DBLOG BY DOMINIKA

neděle 3. ledna 2016

BIRTHDAY BOY


Můj přítel měl dnes narozeniny a vše bylo tak, jak má. Ráno jsem mu upekla vanilkový cheesecake podle maminčina receptu (zde), upravila se a před dvanáctkou jsem ho vzbudila (jen ať se hezky vyspí..), abysme v jednu byli v Ambiente Pasta Nuova na degustaci těstovin&pizz a já salátového baru. Přítele jsem tam tahala už několikrát, ale vždy ve finále chtěl jinam - no tak dnes jsem mu konečně ukázala, že tam doopravdy tu nejlepší pizzu mají.  Vyprávěl o tom každému, koho dnes potkal :D <3.

(Nevím, proč přinesli dvakrát ty dezertové sladké pizzy :D?)

Následně jsme se museli jít projít, protože jsme byli tak nacpaní... Jenže jsme zas málem umrzli.. :D Následovaly dvě rodinné večeře a teď už se spokojeně válím doma, půjdu si umýt hlavu svými novými Lush šampony, mrknu na učení o a pěkně mě začlo bolet v krku..... :/ Opět tedy nasazuji léčbu česnekem :D

Tímto bych ti <3 chtěla popřát ještě jednou ty nejkrásnější, nejšťastnější a nejúžasnější narozeniny. Ať se ti splní vše, co si přeješ a ať tě mají všichni rádi. Dárek/narozeniny si ještě společně užijeme (dostal jen informaci, že ho na tři dny ''unesu'' mimo Čr, neví kam. Ani hotel ani místo :)))) ).

<3 <3 <3 
Tvoje Domi







6 komentářů :

  1. To je tak krásný <3 buďte šťastní :-)

    OdpovědětVymazat
  2. S tebou chci chodit :D: Jak na tebe krásně kouká na té poslední fotce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Museli jste si to opravdu užít... ♥ Jinak ten dortík se ti povedl, vypadá skvěle! ☺

    OdpovědětVymazat