DBLOG BY DOMINIKA

čtvrtek 9. července 2015

BACK PACK


Batoh jsem chtěla dlouho. Ale řikala jsem si ''hmmm, k čemu bych ho jako nosila? To není vůbec můj styl..''. No i tak jsem mu dala šanci, béžovou kabelku nemám (a potřebuji) a protože byl jednoduše - boží - ! Vybírala jsem na snowbitch.cz a když jsem si ho přinesla domů, dva týdny jsem ho nesundala ze zad a tohle byl můj úplně první baťohovej outfit (krom těch sandál).

Mimochodem - vůbec nelituji, že ho mám. Krásně se do něj vejde krabi(ce)čka s obědem, počítač a milion serepetiček, který holky potřebujou k životu. A nebolí mě ruce&záda z tahání tašky.  Juchů!










Batoh - MiPac
Triko, svetr - Lindex
Kalhoty - Hollister
Sandále - TKMaxx
Prsten - Dior
Hodinky - DKNY

A co vy, propadli jste taky trendu-batohy?

PS: KONEČNĚ JE VENKU PŘÍJEMNĚ!
Mějte se nejpřekrásnějc,
Domča


4 komentáře :

  1. Já sháním nějaký takovýhle batůžek poměrně dlouho. Ještě jsem nenašla ten pravý, i když teď jsem se na pohled zamilovala do Disney kolekce od Vans a myslím, že do jednoho z nich asi půjdu. :3
    A fakt nevím, jak ty to děláš, ale na všech fotkách vypadáš tak... tak úžasně prostě. Jsi strašně sympatická a pozitivně naladěná, všude se jen usmíváš! :)) Super fotky i outfit!

    OdpovědětVymazat
  2. Já poslední dobou preferuji spíše kabelky, ale co si budeme povídat, v pohodlí vede batoh pořád na plné čáře :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Taky sem si nedávno jeden pořídila.. Nosím v něm hlavne veci na cvičení a psk taky, kdyz nekam cestuji a v ruce taham jiný nesmysly :) a pak je supr na festivaly :)

    OdpovědětVymazat
  4. máš dokonalou barvu vlasů, hrozně ti sluší!!!
    http://plesatazpevacka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat