DBLOG BY DOMINIKA

sobota 19. prosince 2015

HAPPY BIRTHDAY DBLOG

Před pár týny to byl přesně rok, co jsme s tetou přišly s nápadem založení blogu. Týýýjo už rok!!!! Bylo to na dálnici D1 směrem do Ostravy, kam jsme společně jely pracovat. :D Kdybyste slyšely všechny nápady na název blogu, zasmějete se s námi, ale jsou to takové inside jokes, takže vám samozřejmě vtipný připadat nebudou :D Mezi nimi tam bylo i dblog by do:ga (Dominika : Gabina - teta).

Nechtěla jsem si blog zakládat s kamarádkou. Ani jednou, sebevíc dobrou. Nedělalo by to dobře. Každá bychom mohla vidět blogování jinak, na případné spolupráce jsme mohly mít jiný názor a tak dále a tak dále..

Gabča mezi tím nahrála dohromady čtyři články, nastoupila do nové práce a tímto náš společný blog začal být MÝM blogem. :D

Pak nastal ten onen den. 19.12. mamka slavila narozky a já večer šla hlídat malou Violku, měla jsem výčitky, že jí nechám samotnou. Musela jsem a když Violka usnula. Napsala jsem první článek. Z Dubaje, můžete se na něj kouknout sem. A týjooooo tolik pozitivních reakcí - úžasný - děkuji.

Po dvou měsících pak přišla doba, kdy mi začalo chodit hodně negativních komentářů, z čehož jsem byla vážně smutná, ale obrnilo mě to a jak se říká - všechno špatný, je pro něco dobrý :))). Takže vám, co jste mi takové komentáře psali a píšete, děkuju :).

Před rokem jsem si vysnila (v ten moment jsem si to vážně jen přála) nějaké spolupráce, které jsem si moc přála a tak moc jsem si je přála, že se po roce splnily. A kolikrát jsem plakala štěstím. 

Děkuji!

Vždy jsem záviděla lidem, co dělají to, co je v životě baví. No - teď to dělám také a jsem chodící reklamou na štěstí.

Před rokem jsem totiž absolutně nevěděla, co mám se svým životem dělat. Nekecám. Tak moc jsem se v blogování našla, že je to věc, kterou chci v životě dělat. Alespoň teď :)))) Přes léto jsem se tomu věnovala na 100% a vrátilo se mi to. 

Měla jsem za celou tu dobu možnost se setkat s tolika zajímavými a inspirativními lidmi. Nejen z firem, ale mezi blogerkami - našla jsem si v nich nové kamarádky. Také jsem si našla ty pravé lidi kolem sebe a uvědomila si, jak moc je důležité, kým se v životě obklopujete.

Velké díky dále patří Elite Bloggers.

A mé rodině, příteli (za obrovskou trpělivost mě fotit, vydržet se chvíli nenajíst než to vyfotím......), kamarádkam taktéž.

Děkuji hlavně GABČE, že mě do toho donutila.

Olympusu za vypůjčení foťáku, díky kterému mě začalo focení ještě více bavit.

Ale pak hlavně VÁM VŠEM, že jste se mnou zůstali, ženete mě dál, za vaše komentáře (ať už ty dobrý nebo ty zlý) a dobrou náladu, kterou mi dávate.

Děkuji, ještě tak milionkrát.

A tobě dblogu přeji Happy B-day :))


6 komentářů :

  1. Tvůj blog je jeden z mých nejoblíbenějších, jsi strašně pozitivní člověk a to mě baví :) takže přeju ještě víc úspěchů! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvůj blog patří do mým nejoblíbenějších, líbí se mi jak z tebe srší pozitivní energie, jak v klidu odpovíš negativním komentářům a tvé spotovní/vařící články :D :) !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Přeji blogu všechno nejlepší! ♥ Já se svým blogem oslavím první narozeniny zhruba za čtrnáct dní a když o tom tak přemýšlím, mám s tebou úplně stejný názor. Blogování se pro mě stalo něčím, co mě naprosto chytlo a nedokážu si představit, že bych to dál nedělala... ☺ Jen tak dál, vracím se na d-blog hrooozně ráda ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem strašně moc ráda, že tě nic neodradilo a pokračovala si dál, protože tvůj blog je nejlepší z nejlepších! Díky tvému blogu jsem začala číst víc a víc blogerek! Ale ty nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  5. Hlavne pokracuj, protoze si moc inspirativni osoba, a na tvoje clanky si VZDYCKY najdu cas :-)
    esskimokiss.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Juhuu, jsem hrozně moc ráda, že tě blogování baví a naplňuje! tvé články zbožňuju, jsou nabité energií a pozitivismem :-)

    OdpovědětVymazat