DBLOG BY DOMINIKA

neděle 19. července 2015

GYM MUST HAVES


Už je ze mě takovej ten člověk, že když někam jede nakupovat, jediné, co ho zajímá, je sportovní sekce. Musela jsem to trošku omezit, protože už toho mám tolik, že mi praská skříň. Sportovního,ale i normálního. Proto vám na facebook přidávám fotky s vyřazeným oblečením k prodeji. No rodiče můžou být jedině rádi, že nefetuju, každý večer nekalím a ničim si život jenom sportem :D. 

Po dlouhé době jsem zabrouzdala na polyvore a narazila na pár fakt super GYM MUST HAVES. Vznikl z toho zároveň i takový můj ''malý'' wishlist :).  

tyrkysový top, flaška, taška, zelenkavá podprsenka - Victorias Secret
šedivá podprsenka - Adidas
bíločerné legíny, maskáčové legíny, puntíkata podprsenka, šedivé kraťasy, tenisky, sportovní obal na iPhone -
broskvový top, šedivá mikina - Reebok
růžová podprsenka, vínový top s dlouhým rukávem - Under Armour
 sportovní hodinky - Apple

(Pro navedení na konkrétní produkt se koukněte ke mně na polyvore zde)

Pro Victorias Secret má slabost snad každá holka. Za sebe můžu říct, že ne jenom pro jejich spodní prádlo. Jejich sportovní řada je kvalitou na stejné úrovni jako Nike. Legíny mi nekloužou a nepadají, podprsenky drží jak mají a ještě vše vypadá úchvatně. Potřebovala bych tak úplně všechno? Letní jéžíšku? :D.

Nike legíny mají skvěle udělaný pas. Je široký, nikam se nezařezává, nikde nic nepřetéká a kdyby to šlo, chodím v nich i do školy, jak jsou pohodlné. Mám jich několik a na co se mě furt ptáte je to, jakou mám u nich (nebo Victorias Secret) velikost. Radši mám ''XS'' z důvodu, že jsou uplější a u HIIT tréninků je nemusím neustále vytahovat a upravovat si je. ''S'' je taky fajn, ale ''XS'' je výrazně lepší. U kraťasů to tak není, mají jinou gumu v pase a ty mám ''S''.

Jiné sportovní boty než Nike nevlastním. Je to tím, že je mají prostě a jednoduše nejkrásnější ze všech dostupných sportovních bot. Ne, vážně. Už jste viděli hezčí sportovní boty než Nike? :D Mimochodem - teď přišli s novou letní kolekcí! Koukněte zde, jsou boží.

A od doby Yoga Sensation jsem taky přišla na chuť Reeboku, který má skvělé jogínské oblečení. Ta šedivá ''YO'' mikina je přenádherná. A hlavně Reebok = Crossfit (kdy už na něj začnu vážně chodit?)

A Under Armour oblečení nevlastním ještě ani jedno, tak snad to brzy změním, protože jsem teď procházela Sportisimo (myslim, že to bylo ono) a měli tam vystavených mnoho krásných kousků!

A o Adidasu a jejich kolekcích, hlavne od Stelly McCartney nemusím vůbec mluvit ne? Boží boží boží!!!


Jakou značku sportovního oblečení máte nejraději?
Pozítří chcete radši cvičící post anebo fotky z Drážďan a takový minihaul? :)
Pusu,
Domča

11 komentářů :

  1. Krásný wishlist - brala bych všechno :D A za mě rozhodně post o Drážďanech :)

    OdpovědětVymazat
  2. S tou skříní máme evidentně stejně problém. Chtělo by to samostatnou jen na sportovní oblečení :D a s botami souhlasím, Nike sportovní boty nemají konkurenci! :)
    lifestyleoptimist.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Máš naprostou pravdu s těma botama od Nike. Mají je vážně nejkrásnější. To když se koukám třeba po adidaskách, tak to prostě není ono. Holt ta "hokejka" má něco do sebe :D Jinak Under Armour má boží ponožky!

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Markét,
      Ráda ti odpovím, ikdyž mi tvá otázka přijde dost .... drzá. Ikdyž nikde o práci nepíšu, neznamená to ale přece, že nemám různé brigády a přivýdělky. Například na rock for people, o kterem jsem psala, jsem pracovala. Fotky, které fotím s mamkou (kitchenandthecity.cz) pro ruzne projekty, tak máme také proplacené. Snad jsem ti odpověděla v pořádku :)

      Měj se hezky,
      Domča

      Vymazat
  5. Ahoj,mam moc rada tvuj blog.Mas uzasne clanky a jeste lepsi fitky ;-) kde muzu videt obleceni,ktere prodavas nebo budes prodavat?Kdyz si te najdu na fb,tak tam zadne hadriky nevidim :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všechny ty věci jsou naprosto dokonalý :) Miluju tohle fitness oblečení.
    Pro Victorias Secret mám taky obrovskou slabost, tak jsem se chtěla zeptat jestli je v Drážďnech? Nebo kde jinde VS kupuješ? Díky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem taková, že když si oblíbím nějakou značku (i když to platí úplně u všeho :D ) tak se mi těžko zkouší něco jiného, takže za mě rozhodně nike a VS!!!! <3 ale dostala jsem od under armour tričko, tílko, 2 mikiny, dvoje legíny a podprsenku jako dárek a musím říct, že kvalita super :) určitě od nich něco vyzkoušej :) nejvíc doporučuju legíny!! Dostala jsem 3/4 a možná jsou i lepší než 3/4 nike :) :)

    OdpovědětVymazat
  8. Brala by som úplne všetko :) už len nájsť sponzora :D

    OdpovědětVymazat
  9. Se cvičením začínám a můj rozpočet mi dovolí jen sportovní oblečení z lidlu. Ale nemůžu si na Crivit stěžovat. Je fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musim jenom souhlasit! Mam od nich taky par basic veci a uplne je miluju :))!

      Vymazat