DBLOG BY DOMINIKA

pondělí 9. února 2015

N+TC

Ahoj všichni :)))
Před týdnem jsem byla pozvána firmou Nike na jejich trénink a uvedení nové aplikace Nike + Training Club, která spustila update s novým rokem, který je jako dělaný k dalšímu 'začátku'. Je vázán na předsevzetí, které jsme si dali všichni (asi až na mě, já sl žádné nedala :D). 

Jedná se o spolusdílení svého N+TC skóré, fotek a dalších informací přes applikaci (+propojení s Instagramem, Twitterem, Facebookem). Když výsledky sdílí více lidí, jste motivovanější a chcete mít co nejvíce nacvičených minut a všechny předběhnout. Logicky.  Navíc, kdo by nechtěl v létě dobře vypadat? 

Více si můžete přečíst zde a zde.

Celá akce byla moc fajn a já si jí nadmíru užila. Vše probíhalo v Balance Club Brumlovka (táááák krásný fitko!!). Mohly jsme si zapůjčit na cvičení Nike oblečení i s ostatními holkami (BlogesRobes nebo Nikča z cupofstyle.cz). Hned jsem toho využila, protože po těchto legínách jsem koukala už přes měsíc (další den jsem si je šla koupit). Poté jsme se odebraly do cvičícího sálu, kde jsme měly možnost si dát něco malého k jídlu. Myslím, že šlo o nějaké energetické tyčinky, energiťáky, vody.. Neměla jsem nic, obědvala jsem, než jsem jela.

Mezitím trenérka Radka Vandasová začala s představením applikace, podle které jsme si následně zacvičily. Ten den to bylo po sedmý, co jsem v kuse byla cvičit a bylo to znát. Moje tělo rezignovalo, ale kousla jsem se a spolu s Gabčou jsme to zvládly. :)

Byl to intervalový trénink s vlastní vahou těla a já už nemohla po ''rozcvičce''. :D









Dnes jsem si v N+TC aplikaci vytvořila měsíční plán na zbavení se tuku, tak si aplikaci stáhněte a pojďme ještě více cvičit!

Mějte se krásně,
Vaše D.

8 komentářů :

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

  2. Jaký ten program/cvičeni z N+TC děláš? Ja jsem zatím dělala jen cvičeni na zadek, moc se v tom nevyznám, tak by mi nějaká ta rada pomohla :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé tobě už poslali fotky? Mně ještě ne:'(:D Bylo to super! Jsem moc ráda, že jsem tě mohla poznat i naživo:) a jsi fakt dobrá, že jsi to zvládla po šesti workoutových dnech:D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja myslim, ze je dobry, ze se ve volnym case rada hejbes a cvicis, ale nemyslis si, ze to trochu zavani posedlosti svym vlastnim vzhledem? Kazda holka chce asi bejt hezka a stihla, ale ne kazda je schopna nicit si tim zivot a chorobne regulovat svoji stravu tak jako ty. Mas jeste nejaky jiny zajmy nez extremni cviceni a modu?

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, myslím si, že jseš poslední člověk, co by měl rozhodovat, jak nakládám se svým volným časem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja o tom v zadnym pripade nechci rozhodovat, jenom se ptam.

      Vymazat
    2. Nevím, kam se mi podělo to, co jsem sem psala předtím, ale chtěla jsem říct, že ačkoliv se mě tahle diskuze netýká, Dominiky blog ani životní styl mi nepřijde jako návod k tomu jak si ničit něčím život. Myslím, že pokud svůj blog někdo na něco zaměří, což je třeba cvičení a móda, nemusí to nutně znamenat, že má jen prezentované zájmy a tak bych nehejtovala část života, kterou ukazuje internetu :)

      Vymazat
  6. Super aplikacka!! :) Cvicim podle ni uz pres rok a naprosta spokojenost.. :)

    OdpovědětVymazat