DBLOG BY DOMINIKA

úterý 19. května 2015

STAY POSITIVE - SINCERELY, YOUR KARMA


Takže.. Věřím v karmu. Vážně. Jinak si nedokážu vysvětlit tolik věcí, co se v mém okolí (bezdůvodně) děje. Já se jí snažím mít (samozřejmě) co nejlepší. Někdy to ale moc nejde. A stane se mi něco, jako třeba vyhozené obratle. V ten moment se zamyslíte, co jste udělali/řekli špatně. Chvilku mi to trvalo. Ale přišla jsem na to. A slibuju, že už to neudělám (facka sem - facka tam). Už kvůli zkoušce, co mám příští týden. Takže stay positive.


No a co se mi s těmi zády tedy vlastně stalo, pokud se ptáte... Před 14 dny jsem strávila noc na ambulanci, skřípnul se mi nerv a nemohla jsem hýbat ramenem&rukou až po prsty. Po dvou mobilizacích  jsem byla ''v poho'', ale i tak jsem při cvičení cítila, že mi tam stále něco ''táhne''. Nechala jsem to být, -ono to povolí samo-. 
No. Povolilo. 

Až do krční páteře a neskutečných deseti dnů ukrutné bolesti hlavy. Do toho jsem dostala angínu (to třeba zas příště :D - když už, tak už). Vyvrcholilo to v sobotu večer, kdy jsem navštívila kino (Mad Max - nechoďte na to, je to divný :D). Ve 4DX - takovýto, jak se to hýbe, smrdí, stříká, fouká... No, upřímně, nenapadlo mě, že akční film bude tak akční, že mi páteř celou dokazí a já půlku neděle probrečim v bolestech.
V pondělí jsem hned jela na mobilizaci. Ups. Ani jeden krční nebo žeberní obratel nebyl na správném místě. Když mi pan doktor kroutil s krkem, myslela jsem, že můj krk už nejde dál otočit. Jde. A já odcházela s ''to jsem nemohla přežít'' pocitem domů.

Dnes jsem tam byla opět. A zase se mi to celé vyhodilo. Doufám, že to  snad už bude v pořádku. A myslete na to, že se určité věci nemají dělat. Karma Vám to vrátí. A většinou to stojí za to.













Kabát - Armani
Legíny - Zara
Tenisky - Converse
Kabelka - Zara
Naušnice - Primark
Hodinky - Rolex
Prsteny - PandoraLindexDior

Takže stay possitive!
D.

PS: Omlouvám se za kvalitu fotek, nějak mi selhává foťák. :(

12 komentářů :

  1. Preju ti at te zdravotní problemy brzo opustí :) jsem na tom podobne a taky jsem ukrutny odkládač vseho, takze jsem odkladala i návštěvu chirurgie, po 2 mesicich jsem tam sla. Samozrejme zlomena zapestni kustka, sadra na prave ruce vic jak dva tydny a do toho chřipka, ktera trvala tyden, obcas to tak proste vyjde :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peťo, děkuji moc. Snad to bude v pohodě (ikdyž dneska to fakt v poho neni :()

      Vymazat
  2. Nemáš nějaké prosvětlené vlasy? Přijdeš mi, že víc "záříš" :D jinak ti to moc sluší a přeju brzké uzdravení, L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj a děkuji, dost se mi to vymylo a lehce vyšisovalo :)))

      Vymazat
  3. Tak snad to bude brzo v pohode ! :) uplne to znam, kroutil mi hlavou minule uplne silene, a za tyden to bylo zas to samy :-D Tak snad to bude dobry!

    OdpovědětVymazat
  4. Já sice na karmu nevěřím, ale souhlasím s tím, že něco na tom bude. Že podle toho, co děláme, se nám určité věci vrací nebo dějí..
    Každopádně Ti přeji, ať se Ti to brzy spraví :) Jinak Ti to moc sluší!

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Téda, když se daří, tak se daří.... To znám :-D Brzy se uzdrav! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Domi a co to hlavně tedy zapříčinilo? Doufám, že to bude brzo dobré..já mám tedka delší dobu tiky v oku, tak přemýšlím, jestli také nemám něco někde skříplé..

    OdpovědětVymazat
  7. Domi a co to hlavně tedy zapříčinilo? Doufám, že to bude brzo dobré..já mám tedka delší dobu tiky v oku, tak přemýšlím, jestli také nemám něco někde skříplé..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Kačko.. To nějak nikdo neví... Hodně jsem se v ty dny (4 tydny zpet) ucila a to pak treba staci, kdyz jeden den míň piješ a ty svaly jsou dehydratovaný a "chovají" se uplne jinak než jsou zvyklé. Takze pak se nejak hnes blbe a máš to. Ale ja na to docela trpim. Jsoj lidi, kterým se to nikdy nestane :)

      Vymazat
  8. Ahoj, ráda čtu tvé články, jsou vždy moc zajímavé a na instagram přidáváš samé skvělé fotky :) Chtěla jsem se zeptat, nemáš účet na vinted, kde bys prodávala oblečení, které už nenosíš? :) Případně nepřemýšlela jsi o tom, že by sis ho založila? Díky a těším se na další outfit post! :)

    OdpovědětVymazat