DBLOG BY DOMINIKA

pátek 1. ledna 2016

SO THESE WERE MY LAST DAYS OF 2015


Z instagramu jste si všimli, že jsem Silvestr strávila ve Špindlu. Už několikátým rokem tam jezdíme s naší holčičí skupinkou... A konečně můžeme říct, že jsme se rozrostli i o pánskou část.. :D Příjezd tam byl pro mě s přítelem velice velice nepříjemný - byli jsme domluveni s holkama (které s náma měli být na pokoji), že pojedeme jejich autem. Moje holčičí skupinka odjela už v 11. My kvůli práci měli naplánovaný odjezd na 16:00. Díky tomu jsem měla velice hektický den, abych vše stihla. V 15:00 mi volá přítel do centra, že se sraz posouvá na 18:00.

Moje nálada byla v ten moment na bodě mrazu. Jako vopravdu? Chápu zpoždění o hodinu, ale o dvě? :/. Když holky přijely, přijely o dalších 45 minut později se slovy ''máme úplně plný auto, nevejdete se''.

Mmmmmm přítel jim celé dopoledne psal a volal, že veme multivana (pro 8 lidí), budeme mít hodně místa, prý to nebylo nutné..... Než jsme přítelovo auto vyklidili, bylo 8 večer a my teprve vyjížděli do Špindlu. S nejhorší náladou, oba jsme jen mlčeli a nic neřikali. V autě se mi vysypala celá mistička rýže, na kterou jsem měla takovou chuť..... A po příjezdu do Špindlu jsme ještě museli měnit ubytování, protože to, co jsme měli domluvené, bylo opravdu PŘÍŠERNÉ. Vydržím toho opravdu hodně, jako jediná jsem i řekla, že tam nějak vydržim, ale tohle bylo ve finále i na mě moc... :D Díky absenci sněhu bylo ve Špindlu všude v hotelech volno, takže jsme se ubytovali v hotelu naproti a vše bylo vyřešeno.

Hořší začátek nebyl možný.... Vše se ale v následujících dnech otočilo a byl to ten nejlepší Silvestr, který jsem mohla zažít. Děkuju děkuju děkuju! 

A - začalo nám s půlnocí na prvního sněžit. A to bylo božský. <3 Přímo magický, když kluci začali malovat sprosté obrázky na každé auto :D :D :D

Jak jste Silvestr strávili vy? S rodinou? Kamarády?
Ještě jednou krásný nový rok, plno úspěchů, štěstí a lásky,
Vaše Domi
xxx











Vydali jsme se mimo jiné i na Špindlerovku, kde byl tak ukrutný vítr, že jsme asi 3 hodiny strávili v restauraci :D. Ani tam sníh nebyl.










































3 komentáře :

  1. Super fotky :) Šťastný a úspěšný nový rok! ♥

    OdpovědětVymazat
  2. wow, nádherný fotky Domi! a šťastný nový rok! <333
    jinak zažít takový den jako ty, tak by moje nálada byla taky na bodu mrazu :D ale to se prostě občas stane, hlavně, že se ten zbytek skvěle vydařil! přeju jen to nejlepší v tomto roce a hlavně hodně úspěchů v blogování :)

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
  3. Přála bych si mít taky takovou partu kamarádu, vypadáte moc spokojeně :-)

    OdpovědětVymazat