DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 17. prosince 2015

SMOOTHIE OF THE DAY


Krásný večer - opět bych se měla učit, ale píši článek - já jsem s timhle příšerná :D. Chtěla jsem se s vámi podělit, co se mi dneska stalo.... Po schůzce jsem jela domů, nebylo mi dobře, udělala jsem si tedy smoothie (banán, lesní ovoce, meruňky, vanilka, voda a ovesné mléko). Bylo ale světlo, a tak jsem si řekla, skvělá příležitost konečně natočit to Q&A video, které vám slibuji už 2 týdny. Tak jsem začala. 

Po prvních 20ti minutách se mi zaplnila karta, tak jsem video přetáhla do počítače, video z karty smazala a pokračovala v natáčení dál na danou kartu... Po natočení další části se mi vybila baterka - srsly? Tak jsem jí rychle nabila, udělala si místo smoothie kafe a opět točila dál. Když jsem i zbylé videa chtěla přetáhnout do počítače, ukázalo se, že při prvním videu (které bylo nejdelší) došlo k erroru a video se do počítače nenahrálo. Z karty jsem ho smazala, takže můžu natáčet opět celé znova :D.

Ach jo :D :))) 

Tak aspoň ingredience na to smoothie jsem vám napsala - bylo geniální!


2 komentáře :

  1. Ta první fotka nemá chybu ♥ Jinak smoothie taky miluju, ale nikdy jsem ho nezkoušela se sojovým/ovesným mlékem, tak to musím napravit :))

    OdpovědětVymazat
  2. Na fotkách ti (vám :D) to moc sluší :) ! A smoothie zní skvěle,obzvlášť meruňky ve smoothie miluju :) !

    runeatandtravel.blogspot.com

    OdpovědětVymazat