DBLOG BY DOMINIKA

neděle 22. února 2015

RISE AND SHINE

Krásnou neděli Vám všem,
Z pátku na sobotu jsem měla doma holky a udělaly jsme si holčičí večer a následně společně strávily i sobotu. Vařily jsme a pak i jedly. Hodně jedly.
K véče jsme si udělaly (a následně vážně VŠECHNO snědly): červené kari s krevetama a rýží // guacamole s nachos // batátové hranolkočipsy // ovocný & zeleninový talíř // opražené oříšky s chili. K tomu nám dávaly v telce The Vow s Channingem Tatumem... Takže už z principu to nemohl být špatný večer. :D

Bylo mi z toho všeho jídla špatně. Strašně špatně. :D A přibrala jsem 2kg. Ty kila za to dobrý jídlo vážně stály. 

Na ráno jsem měla připravené veganské batátové palačinky (D. je veganka), bohužel se nám vůbec nespojily, takže jsem D. z těsta udělala kaši a do zbytku (šíleně vypadající) hmoty jsem přidala vjíčka a udělala klasické lívance. Tak různě jsem do toho vše přidávala, že nemám odměřený recept, ale byly v nich: vařené batáty // banány // strouhaný kokos // vanilka // skořice // kokosové & mandlové mléko // vajíčka.

Jako snídaňový dezert byl Raw Apple Pie, recept bude brzo.

Odpoledne jsme s K. nafotily outfity - taky bude mít blog a dneska by ho měla spouštět, tak se těšte, určitě později přiložím odkaz. Bude hlavně o beauty a za pár dnů odjíždí do Londýna, tak pokud se tam někdo v létě chystáte, můžete čerpat co&kde&jak nápady u ní a později jedeme společně do Alp, tak se máte na co těšit jak na dblogu, tak u ní :))







Top - Strenesse
Svetr - Hollister
Boyfriend jeans - Mango
Kabát - Mango
Tenisky - Nike
Kabelka - Michael Kors
Hodinky - DKNY
Brýle - H&M
Lip pencil - Make Up Forever - 10C

Mimochodem - pokud si myslíte, že Vám boyfriendy nesluší, jen jste nenašly ty pravé. Za poslední rok jsem si jich vyzoušela snad třicet, jak moc jsem je chtěla a až tyhle mi sedly a nemůžu se dočkat jara (což včera už docela bylo), až je budu nosit častěji.
Mimochodem 2 - byly ve slevě.
Mimochodem 3 - už mám sepsaný článek o vlasech (po 2 měsících prokrastinování), jen Vám k tomu vyfotím nějakou fotku a v týdnu to tu máte.

Mám Vás ráda,
D.


12 komentářů :

  1. Takový sleepover by se mi taky líbíl :D
    Na Káti blog se těším, pamatuji si ji, když blogovala x let zpátky :)
    A OMG, vypadáš úžasně - outfit, vlasy, rtěnka a ty bílý zuby!!! Bělíš je nějak? :)
    Hezkou neděli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuby mám 5let vybělené :))) A děkuji!

      Vymazat
    2. Ahoj! Chtela bych se zeptat jakou metodou sis nechavala belit zuby. Predem dekuji za odpoved!:))

      Vymazat
  2. Joo na Káto blog se těším, konečně se k blogování vrací :)! A outfit super, ja boyfriendy miluju, navíc jsou pohodlé a na jaře je plánuji nosit s podpatky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Domčo, jsi nádherná ženská! :) A hlavně má obrovská inspirace co se týče stravování, díky tobě teď momentálně studuji knihu a chystám se na w30, takže děkuji a měj se krásně ))

    OdpovědětVymazat
  4. Máš moc hezký blog, náhodou jsem na tebe narazila na instagramu. Jsem tvůj nový čtenář. :) jinak pekný outfit a navíc jsi moc hezká :)

    OdpovědětVymazat
  5. Domi, krásné fotky♥ Škoda že jsi neudělala ještě článek ze sleepover a snídaně:D:) A na Káti blog se moc těším!!!:))

    OdpovědětVymazat
  6. <3 <3 <3

    Jinak všem moc děkuju :)))))

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem ze všech článků a fotek vždycky hrozně šťastná🙆 moc bych si přála tě někdy potkat.. 😊

    OdpovědětVymazat
  8. Čert vem ty dvě kila, to hned půjde dolů - jídlo se má vychutnávat :-)) Jinak Channinga Tatuma taky zbožňuju..to je sexouš neskutečnej :D
    A mimochodem ti to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  9. Pohodový outfit, který má šmrnc a tak to má být. Trošku ti tu spamuji, ale nemohu si pomoci a prolézání článků mě baví =)
    InHotBlog

    OdpovědětVymazat