DBLOG BY DOMINIKA

středa 2. prosince 2015

RANDOM SHOOTS


Ahoj! Je to pár týdnů, co jsem nic takového nepostla, tak vše napravuji :))) Fotek není 100, ale ''jenom'' 56, z toho důvodu, že sjem na blog začala daleko více přispívat, je to pro mě daleko jednodušší a vy aspoň můžete vědět, že vždy bude na blogu něco nového :)





Když bych tedy měla shrnout poslední týdny - byly přeúžasný, ale byly taky dost smutný. Byly plné experimentování a další poznávání mého těla - přešla jsem k veganství a vypada jsem jak těhule, viz photo :D. Na článek plný poznatků, který jsem napsala po 10ti dnech, se koukněte tady.

Těhule - netěhule, stále jsem chodila cvičit. Trenér ''ty vado, kdybych tě neznal, tak tu spolu budeme dělat tehotenský cviky'' :D.


 Furt dokola jsem nosila modrý kožíšek, protože jsem se do něj jednoduše za-mi-lo-va-la. Přivezla jsem si ho z Londýna.

Byly jsme s ostatními blogerkami podpořit ACOS holky, když křtily svou knížku - holky, gratuluji!







Pavlem jsme točili a točili, kdybyste vždy viděli tu domluvu mezi námi na čase - katastrofa :D. On je vytížený ráno a večer a já mám školu přes poledne. Pecka :D. Ale vždy se domluvíme, na videa se můžete podívat zde.





 Fotily jsme pro vás s Didi nový outfit - s kožichem. Už na něj sice není počasí, ale do konce týdne ho sepíšu. Taky jsem u D. spala, přesně, co bylo v tu dobu třeba - friend support. <3






 Pamatujete si, když jsme s Eliškou fotily pro Adidas? (článek zde). Tak konečně jsme byly na slíbené akci rozsviť Prahu a podívejte se sami - všichni jsme svítili jak světlušky. Běželo se buď 6 anebo 9km, dále byly skupiny rozdělené na pomalé a rychlé. My jsme byly v tý nejkratší a nejpomalejší, hah :D. Trasou bylo i 5 světelných stanovišť - prolézání laserovou klecí, rozcvička se světelnými ''meči'', průběh UV barvou, kterou jsme pak ''vyšlapaly'' cestičku, pak jsme doběhli pod trojský most, kde byla připravena vyvýšená deska a my jsme museli tak dloouuhhooo šlapat a skákat, dokud jsme nenaplnili 100% skákání (tohle vážně nevim, jak popsat) - celý program doprovázeli skvělí DJové a my si s Eliškou stihly i v daném (pomalejším) tempu pokecat :D.

A Adidas nezklamal - měl opět nejlepší catering a welcome drink v UV skleničkách.





 S Miou jsme byly na společném obědě v YamYam, mňam! A už v sobotu se na vás těšíme u stánku s oblečením na Bloges Marketu! Pozvánka s více info zde.






 Moje cvičící crew, s naším trenérem uprostřed. U nás ve fitku stát na míči nikdo jiný neumí, trenér si ale umí vybrat co? :))))))))


 Výlet do Drážďan s mums a přítelem - na to jsme využili služby RENTT.cz - půjčovna vozů, abysme měli obrovský kufr na všechny ty dárky pod stromeček. :))






 Focení ve větru m-i-l-u-j-u.



 Veganské nákupy :)


 A naše holčičky dostaly nabídku na svou první spolupráci, tak jsme na to s nimi kývly - psí jogurty jsou za ně naprosta pecka! Voní mimochodem jako activie :D. A granule jsou 100% přírodní za studena lisované - pro naše holčičky, jen to nejlepší.

Mimochodem - koukněte se, jak Kejtyna kouká :D




 Blogerka roku - větší článek zde.







 Výlet do Poděbrad a nová kulma na vlasy a nespokojená recenze na restauraci Coa.



Doufám, že se vám článek líbil,
těším se na vás zítra,
Domi

6 komentářů :

  1. Moc hezké fotky, vždycky z nich cítím a vyzařuje z nich pozitivní energie :))
    A chtěla bych se zeptat odkud jsou džíny ze sedmé fotky odspoda, moc mě zaujaly :) děkuju moc!

    OdpovědětVymazat
  2. Velký obdiv za to, že jsi postla fotografii s "břichem", protože já bych třeba na to neměla!!

    OdpovědětVymazat
  3. To byl příjemný nával fotek :) Ty vlny byly nádherné a moc ti sedly! :) Jinak bych se chtěla zeptat, to fialové/tmavě vínové tríčo na cvičení s dlouhým rukávem je odkud? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super fotky :) !
    Ty poslední legíny jsou úžasný,můžu se tě zeptat odkud je máš :) ?

    OdpovědětVymazat