      Vymazat
  2. to pyzamo cerne pro mamku je super- kde se sezene?

    OdpovědětVymazat