DBLOG BY DOMINIKA

úterý 12. ledna 2016

12/01/2016


Jednou mi jeden kluk řekl, že z mýho twitteru a snapchatu pozná, že je zkouškový. Vždycky začnu postovat zoufalé příspěvky o tom, jak to neumim a jak se to nestíhám naučit. No jo - jsem klasik :D. Neni tomu jinak ani tento leden. Ale další zkouška za mnou. V neděli další a příští až v následujícím týdnu. Mimochodem už v neděli s přítelem odjíždíme na tři dny pryč - nemůžu vám ale říct kam, je to přítelův dárek k narozeninám a celý bych to zkazila :))

Hned po zkoušce jsem se šla uklidnit na jogu / pojďte někdy taky, rozvrh najdete zde / hned pak na trénink a pak za Dittou. Navečeřely jsme se v mém nově oblíbeném veganském podniku - Herbivore. Daly jsme si k tomu ještě fresh a acai smoothie. Pan nás majitel ještě přemluvil do skvělé raw zmrzky (viz můj snapchat :D ) a hned bych si dala další, nejgeniálnější, slazená jen ovocem. Božííí, děkujeme moc :).

Pak jsem ještě protrpěla půl hodiny na fyzioterapii a ukončila celý den super schůzkou :).

Jak jdou zkoušky vám a jak přežíváte studijní dny? Nějaké typy jak se učit? Jak se odreagováváte?

Kiss kiss,
Domi 

///

Once one guy told me, he knows when is the ''finals season'' - I always post desperate posts on my twitter and snapchat. Things like '' I have no idea, how to study'' ''I have no time'' ''Its a lot of it'' ''I dont even know what is this subject about'' - well - this is typical me :D. This one from todays is done and I can't wait for sunday, when Ill be leaving with my boyfriend for a few days out of Czech Rep. Yaay :)

After the exam I took a joga class and then straight to my workout session, then I went to see my best friend. We had dinner at Herbivore - new vegan bistro in Prague. The food is reeeaalllyyy good. And guess what? The owner recommended us raw ice cream - coconut and chocolate one and they were a-ma-zing! <3

How do you deal with finals? Any tips how to study?

Good luck to everyone :))

Kiss kiss,
Domi










8 komentářů :

  1. Ahoj, mohla bych se zeptat jak si můžu udělat podobný vzhled blogu jako máš ty? Už jsem to na Google blog zkoušela A ne zatím nic moc. :-( Děkuju předem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, dělal mi ho Kuba Kašpar :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty si jednoducho pre ryšavé vlasy stvorená. Vyzeráš božsky ♥ Silno držím palce pri všetkých skúškach, ale určite to dáš, stres je len nevyhnutnou súčasťou ;) Lokai ♥

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Domi, co je to za odstín rtěnka prosím? Moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  5. Tie vlasy ti neskutočne idú!!!! <3

    OdpovědětVymazat
  6. Tak ta zmrzlina vypadá úžasně! Musím ji vyzkoušet! :O ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Takovéhle jednoduché články mám moc ráda :) ! Večeře vypadá skvěle !

    http://runeatandtravel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Domčo prosím tě, ten Lokai náramek se dá koupit někde v kamenném obchodě?

    OdpovědětVymazat