DBLOG BY DOMINIKA

středa 22. července 2015

WEEK IN PICTURES


Je deset hodin místního času, v Praze jedenáct. Ležim na posteli, píšu tento post a přijde mi, že je tak tři ráno. Jsem naprosto vyřízená. Asi z toho sezení v letadle :D. Navíc klimoška na pokoji půjde až za deset minut (o m g co to je za vynález, když šla odpoledne a večer ne?!). Už to asi nevydržim, je tu tak padesát stupňů. 

Poslední týden uběhl fakt rychle, byl super. Všechno jsem stíhala, jak jsem chtěla a potřebovala. Kamarádky jsem nezanedbala, přítele taky ne a ještě jsem z ničeho nic odletěla k moři. Super last minute je super last minute.

Urban Decay paletka / Yves Rocher lak a hydratační spray na obličej / Toni&Guy sea salt, na který v poslední době nedám dopustit.


S přítelem jsme si zašli na rande. Původně jsme mířili na Petřín, ale teplo Café Savoy nás zlákalo a nakonec jsme se na to vykašlali.

Mám novou mikču NUADA.com / flaška ZINGANYTHING / legíny - Victorias Secret

Koupila jsem si již třetí maxi šaty - tyto z Manga

Měli jsme jet s přítelem a kamarádama na grilovačku, která se v poslední chvíli odvolala (FAKT DÍKY!!! :/ ). Měli jsme ale na to takovou chuť, že jsme si nakonec ugrilovali něco sami u nás.


S kamarády jsme strávili večer na Náplavce..

A druhý den vyrazili do Poděbrad k jezeru. Toto je mimochodem nejlepší olej na opalování. Po hodině na sluníčku jsem byla černá jak bota :D.


Top - Zara / boty - Pepe Jeans / Taška - PINKO / brýle - primark 







A další rande s přítelem. Předtím jsme ještě navštívili Florentinum, kde jsem si dala v Salad Your Life salat a přítel vedle v restauraci Pad Thai. Následovala super procházka Prahou a pořídila jsem si konečně obyč bílé skinny! :)

Láska na první pohled.

Radůstky z Institut Esthederm




Maminka byla stále nespokojená s tim, jak se jí ne/povedla bublanina, že za 12 hodin upekla rovnou čtyři. Přítelovi chutnaly všechny :D

S kamarádkama a přítelem jsem se sešli u Evy, kde jsme všichni připravili pizzu (já si přivezla krabičku klasicky :D #outsider), následně jsme se sbalili a jeli do kina na Mimoně.. V kině jsme seděli jen my a děty. Hmm :D


Večer jsme ještě stihli jít cvičit - na můj workout se můžete podívat zde.

Pepe Jeans ťapky. Podobné jsem hledala už dlouho, tak konečně hurá.

Byly jsme se s holkama projít. V tom horku. A. Bylo. To. Nechutný. :D


Nike Training Club odměňuje holky, které chodí pravidělně  cvičit tím, že jim udělá hezký večer v podobě profesionálního focení. Takže make up, vlasy, fotograf a styling, který jsem měla na starosti já. Večer byl moc fajn :)

Nové Nike na běhání :).




K našemu malému (bezvýznamnému, ale pro mě svym způsobem důležitému) výročí (každý týden nebo měsíc, co jsme spolu, je pro mě super moc důležitý!) jsem přítelovi upekla jablečný crumble. Dělala jsem ho s takovou láskou, až jsem si ustrouhla prst. Bravo.

intagram: AnukeDesign obaly na iphone jsou boží!


Nejkrásnější z nejkrásnějších růží.

Nové ALDO střevíčky. Přesně takové jsem sháněla už dva roky, teta mi udělala předběžně radost k svátku a dostala jsem je :) Děkuuujuuuuuuuuuuu :* 
V pondělí jsme s kamarády vyjeli k vodě. Tentokrát do Konětop a nemohla jsem si ztěžovat. Voda čistá, písek čistý, všechno čistý. Ale tak moc jsme diskutovali, že se časem kolem nás docela vylidnilo :D
Domácí ledový ovocný čaj


Steak z grilovaného tuňáka
Svetr - NUADA.cz / kraťasy - Hollister / Triko, řetízky - Primark / Boty - Converse / Psaníčko - Mohito
 
Svetr - NUADA.cz / kraťasy - Hollister / Triko, řetízky - Primark / Boty - Converse / Psaníčko - Mohito
S holkama jsem před odletem šla na náplavku. Původně jsem měla jít ještě cvičit, ale tak když jsem odlátala a neuvidím je...... No a kdybyste viděli to fitko na hotelu, tak byste pochopili, že tohoto kroku lituji :D:D:D (sorry holky :D) 
Stihli jsme s rodiči koupit super last minute a během dvou dnů odletěli k moři..



:D:D:D:D:D:D:D:D a fakt se tam těšim. Jako vopravdu! :D


naušnice - H&M / košile - Hollister / iphone obal - @Anukedesign


A toto je náš výhled na týden, juchůůůůůůůůů. 


Tak takhle nějak vypadaly mé poslední dny. 

Mimochodem večer jsem usla před počítačem, takže jsem vše dopisovala ráno :D. Já teď letím na !!!hotelovou!!! snídani (OMNOMNOM) a pak na pláž. Snad vám něco nafotím :))


Mějte se krásně a užívejte prázdnin,
Domča

11 komentářů :

  1. To je suprtrupr článek!!! <3
    Jsi neskutečně inspirační člověk. : )
    Posílám pusuu a užívej moře a sluníčka!
    xx M.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky! Užívej dovolenou :-) jinak mám dotaz, kde jsi koupila ten olejíček (liquid gold huile de bronzage)? Děkuji za tip.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je místní :) Děkuji Ale je to obyč oliváč s citronem :)

      Vymazat
  3. Já tyhle posty taaaaak miluju! Super fotky jako vždy - sandálky jsou úžasné a domácí ledový čaj musím zkusit :) Užívej dovolené! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně si to užij na dovolené <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle články jsou super! Krásnou dovolenou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky, jako vždy!:)
    A odkud máš ten olej na opalování?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je místní :) Děkuji Ale je to obyč oliváč s citronem :)

      Vymazat
  7. Ty jsi to nejkrásnější stvoření pod sluncem! :) ty bílé maxi šaty Manga jsou úplně dělané jako na bohyni, takže všechno v pořádku sedí :D

    OdpovědětVymazat