DBLOG BY DOMINIKA

pátek 24. dubna 2015

HOW TO S DOMČOU - WAVY HAIR

Ahoj, čau, ahoj a ahoj. Video jsem Vám chtěla nastříhat a uploadnout jen jednou. A to z hor.  Po dvou minutách jsem to vzdala. Stříhání videí mi opravdu nejde. Vážně. Nepřemluvíte mě. A ikdyž bych sebevíc chtěla nahrávat videa, tak nejenže bych vám to neměla na co nahrát, ale prostě bych vám je nedokázala sestříhat. Proto tu s vámi sdílím tolik fotek :) No a dnešní várka bude jak si navlnkovat vlasy.

Vlasy si normálně natáčím tak třetí - čtvrtý den od umytí, pokud vlasy vypadaj dost jetě a mastně, tak po natočení budou vypadat zas jak nový :D. Tak lets get ready. 

A nepoužívám žádné heat protectory.. (jááááá viiiiiimm noooooo). Osvědčilo se mi, že čisté vlasy bez přípravků, vydrží nakulmované o dost déle. A stejně jsem heat protector nepoužívala nikdy.

Zde máme tedy ''before'' picture. Vše jsem fotila tak půl hodiny po probuzení, bez energie :D. Teď jsem ještě mrtvější. :D
1. Takže zapneme kulmu na maximum - používám Remington Pearl Pro, kupovala jsem jí dva roky zpět v Electro Wordu za asi 700,-. Než jsem se jí naučila používat, tak mi to dalo zabrat a popálila jsem si snad všechny prsty.
2.  Vlasy pořádně rozčešeme - používám tangle teezer. Každá ho známe a co si budem - je nejlepší, rozčeše cokoliv!

3. Vlasy rozdělíme na půlku a hodní část zagumičkujeme nebo jinak zajistíme.


4. A začneme se samotným natáčením. Ještě než začneme, mějte připravené sponky / pinety, kterými budete vždy po natočení zpátky rolovat vlnku do roličky.
Vlasy natáčím od spodních pramenů a natáčím na kulmu směrem od obličeje. Vlasy nechám na kulmě cca 10 vteřin.
Kulmu pak opatrně vytáhnu, vlnka mi takto zůstane v ruce a následně jí připnu sponkou a pokračuji v natáčení.



Když dotočim celou hlavu přestříkám KVALITNÍM lakem na vlasy (ségra kupuje ve specializovaném kadeřnickém obchodě) a vlnky nechám takto zasponkované vychladnou. Zajistí vám to, že vám vydrží celý den - mně klidně i další dva dny.



Po úplném vychladnutí (já si vždy vlasy natočím a pak se jdu namalovat) sponky sundám, oblíknu se a už s nima nic nedělám, většinou je prohrábnu lehce prsty. Ale nerozčesávám. Čím míň do nich šáhnete, tím déle vám vydrží.

A to je rada na celý den. Čím míň si s vlasy budete hrát, tím déle vydrží hezké!

První půl hodinu budete vypadat jak pudlíkové, ale pak to spadne. :D
 A po celém dni lítání vypadají asi takhle nějak:

Krásný víkend,Domča.




9 komentářů :

  1. Ty si meješ vlasy tak málo a máš je furt takhle krásný? Závidim ti jako blázen! :D Kulmu mám stejnou a jsem s ní hrozně spokojená :). Dřív jsem měla tu konickou, s tou vlny držely stokrát víc (ale ani s touhle si nestěžuju) ale byly na mě ty vlnky moc malý .D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, ikdyž chodím cvičit, tak si jí myju jednou za 3-4 dny. Popřípadně to hodim do culíku anebo pod klobouk :D :))))

      A děkuji, krááááásný den přeji.

      Vymazat
  2. Domi jak casto si myjes vlasy? :D ja jen, ze me zarazilo kulmovani vlasu tri ctyri dny od umyti..ja si je musim myt skoro obden :( fakt zavidim a to mas tak nadherny vlasy kazdy den! 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no myju si je jednou za 3-4 dny. Nemastí se mi tolik, dokonce chodím i cvičit a pokud k tomu chodím běhat, tak to už musim častějc, ale ted kvuli bolevému kotníku radši nechodím. :)))

      Vymazat
  3. Máš úplně nádherné vlasy! Barva, délka :) Tý jo, kéž by!
    Já je mám přirozeně vlnité/kudrnaté, takže trable s kulmou neřeším. Ale jak sama říkáš, čím míň se do toho zasahuje, tím déle to vydrží pěkné :) Takže byť mi v koupelně leží tangle teezer (aneb jediná věc, která ty moje vlny zkrotí :D ), tak je češu minimálně! :)
    A jinak jsem ráda, že nejsem jediná "divná", která si vlasy nemyje každý den nebo obden, ale jednou za 3-4 dny! Je to pro ně mnohem zdravější a když jsou mastnější, tak co.. Culík, cop nebo jiná pletenice to jistí :)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Fígl se sponkováním neznám, to musím rozhodně vyzkoušet!!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně se mi líbí tvůj objem! Prosím tě, máš vlasy nějak sestrihane, třeba kolem obličeje nebo celkove?nebo to máš v jedné délce? Děkuji za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj, prosim te, jaky je to presne typ kulmy? dekuji moc

    OdpovědětVymazat