DBLOG BY DOMINIKA

středa 20. ledna 2016

BUDAPEST, I LOVE YOU


Předposlední večer jsme strávili taky pohádkově :)) Dali jsme si víno v hotelových Wine&Cheese hodinách, posilnili se hroznovým vínem, přítel sýrem a vyrazili na asi tří hodinovou procházku na Citadellu. Měli jsme štěstí, že hotel jsme měli vážně v centru, nedokážu si představit, že by byl jinde. Měli jsme to kousek všude :).

Byla příšerná kosa a šlo se do šílenýho kopce, ale ten výhled stál vážně za to, jen se mrkněte. Vůbec se mi nechtělo zpátky na hotel.

Další ráno jsme se bohatě nasnídali (to bysme nebyli my :D), zabalili a vyyrazili se jen tak courat městem, hlavně se podívat na Parlament. Už jsme neměli žádné plány, tak jsme se spíše nudili, ale krásně. Celý den jsme zakončili v hotelovém Sky Baru s výhledem na celé město. Fotkami to nejde zachtit, jak krásné to je <3.

Budapešť, byla jsi přenádherná a já už se nemohu dočkat našeho příště.

Děkuji.

///

The last evening was wonderful. We had a wine at the Wine&Cheese hotel hours, ate a snack and then went for a huge walk up to the Citadella - hill. It was super cold. the way up was scary and deep, but the view was worth it - just look at the pictures! :) <3

We had super loooong breakfast the next (and the last) morning :((,  then packed and went to the city to walk around (especially Parliament). We had no plans, so we went back to the hotel - and took some pictures at the sky bar with a view over the city and headed to the bus stations.

Budapest, I love you and I can't wait to see you soon, you were amazing.

Thank you.































3 komentáře :

  1. Jooo, koukám, že jste se měli fakt krásně :) Je to tam všechno moc hezký

    OdpovědětVymazat
  2. naprosto úžasný fotky a je vidět, že jste si to parádně užili :)

    international shein giveaway - do you want to win?

    OdpovědětVymazat
  3. Ty fotky noční Budapešti jsou super...

    OdpovědětVymazat