DBLOG BY DOMINIKA

pátek 8. května 2015

IT' SO FLUFFY ... I WANNA WALK

Na instagramu mám v posledních dnech furt na nohou tyhle TOMS. Jednoduchý důvod. Jsou to moje druhé nejpohodlnější boty, které momentálně nosím. Hned po sportovních Nike. Chtěla jsem je už od minulého roku, ale řikala jsem si, jak nelichotí mé noze. Letos jsem se na to vykašlala a šla do nich. A ještěže tak! Teď už bych jen potřebovala tyto Adidasky (v jakékoliv barvě) a budu na léto spokojená :D.

Naučila jsem se teď VŠUDE chodit pěšky a tak šly nepohodlné boty (baleríny především) stranou. Chůze je ta nejlepší aktivita, kterou pro své zdraví (a hezký zadek) můžete udělat a přitom je to tak jednoduchý. Nejezděte mhd, choďte pěšky. 

A noste chlupatý kabelky, je s nima sranda.

















Kožená bunda - French Connection
Triko - Lindex
Legíny - Zara
Boty TOMS - Zoot.cz
Kabelka - TK Maxx
Brýle - Ted Baker
Náušnice - Primark
Náramek - Livelokai
Prsteny - Lindex / DiorPandora



Děkuji za komentáře a krásný prodloužený víkend. 



PS: Dittinko moje, nejkrásnější a nejšťastnější narozeniny :)!

7 komentářů :

  1. juuu :) to je zvlastni, v obchode mi ty Tomsky vubec neprijdou hezke, ale na noze nakonec jo :) pritom u spousty bot je to prave naopak!

    OdpovědětVymazat
  2. Ta kabelka je crazy! :)))

    Jinak: moc ti to sluší a s botama to mám podobně, i když balerínky mám pořád ráda.

    Ela

    OdpovědětVymazat
  3. Já těm TOMS naprosto propadám, možná bych ale brala spíše jejich navy blue alternativu (ohohoo). Růžová mi sice nikdy nepřišla jako sympatická barva, ale tahle zapudrovaná fluffy kabelka ve mně dokonce vzbuzuje emoce, páni. Rozhodně rozzářila celkový look, TK Maxx umí, hm hm.

    OdpovědětVymazat
  4. TK maxx je super, skoda ze ho taky nemame. A toms jsou nejlepsi a nejpohodlnejsi boty co mam, dokonce lepsi nez vans a converse :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj :) chtěla jsem se zeptat jakou používáš barvu na vlasy, spíš myslím odstín, nebo jak si takové barvy docílila :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já Tomsky miluju a podporuju :) ten nápad je skvělý. Jinak mám úplně stejné a nosím je taky pořád (ještě spolu s Melkami a Converse) :D sluší ti to!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat