DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 14. ledna 2016

SCANDI FESTIVAL


Včerejší večer jsem po delší době strávila s Elitkama <3. Šly jsme společně do kina. Právě totiž probíhá Scandi festival (13.-19.1 - více info zde), kam nás pozvalo O2, viděly jsme film právě z tohoto festivalu. Přesněji film Mrzout (a byl finsky - hahahaha :D). Moc se mi líbil. Konečně něco jiného než ty americké přeslazené filmy, které končí všechny stejně (heh - ty mám ale nejradši :D). Mrzout byl o střetu dvou generací. Hned ve dvou směrech, děda žil na vesnici při silných tradicích a jeho syna z velkoměsta s manželkou. Postupně jim ničil svými názory a způsobem života nejen vztah, ale i kariéru. Kdybyste viděli, jak ten dědouš byl nechutně nepříjemnej, tak se mi budete smát, jak jsem na takovém filmu mohla vydržet, ale ono to bylo super vtipný :)))!

O2 má mimochodem svojí videotéku, kde se na různé filmy (včetněMrzouta) můžete kouknout za zlomek ceny lístku do kina.  Což mi přijde přímo super! A dneska je pátek - co si tedy udělat s kamarádkami nebo přítelem movie night, připravit si k tomu popcorn, kupu jídla a jen si užít večera?

Tak dejte vědět, na co byste se z videotéky koukli :). Ráda se nechám inspirovat.

Mějte se překrásně, 
Kiss, Domi

///

What a lovely evening with my Elite Bloggers last night <3. We went to see a movie at the Scandi Festival, where O2 invited us. We saw finish movie The Grump. I really liked it. It was something different from all the american movies, which all end the same.

I would like to have some tips with new movies, let me know,
Kiss,
Domi





1 komentář :

  1. Podle tvého popisu to zní jako super komedie :-D Bych se na to i koukla! Jinak všem vám to moc sluší na fotkách:-)

    OdpovědětVymazat